המממממ-שאלה

לורן29

New member
המממממ-שאלה

יש לכם תקשורת טובה, והכל אחלה, רק כשאתם נכנסים למיטה אתם לא יכולים לחכות עד שתצאו ממנה- מה זה אומר? חרא סקס ויש כזה דבר. הבן אדם שממולכם (יותר נכון-לצידכם) אינו פתוח במיטה, לא אוהב לדבר על זה, וגם כשמדברים על זה-הסקס עצמו לא משתפר. אני שואלת-האם סקס גרוע (שלא משתפר) הוא עילה לפרידה? התשובה שלי-ובאמת במידה ומנסים וזה לא משתפר-לא אוכל להמשיך בקשר (עד כמה שבגדול הוא יהיה נפלא) אם הסקס יהיה חרא. או לא מספק. או לא טוב. ושות' מה דעתכם?

Sefy

New member
אני יכול לענות רק בתאוריה ../images/Emo4.gif

אם יש לי אהבה, אז סקס בשבילי זה דרגה שניה ולא סיבה להפרד, אבל זה רק בתאוריה כרגע.

לורן29

New member
אהבה שמהאהבה

יש אהבה, וסבבה-לא אהבת עולם אבל כייף לכם יחד ויש תקשורת. הסקס חרא לא טוב אתה לא נהנה אתה לא מבין??????????? ח-ר-א ח ר א !!!!!!!!!!! תחשוב על זה נשמה

לורן29

New member
ורק לשם ההבהרה

אני לא חושבת שסקס זה הדבר הכי חשוב בקשר. תקשורת אמון והבנה הדדית כמובן הרבה יותר חשובים. אבל סקס זה מרכיב שעדיין חשוב. ואם הוא חרא (ח-ר-א!), ואין מצב שהוא ישתפר-אשקול את הנושא בכובד ראש!!!!! מבאס לאללה, לא?

Sefy

New member
אני עדיין הולך יותר לכיוון של אהבה

ואם יש אהבה וסקס הוא לא משהו (שיהיה גרוע, חרא, לא משנה) אני עדיין מעדיף להיות איתה כי אני אוהב אותה. סקס זה לא חשיבות גבוהה בשבילי. אם זה היה, אני כבר היום הייתי בצרות

Sefy

New member
כי אם זה היה חשוב לי...

אז העובדה שאני לא עושה כלום הייתה מאד כואבת

תלוי בגיל

נראה לי שבגיל צעיר סקס טוב מאוד מאוד חשוב ובהחלט יכול להוות סיבה לסיום קשר אם הוא לא כזה. בגיל מבוגר יותר זה כבר לא כל כך פשוט. נראה לי שעכשיו אני אהיה מוכנה להתפשר על סקס יותר מבעבר - ולא לשכוח שהכל יחסי. בגיל מבוגר יותר שמחפשים שותף לחיים ולהורות ולמשכנתא וכו... הדברים מקבלים פרופורציה שונה. אני לא עשיתי עדיין שום פשרה כזאת אבל אני יודעת שלמשל הייתי ממשיכה ביחסים הקצרים שהיו לי עד לפני שבוע אפילו שהסקס לא היה ממש מצויין.

סקס גרוע הוא עילה לפרידה...

בתנאי שזו אכן לא "אהבת עולם", אלא כפי שהבנתי ממך, תחילתו של קשר, ואם את משוכנעת שאין מצב שהמצב ישתפר, אין לך מה להיות שם. כן, אפשר ללכת לטיפולים וכדומה, אבל למה לך להכניס (תרתי) ראש בריא למיטה חולה, זה הרי תחילת קשר... תמשיכי הלאה.

