המלצות!

VeganFish

New member
המלצות!

יש לי זיקפת בוקר! מה תמליצו?! אה, ואיפה אפשר להוריד? בוקר טוב, תודה מראש.

gorecore

New member
טוב ששאלת.

כי לי יש זיקפת טרום-לילה מפגרת. אז ככה אם אתה באמת בקטע של אנשים מוכשרים תן בראש אבל אם אתה בתחום הבלאק מטאל: להקה אוקראינית מעולה בשם DRUDKH, שרים על הטבע ועל כמה שיהוד-נוצרים הורסים אותו\את העולם בכלל. יש פה משהו שחבל לפספס, במיוחד אם אתה אחד מהם, אז יש כאן מלודיקה עצובה לעיתים מגובה בכל מה שיקר לנו: תופים, בס וגיטרות צווחניות. 1349 - אם אתה לא מכיר, זה בגלל שאתה נמוך, אבל הנה, אני מספר לך שזו להקה מעולה. נורבגים שאוהבים את עצמם, אבל מי לא? אני ממש התרככתי לצלילי HELLFIRE SVART HAT הם צרפתים. בקלאסיקה גריינדקוריסטית: FEAR OF GOD שוויצרים מלוכלכים, שנתנו גריינד-נויז שחבל על הזמן מימים יפים יותר. 1988 הוציאו איפי RUBBISH PLANET, מעולה, אך העולם המשיך הלאה. FLESH PARADE אני אמליץ לך להתחיל מכיוון של הדמואים WORTHLESS &GOOD STUFF או אפילו MEATHOOK, ולא מה "הרוג את לבני", כי זה יהיה צפוי מידי. SUPER FUN HAPPY SLIDE שם ענק, והלהקה האוסטרלית הזו כבר רשומה בקלאסיקות למרות שהדמו שלהם יצא שנה שעברה. יש להם המון סקס אפיל נראה לי. בתחום הסלאדג' דום: RABIES CASTE זה משהו שחבל לך על הפין. FOR THE VOMITING TRACTOR DRIVERS הדבר הכי טוב שיצא מישראל ACID BATH יש בהם את כל המרכיבים של להקה טובה והם פרשו די בשיא עם מוות של הבסיסט, אבל הזיכרון ישאר לנצח. ELECTRIC WIZARD הם סטלנים מפגרים, אבל כמו כל הסטלנים, בהתחלה הם די חמודים כשהם מחייכים וצוחקים על שטויות, וכאלה הם ב COME MY FANATICS. נראה לי. בכל מקרה יש שם חומר טוב, אחשלי. 5IVE להקה גדולה, לא משנה מה תבחר. אפשר להתחיל מההתחלה. BURIED AT SEA כבר במשקל כבד. אולי הדום הכי כבר שיש וגם תרגיש את זה. ה-הארדקור:::: CAPITALIST CASUALTIES אני בקטע של השבע אינצ'ים, אבל הכל ממש אוכל, כי הם פשוט נהדרים. VOORHEES דיברנו עליהם. אנגלים. PC DEATHSQUAD זה קרוסאובר מפגר אבל הם מצחיקים ואנטי פיסי כאלה. סטרייט-אדג', יאללה.

עוד כמה...

No Trend: מוושינגטון די סי סביבות 1984, רק שזה לא נשמע בכלל כמו הלהקות מ-Dischord (לא שיש משהו רע בהן, חס וחלילה) אלא יותר כמו Flipper אבל אם הרבה יותר שנאה. הם כל כך שנאו את הקהל שלהם שבמקום להתפרק ולהפוך לאגדה, החליטו במודע להתחיל לנגן מוסיקת מעליות. לך על Too many humans אם אתה מוצא את זה בסולסיק. Manliftingbanner: גם סטריית אדג', גם קומוניסטים, לא קל להשיג חברים כך. מוסיקלית לא רחוק מ-Infest אבל גם לא מלהקותRevelation. הפכו אחר כך ל-Dead Stool Pigeons שהיו יותר מלודיים ורגועים אבל גם מאוד פוליטיים וטובים. עוד להקה הולנדית מעולה מאמצע שנות ה-90 היא Human Alert, הרבה יותר פאנק, הן במוסיקה, במילים ובגישה. אני חושב שהוציאו רק דיסק אחד, שכולל את הסינגלים. אבל אם אתה מחפש מקום ממנו אפשר להוריד ישר, הבלוג היותר מוצלח בעניי הוא: http://goodbadmusic.blogspot.com הבנאדם עשה את שלו (בין היתר הוא היה חבר ב-Fear Of God השוויצרים והוציא את התקליט הראשון של Infest) ובניגוד לבלוגים אחרים, גם יש לו מה להגיד על התקליטים שהוא מעלה - מומלץ גם לקרוא את התגובות, אפשר ללמוד הרבה מחלק מהאנשים שם. http://goodbadmusic.blogspot.com

בוא'נה...

...אחלה מבחר, אין הרבה מה לשנות שם, אולי הקסטה שלי של האלבום השני של NWA או הראשון של Jungle Brothers במקום זה של 3rd Base, אבל אולי זה מאולץ. מה עשית עכשיו, לא מספיק עמלתי להביא את כל התקליטים שלי לשבדיה, עכשיו אתה מפתה אותי להוריד מהבוידם של אמא את אלפי הקסטות ולקחת אותם גם בפעם הבאה? מה לעשות, בתמונה זה באמת ניראה טוב.

