לפני שעונה לכם אישית הנה עוד יום...
אז היום רצתי לאופיס דיפו..... שיכנעתי אותם לתרום לי חצי מהצילומים על חשבונם למען המטרה הזו.... הסכימו... יפה למלאכה... שיכפלתי.... חזרתי לבית רוטנברג..... ו ב ע צ מ י
ישבתי והכנסתי את כל העטיפות לאריזות הקלטות כי זה הדבר הכי כייפי..... אני סיימתי את הסרט.... זו הרגשה עילאית אני לא מוצאת את המילים להסביר לכם מה זה עושה מבפנים אממממ זה זה לדעת שעשיתי משהו ששווה יותר מכסף זה לדעת שיצרתי משהו בשביל הילדים האלה שיכול להיות שזה יהיה זכרון מדהים בשבילם כאשר ישבו יום אחד עוד הרבה שנים.... זה לדעת גם אם זה כואב שיכול להיות שעשיתי מזכרת למשפחה שיהיה לה במה לצפות ולדעת שעשיתי מעל כל מה שיכלתי כי הם עמדו מול עייני.... גם בהכי קשה אין לא היה מצב שארים ידיים
לדעת שגם כשהייתי בתחתית של החיים שגם שהרגשתי שהכל קורס לי בפרצוף קמתי כל בוקר בשביל לסיים את הסרט הזה כי התחייבתי לעצמי... וזה לדעת שכל המילים האלה שכתבתי פה במהלך כל התקופה שלי לא יכולות לשקף את הדפיקות שלי בלב כשאני יושבת פה והדמעות זולגות לי מהעיניים... דמעות של אושר.... לדעת שבקרוב מאוד באחד הערבים יהיה ערב חגיגי לילדים המדהימים האלו והם יקבלו ממני קלטת מזכרת כל אחד ואחת מהם.... לדעת שאני לא אעמוד בהתרגשות שלי.... כשהסרט יוקרן בפניהם על מסך גדול..... ואני יודעת שאני אצטרך לשבת..... ואני יודעת שהדמעות שלי תזלוגנה.... (כי אני כזאת אין מה לעשות... רגשנית) מסכן מיכה.... המפיק שלי.... הוא ישב לידי והיד שלו תקבל את הנמק של הלייףףףףףף.... כן וממש לא יהיה אכפת לו שאני אצטנף בתוך הכתף שלו ואמרח את הדמעות עליו.... הוא רגיל אלי.... הוא כבר מכיר ויודע להכין טישו והרבה מראש.... אתם יודעים מה.... זה הכי... והנה אני כאן.... אחרי הפקת מולטי קאם של דני סנדרסון ותלמידי תיכון היה מדהים.... זו הייתה הפקתי האחרונה עם בית רוטנברג.... מיכה התנקם בי כהוגן... פחחחח הייתי במצלמת הFRONT שזה אומר הרבה תקריבים והרבה תנועות ובקיצר מה שנקרא עמדה חמה.... אין מצב לנוח שנייה.... טירוף..... עכשיו גם המיקום שלה הוא קרוב לבמה ומלמטה ככה שאין מצב לעמידה... אז ג'ודי שלכם הייתה על ארבע... (כן מותר לפתח אסוציציות..... היא פיתחה) במשך שעתיים תמימות..... פחחחחח בחיים לא הייתי כל כך הרבה זמן תקועה על ארבע... בלי לשנות תנוחה... ילדים לישון
ועכשיו כמו תמיד אחרי הפקה האדרנלין בשמיים... אז נס קפה וישר לסלון האהוב שלי (אתם) הלוואי ואני תמיד אוכל לעשות דברים טובים לאחרים... זה נותן המון... זה ממלא כל כך.... יווווו האדרנלין הזה.... עכשיו אני אראה מה כתבתם לי... וכמובן שאגיב מה חשבתם