המממממ-שאלה

P u s s i c a t

New member
מה זה סקס רע?

הוא לא נוגע בך איפה שאת אוהבת? תגידי לו. הוא לא עושה את זה בעצמה הנכונה? תדגימי לו. הוא לא אוהב לעשות כל מה שהוא לא המיסיונרית? זה כבר לא סקס רע. זה חוסר התאמה. הוא חולה על אנאלי ואת לא מוכנה לשמוע על זה? אתם בבעיה. בעית תקשורת והתאמה. אין כזה דבר סקס גרוע י סקס לא חי בזכות עצמו. הוא תלוי בכל שאר הגורמים שמרכיבים קשר בכללותו. יש לו איצי פיצי טייני? 2 ס"מ וצר? זה גם לא סקס רע. זה פשוט לא נחשב סקס

tokit

New member
יש הרבה דברים שמרכיבים סקס רע,

זה יכול להיות חוסר התאמה, זה יכול להיות דברים אחרים. יש בתפוז עוד כמה פורומים מלבד פורום סקס.. נתקלתי בהמון זוגות עם סקס גרוע, מסיבות שונות. המשותף לכל הזוגות הוא אהבה ענקית, תקשורת מצוינת ורצון אדיר לפתור את הבעיה. לפעמים זה מצליח, לפעמים לא. רוצה קצת סיבות?? בעיות רפואיות, בעיות פסיכולוגיות, לחץ, ילדים, הריונות, אחרי הריונות, אנשים שקמים לעבודה ב-0400 בבוקר ויש עוד המון. אז את יכולה לומר שעל הכל ניתן לדבר ואת צודקת.. אבל השורה התחתונה היא שקיימים המון זוגות שמתפשרים בקטע של הסקס. אני, אישית, לא הייתי שופטת אף זוג לפני שאגיע למקומו. למרות מה שכתבתי, אני מקבלת את הדעה שלך שאת היית עוזבת.

רע זה שאת לא מסופקת

לא משנה מאיזו סיבה. ולא תמיד אפשר לשנות. לפעמים הפער הוא כל כך גדול שזה אבוד.

הספרנית

New member
עילה לפרידה ללא ספק ../images/Emo10.gif

אמנם מערכת יחסים אינה מושתתת על סקס בלבד, אבל היא בהחלט מהווה מרכיב עיקרי בה. ואולי כיום האהבה בינכם חזקה, אבל יבוא היום שבו זה יפריע לך מאוד, ועדיף עכשיו מאשר מאוחר יותר ואז הפרידה תהיה יותר קשה וחבל לשניכם.

סמיאגול

New member
סיבה לפרידה

יחסים שבהם הסקס לא מספק את אחד מבני הזוג או שניהם נידונו לכישלון בכל מיקרה.

tokit

New member
אם מלכתחילה הסקס גרוע,

מראש לא הייתי נכנסת איתו לשום מערכת יחסים. אבל.. יש מקרים בהם זוג מכיר, יש להם סקס מצוין, אלוהי, מושלם. הם מתאהבים. ואז.. ילדים, משכנתא, עבודה, דאגות, צרות.. ויכול להיות שהסקס כבר לא יהיה כל כך מושלם, ואפילו יהפוך לגרוע. צריך לדבר ולנסות לשפר את זה, אבל גם זה לא תמיד מצליח. אם זו אהבת חיי, אני לא אקום ואלך. אם הוא מעניק לי את כל מה שאני זקוקה לו מלבד סקס, אני אשאר, בהחלט.

גלית35

New member
לדעתי זה תלו בהרבה דברים../images/Emo20.gif

נורא תלוי בני כמה אתם, מאיזה רקע כל אחד בא ועד כמה הוא מוכן לקשר.. ואם הכל אחלה תמיד אפשר לשפר את הנושא אבל שוב זה תלו ברצון של שני בני הזוג-האחד\ת להיות מטפל\ת והשני להיות מטופל\ת. ואני חושבת מנסיון שצריך לתת צ'אנס לנושא. וזה גם נורא תלוי בגיל של האנשים.....אני יודעת שבגיל מסויים מתפשרים אם יש תקשורת טובה ואהבה.

למעלה