המלצת היום

ניקו 45

New member
המלצת היום ../images/Emo97.gif

אנוכי ובני ביתי פריקים של ... מלפפונים חמוצים (כבר שומע את פלומה מצחקקת ) . כן ! מלפפון חמוץ באיכות מעולה עושה לי טוב בארוחה . ובכן : ישנם כמה וכמה ייצרני מלפפונים כבושים : יבנה , בני דרום , בית השיטה ועוד ... אבל ... המלפפונים הכבושים בכבישה ביתית המופיעים תחת המותג של שופרסל מקבלים אצלי את הציון 10 . נסו ותיווכחו ומבטיחכם שלא תתאכזבו . (מומלץ מאוד לנשים בהריון
) יאסוווווווו בוזוקי , יאסו חליל מוסטפה (תירגום אצל פלומתנו ) זה בכלל נדיר שיווני וטורקי מנגנים יחד , נכון ?

גאיה ק

New member
זוכר שלא תעדתי את המתכונים לבית אבי../images/Emo4.gif

אז גם חמוצים היו חלק מהספיציאליטה. מה הוא לא כבש..

ניקו 45

New member
פשוט חבל שלא תעדת ../images/Emo4.gif

זה גובל אפילו בפלילים . הן היה דור (כשל אביך ז"ל) שעשה ורקח מטעמים נפלאים ומחומרים פשוטים . וכבושים רומניים אחחחחחחח יאמיייייייייי שלא נזכיר את החרבוז הכבוש , והוורזה הכבוש .... ועוד כהנה וכהנה . אבדן של ממש

המלצה מעולה../images/Emo97.gif../images/Emo97.gif

אני הכי אבל הכי אהבתייייי את הפלפפונים שסבא שלי היה מחמיץ בכלים ענקיים מזכוכית ואיי כל פלפלפון היה משהו משו וגם אני מאאאאאד אוהבת את החמוץ הזה ניקולההה עם אוכל או סתם ככה בלי כלום
תודה על ההמלצה נרשמה ותבדק במהירות!!! רק טוב!!!

ניקו 45

New member
מסקרנת אותי זוהרת ../images/Emo41.gif

תגובתך על כך לאחר שתנסי ותטעמי ... ברוב הנאה ממני

צילוש43

New member
ניקו למה למה כבושים לא חבושים???

אזי הינה כמה פשוט וטעים. לוקחים צנצנת ענקית...מהמכלים הללו שהאיטום בהם בווקום. בתחתית כותשים כמה עלי שום...מלח (באים אתה רוצה מלוח..ולא חומץ) פלפל אדום חריף, שאני גם חורצת...וצרור של שמיר. מכסים במעט מים את כל הירק העסיסי... ומכניסים לשם ...מלפפונים או כל יקר שאתה רוצה לכבוש. מעל אותה מתכונת... מניחים את הצנצנת על עדן החלון, ותוך שלושה ימים יש לך כבושים לבית משפחת ניקו. כל כך פשוט... וכל כך טעים עד לצנצנת נעלמת, כך שתכין לפחות שניים לכייך וללחיים

ניקו 45

New member
זה פשוט צילושקה אבל...../images/Emo97.gif

במסתבר לזן המלפפונים יש השפעה מכרעת על הטעם . ממה שהבנתי מלפפוני בלאדי קטנים הגדלים על אדמה שונים בטעמם המוחמץ ממלפפונים הגדלים בהדליה בחממות . ומכאן כנראה נובע השוני המהותי . המתכון שלך ידוע לי ובכל זאת זה שונה . תודה לך

optimi10

New member
ניקו .. מלפפונים כובשים

עם חומץ נכון ? אני אוהב מלפפונים במלח כרכור מלאה בעצי זית ואני מכניס אותם לצנצות הגדולות כאלה עם סגרים גדולים ממלא מיים עם מלח (כף לכום מים ) שומר אותם כך מספר חודשים עד שמחליפים את צבעם אחר כך מעביר בכל פעם כמות קטנה ללצנצנת קטנה אם פלחי למון ,3 שיני שום ,פלפל חריף סודניה אחד תוך שלושה ימים ... טעים יאמי יאמי ..
)

ניקו 45

New member
אכן אופטימי ../images/Emo127.gif

גמני מדבר על כבושים במלח ולא בחומץ . ראה תגובתי לצילוש : במסתבר לזן המלפפונים יש השפעה מכרעת על הטעם . ממה שהבנתי מלפפוני בלאדי קטנים הגדלים על אדמה שונים בטעמם המוחמץ ממלפפונים הגדלים בהדליה בחממות . ומכאן כנראה נובע השוני המהותי . המתכון שלך ידוע לי ובכל זאת זה שונה .

alondli

New member
חיבתנו לחמצים משותפת..../images/Emo13.gif ../images/Emo51.gif על ההמלצה..

אנסה בקרוב..

jud1001

New member
להחמיץ בקלות ועם ערך מוסף ../images/Emo41.gif

של קומפלימנטים מכאן עד מעבר לים.. מלפפונים כרובית כרוב גזר ומה שרק תרצו הפטנט מאוד פשוט : כפית שטוחה של מלח על כוס מים.. ושום פרוס או חתוך דק .. כ3-4 ימים אדן החלון מצוין לא בשמש ישירה.. אגב ניקו המלפפונים של שופרסל מצונים גם לטעמי...

ניקו 45

New member
אכן ג'ודינקה ../images/Emo127.gif

ניתן להחמיץ לא מעט ירקות . אני אישית אוהב : מלפפונים , עגבניות כבושות , חצילים , פילפלים ועוד' ... אך : במסתבר לזן המלפפונים יש השפעה מכרעת על הטעם . ממה שהבנתי מלפפוני בלאדי קטנים הגדלים על אדמה שונים בטעמם המוחמץ ממלפפונים הגדלים בהדליה בחממות . ומכאן כנראה נובע השוני המהותי . המתכון שלך ידוע לי ובכל זאת זה שונה .

optimi10

New member
ג'וד .. עד כמה שאני

שמעתי בחמוצים התעשיתיים מוסיפים "סודה כאוסטית " או משהו כזה .. משעושה אותם רכים ומעדיף את הביתיים .......

למעלה