הממם help me to help my cats!
אתם מוזמנים לעזור לי בשתי צורות היעילה יותר - קחו אותם ממני המתפשרת - קוים מנחים לטיפול חובבני בחתולים חביבים
הסיפור אגב הוא שבתחנת "הריסת ערכות מגן" (היום גיליתי שאנחנו קורעים אותן כדי שכשהן מחכות במזבלה שישרפו אותן כבר, אסור שחס וחלילה ערבים ימצאו מסכות שניתן להשתמש בהן אז אנו הורסים את הפסולת שנועדה להשרף גם ככה. למה לא למחזר עשרות אלפי מסכות גומי?) היו יללות של גורי חתולים לא מצאתי את המקור ונאמר לי שהם למעלה על הגג (לא גג בטון אלא שכבת אוורור או WHATEVER) איסי הנועז עלה למעלה מעל מערכת האוורור בעזרתו של פלאפון עם אור כחול מינימלי אך מספק - שלפתי שני גורים חמודים קטנים שגילם לא עולה על שבוע מרצפת התקרה והורדתיהם למטה לקהל המעוצבן/נלהב (נלהב מחתלתולים ומעוצבן מיללות) לאחר מבצע חילוץ שני גורים שלא ידוע על מיקום אימם -אם תחזור או לא לחפש אותם- החלטתי שאני אשמור עליהם בביתי כי הוריי נסעו לחו"ל לשבועיים אחותי כבר בחו"ל מה שמשאיר אותי ואת אחי לבד בבית אחי שונא חתולים ההורים לא ירשו לי לדעתי להמשיך לטפלם (בעצם אולי אחרי שיכנוע או הסתרת מידע אצליח) לכן אני זקוק לעזרה אפילו הקלה שבקלות מתי כבר אפשר לתת להם מזון לחתולים? מה לתת להם SO FAR? האם ייתכן ויש לחתול בן כמה ימים מחלות? (כולם מפחדים שכן אבל נראה לי מוזר שרק נולד וכבר נגוע) MY BABIES! I CAN HEAR THEM YELLING BE BACK LATER
אתם מוזמנים לעזור לי בשתי צורות היעילה יותר - קחו אותם ממני המתפשרת - קוים מנחים לטיפול חובבני בחתולים חביבים