P u s s i c a t

New member
צודק

סקס גרוע לאורך זמן הוא בהחלט עילה לפרידה. אני יודעת שאני לא הייתי נשארת בקשר שהסקס בו גרוע (למרות ששוב - סקס גרוע הוא בראש ובראשונה תקשורת גרועה, או בן/ בת זוג לא מספיק פתוחים, על כל השאר אפשר להתגבר) לאורך זמן. יש מעידות, כולנו בני אדם. אבל לא לאורך זמן. אני אוהבת סקס והרבה - תודה. (איפה הימים של החבר הראשון.. 3 שנים וחצי. נון סטופ. חוץ מהימים שהיה במילואים וגם זא פעם "עשיתי אצלו שבת" בבסיס, יום יום, כמה פעמים ביום. אמחאייה.) ולא הייתי יכולה לחיות עם מישהו שלא אוכל להנות אתו גם במיטה. פעם ראשונה לא מעידה (תרתי) בהכרח. שתתן צ'אנס אם גם בפעם השניה והשלישית אין שום צל צילו של שיפור - נקסט. זו גם הסיבה - אגב - שאני לא בעד לדחות את כל העניין יותר מדי - כי אם אחרי שאני מאוהבת עד מעל הראש אגלה שאין סיכוי שאהנה אתו במיטה - אני נורא נורא אתבאס. בגלל זה - כמה שיותר מוקדם לבדוק. לדעתי.

P u s s i c a t

New member
Bad Luck.....

מנסיון אישי שלי לא היה לי מעולם מקרה בו היתה לי תקשורת נפלאה עם מישהו שאכזב אותי במיטה. יש כמובן גורמים חיצוניים שמשפיעים - אבל עדיין - זכור לי המקרה
שמישהו בא לדירתי הצנועה, לסקס שבושל היטב הרבה לפני, והמיטה לא היתה מחוברת טוב וחרקה עד שהשכנים בעיר הסמוכה התעוררו, היה חם נורא כי עוד לא היה לי מזגן בחדר, שנינו היינו עייפים והאירוע כולו היה קצר יחסית, ועדיין - זה לא הפריע לי לגמור פעמיים. וחצי. היה אחלה סקס למרות שאני בטוחה שבתנאים אחרים היה משתדרג פי אלף. פעם ראשונה לעולם, אבל לעולם לא מצביעה על התאמה ו/או יכולות. פעם ראשונה היא פעם ראשונה, ונדיר - לפחות אצלי - שהפעם הראשונה מדהימה. טובה או גרועה או סתמית. אם נחמד לכם חוץ מזה - תני לזה צ'אנס נוסף. תדאגי שהפעם האוירה תהיה מתאימה. אולי אפילו כוסית קטנה לפני להשתחרר (למרות שאם הבורג במיטה משוחרר גם בקבוק שלם לא יעזור....) תסיטי כל גירוי חיצוני. ותרגעי לפני זה. והכי חשוב - אל תשכחי לחייך ולדווח

לורן29

New member
שוב-אחזור ואגיד

אני נטולת בן זוג כרגע-השאלה היתה בתאוריה. אני בהחלט חושבת שסקס רע הוא תקשורת גרועה-למרות שקרה לי שהסקס היה מעולה אבל מעבר לכך כל השאר היה חרא-וגם אז לא היה טעם להישאר. אני בן אדם מאוד פתוח שאין לו בעיה לדבר על הכל, ואני מצפה שהבן אדם שאיתי ידע לדבר איתי על כל מה שמפריע, וכל מה שהוא רוצה ואוהב-גם כמובן, כשזה קשור לסקס. זה כמו שבחורות מספרות על כל הפעמים שהן זייפו-זה דבילי בעיניי, ואם הן מזייפות (אני מדברת על קשר לא סטוצים ושות') אז מגיע להן, במובן מסויים, אם הן לא אומרות שומדבר או לא מדריכות את הגבר ומסבירות לו מה הן אוהבות. שוין סקס שיגיע כבר גרררררררר

P u s s i c a t

New member
ברור ../images/Emo22.gif

הכל פה בתיאוריה עוד לא הבנת שזה פורום של זייני שכל בעיקר ?

tokit

New member
לפעמים יש תקשורת מעולה,

ועדיין יש סקס רע. כל מקרה לגופו. יש מצבים בהם שני בני הזוג יודעים שהסקס רע, הם פתוחים בנושא, הם מדברים על זה, יש ביניהם תקשורת מעולה בכל תחום שהוא והמון אהבה, ועדיין.. סקס רע.

למעלה