המממממממ

judyr

New member
מרב....

תדעי שאני חושבת עליך המון כשאני עושה ת'דברים האלו..... כאילו מדי פעם ככה שתרגישי שאת בעניינים.... מוזר אה.....

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifHey Jud../images/Emo70.gif

|קוד| I don't want to say: "I told you so.....but..... I TOLD YOU SO !!

judyr

New member
יס יו דיד... אינדיד

באט איי גס איי האד טו פיינד איט ביי מיי סלף......

judyr

New member
לפני שעונה לכם אישית הנה עוד יום...

אז היום רצתי לאופיס דיפו..... שיכנעתי אותם לתרום לי חצי מהצילומים על חשבונם למען המטרה הזו.... הסכימו... יפה למלאכה... שיכפלתי.... חזרתי לבית רוטנברג..... ו ב ע צ מ י
ישבתי והכנסתי את כל העטיפות לאריזות הקלטות כי זה הדבר הכי כייפי..... אני סיימתי את הסרט.... זו הרגשה עילאית אני לא מוצאת את המילים להסביר לכם מה זה עושה מבפנים אממממ זה זה לדעת שעשיתי משהו ששווה יותר מכסף זה לדעת שיצרתי משהו בשביל הילדים האלה שיכול להיות שזה יהיה זכרון מדהים בשבילם כאשר ישבו יום אחד עוד הרבה שנים.... זה לדעת גם אם זה כואב שיכול להיות שעשיתי מזכרת למשפחה שיהיה לה במה לצפות ולדעת שעשיתי מעל כל מה שיכלתי כי הם עמדו מול עייני.... גם בהכי קשה אין לא היה מצב שארים ידיים
לדעת שגם כשהייתי בתחתית של החיים שגם שהרגשתי שהכל קורס לי בפרצוף קמתי כל בוקר בשביל לסיים את הסרט הזה כי התחייבתי לעצמי... וזה לדעת שכל המילים האלה שכתבתי פה במהלך כל התקופה שלי לא יכולות לשקף את הדפיקות שלי בלב כשאני יושבת פה והדמעות זולגות לי מהעיניים... דמעות של אושר.... לדעת שבקרוב מאוד באחד הערבים יהיה ערב חגיגי לילדים המדהימים האלו והם יקבלו ממני קלטת מזכרת כל אחד ואחת מהם.... לדעת שאני לא אעמוד בהתרגשות שלי.... כשהסרט יוקרן בפניהם על מסך גדול..... ואני יודעת שאני אצטרך לשבת..... ואני יודעת שהדמעות שלי תזלוגנה.... (כי אני כזאת אין מה לעשות... רגשנית) מסכן מיכה.... המפיק שלי.... הוא ישב לידי והיד שלו תקבל את הנמק של הלייףףףףףף.... כן וממש לא יהיה אכפת לו שאני אצטנף בתוך הכתף שלו ואמרח את הדמעות עליו.... הוא רגיל אלי.... הוא כבר מכיר ויודע להכין טישו והרבה מראש.... אתם יודעים מה.... זה הכי... והנה אני כאן.... אחרי הפקת מולטי קאם של דני סנדרסון ותלמידי תיכון היה מדהים.... זו הייתה הפקתי האחרונה עם בית רוטנברג.... מיכה התנקם בי כהוגן... פחחחח הייתי במצלמת הFRONT שזה אומר הרבה תקריבים והרבה תנועות ובקיצר מה שנקרא עמדה חמה.... אין מצב לנוח שנייה.... טירוף..... עכשיו גם המיקום שלה הוא קרוב לבמה ומלמטה ככה שאין מצב לעמידה... אז ג'ודי שלכם הייתה על ארבע... (כן מותר לפתח אסוציציות..... היא פיתחה) במשך שעתיים תמימות..... פחחחחח בחיים לא הייתי כל כך הרבה זמן תקועה על ארבע... בלי לשנות תנוחה... ילדים לישון
ועכשיו כמו תמיד אחרי הפקה האדרנלין בשמיים... אז נס קפה וישר לסלון האהוב שלי (אתם) הלוואי ואני תמיד אוכל לעשות דברים טובים לאחרים... זה נותן המון... זה ממלא כל כך.... יווווו האדרנלין הזה.... עכשיו אני אראה מה כתבתם לי... וכמובן שאגיב מה חשבתם

Gefen

New member
../images/Emo99.gifוהרי ההודעה שלי בשלמותה..

אני שמחה בשבילך יקירתי..מאוד!! זוכרת שאמרת לי רק לא מזמן שאין אין סיכוי למצוא עבודה בארץ...אני אמרתי לך בטח שיש אל תהיי כזאת פסימית, ומה פתאום לבוא לאוסטרליה זה רעיון ממש גרוע
אז הנה הוכחת שאפשר ואני גאה בך, קבלי ממני מאה חיבוקים בלי עיניים מפגרות (את העיניים נשאיר לבילי
) אגב יש לי שאלה אלייך אולי תוכלי להסביר לי... למה זה בפורום סינגלס אנשים שמים תמונות מוזרות של חיות במקום את התמונה האמיתית שלהם? הם לא רציניים... הם באמת חושבים שבחורה תעבור יבשת בשביל איזה בונה מכוער פעור פה??? גמרה אותי ההודעה הזאת, גמרה... אני לא מפסיקה לצחוק ממנה.
לילה טוב ממלבורן ונשיקות לג'ודי גפן

judyr

New member
אני דווקא מרוצה מהתמונה של הבונה...

אני יודעת איך נראה הדבר האמיתי ...... אז שהיא תעזוב אותו לנפשו... פחחחחח והנה התגובה שלי אליך: את יודעת שאני למרות שמחר מתחילה עבודה חדשה.... מאוד רוצה להגיע אליך לשם..... פחחחחח נו יופי ג'ודי.... אולי תרגעי כבר
מוואהה לך יקירתי

sirpad

New member
אז עכשיו את קונה שישיות בירה?

שאני לא אנחת והמקרר יהיה ריק!!!!

marsala

New member
היי ג'וד......

אהיה אתך במסנג'ר כמו תמיד, כאן כבר לא כל כך מתייחסים ל"אולד מרסלה"... אוהב מוש

judyr

New member
מוייששששש

אני תמיד מתייחסת אליך.... ואני לא אשכח את השיחות אל תוך הלילה והתמיכה והעידוד ועצם העובדה שהאמנת גם כשאני לא האמנתי... ביי דה ויי.... יצא לי לדבר עם מישהו ומסתבר שהוא היה גם בהופעה של רוג'ר.... אבל הוא ישב למעלה... מווואאאאהההההה

judyr

New member
עכשיו לא רק שקונה שישיות של בירה...

קרלסברג... לא כי אומרים שהיא הטובה בעולם..... אלא משום שאני לא יכולה להשיג פה באדוויזר....... אלא מתכוונת עם המשכורת הראשונה לצאת ככה עם החברים הטובים שתמכו והיו שם בשבילי לאיזה פאב ולשחק קצת סנוקר..... סנוקר
כן
למה למי יש בעיה עם זה

Ho Oh

New member
../images/Emo24.gifהי ג'ודי

כייף לראותך שוב בחיקנו ולקרוא שוב מחיבוריך הנעימים. מאד שמחה לשמוע על אושרך בתחום המקצועי ובטוחני שתמצאי אושר בתחום האישי כי באמת אין כמוך. רק תאמיני בעצמך יותר ותראי שהכל יסתדר. אז תיהני בינתיים ותהיי איתנו פה.

למעלה