לט דה סול אאוט אנד קאן דה ויין

יותר טוב. למה לנסוע לטורקיה, לכו ליפו, יש שם ים, מסעדות, ערבים, שווארמה. זה אותו דבר.

VeganFish

New member
וואלק

תודה על ההשקעה. הבאת לי המון עבודה. אחפס את זה. גם את האוקראינים אם הם בקטע של NSBM ושרים בסורג"ק)) ניראה לי אחריהם לא יעמוד)

ר י י ך

New member
אתה ממחזר אחושרמוטה

מה זה, זה רמאות. drudkh זה קצת בינוני, ואפשר במקום לשמוע את draugar, שחוץ מזה שהוא קצת הורס לעצמו עם הריברבים על השירה, מה שנשמע בסוף כאילו הגרון שלו זה מרחץ לחיפושיות זבל מרוב שהכל שם נוזלי מדי, הוא עושה הכל לבד ועוד יש לו חצי פה ואיזה בוהן לפמפם כל מני כלי נשיפה וקליד על הרקע של הפריטות העצובות שם. זה באמת לא הכי מסונכרן בעולם, אבל נורא עצוב. בנאדם מבוגר שיושב בבית ועושה בלאק מטאל, או לא עושה בלאק מטאל, בעצם, לבד לבד זה תמיד נורא עצוב. 1349 זה גדול, אין לי מה להגיד לך על זה, אבל אצל diamatregon שומעים איך הם נוגעים בכלים קצת, לפני שמתחיל הבלאק הצרפתי שם, ומי שמוכיח לי רגשות אנוש, אני יודע שהוא יכול לפסוע לתוך המסדרונות שסללו אל השלבים התחתונים של הלב, כי יש לב. הנה קבל, יש גם shining חדש (עוד לא סגור עליו לגמרי אז אני לא כותב לכאן או לכאן), אבל הסולן שם (kvarforth) אומר משהו על שיר מהדיסק החדש. זה מה שהוא אומר : "Längtar Bort Från Mitt Hjärta" is a song about hatred towards the emotional spectre within oneself being the sole component working against personal evolution and denial of flesh. It was writen during the first part of "divorce" from my so-called soulmate I had spent my last four years together with and is extremelly hard for me reliving. זוכר אותו? זה שחותך את הזרועות בצורה מופרזת ויושב עם זה לתצלומי יחצנות בתוך אמבטיות מגואלות? אז זה מה שעובר לו בראש כשהוא מדבר על החציה של שפת הצוק. so-called soulmate. יש לב. fear of god זה הדבר הכי טוב בעולם, יצא להם דיסק חדש בסוף? מה קרה עם זה? קיל וויטי זה גדול אתה טועה בכל מה שאתה חושב. let the soul out and cut the vein באמת יותר טוב. הדיסק הכי טוב שיצא מהארץ זה 7 של שב"קס'. אבל זה השני. והוא גם יותר טוב מכל החרא של האלה מדרום ארה"ב שדוחפים לך סטונר לסלאדג' וכל זה, זה פשוט נמאס כבר יש אלפי להקות כאלה כמה אפשר לשמוע את זה. שלא לדבר על להסתיר שאין רעיונות עם דרונים. חוכמה גדולה באמת. אני שומע the snipers עכשיו, ובזכות שג'ניה הביא לי לשמוע גם את out cold, ותודה. באמת תודה לכולם. אפשר להוריד ממני בסולסיק את too many humans. את הבלוג של ההוא מפיר אוף גוד נראה לי אני מכיר מאיזה ורסיה ישנה שלו. כמו שהיה פעם איזה oldschoolhardcore דוט קום או נט או ענעארף שהכרתי בזכות המאגר דיסיקם שהוא העלה לשם כמה להקות ממש טובות, שאני לא אכיר יותר בחיים, ואני לפעמים נזכר בזה, ונהיה לי ממש רע.

gorecore

New member
זה

מעט צפוי שתגידו שלט ת'ה סול אאוט יותר טוב. אבל בתכלס, הוא לא. השירה שם מבויימת באופן מעצבן וחסר כל רגש. באיפי (שים לב לאורך האיפי גם, חלק מאוד חשוב, כן) השירה שלו נוטפת ברגש במיוחד בשיר "נאו איי קראש יו", ואין שום רצון ליפייף את המצב הקשה שבו נמצאים חברי הלהקה. פשוט-ולעניין. קצת מרוחק כל הקטע שלהם, בכל מצב. לט ת'ה סול זה אפילו נפילה די עצבנית, עכשיו שאני שומע את זה שוב.... די, אל תהיו דפוקים. "קיל וויייטי" הוא בסדר, אבל כולם מכירים אותו ואמרים שזה הדבר הכי שווה שלהם. אני לא כולם, והדיסק נשאר בסדר.

ר י י ך

New member
בכולם,

אני מניח שאתה מתכוון למורשת שלי. מי זה כולם. איפה נראה לך שאנחנו חיים. אל תנסה להיות מיוחד, זאת התפתלות שגויה. תקשיב, נאו איי קראש יו זה אחד מהלהיטים הגדולים שלהם, אבל השירה בלהקה הזאת תמיד תהיה אחד מהקטעים הכי טובים. גם אני חשבתי פעם שבלת טה סואל אאוט זה יותר מדי מכוסה בהסוואות, אבל וואלה, אני שומע את זה עכשיו, וזה עובד. עכשיו הבנתי שאני יכול לצרף אותך בסולסיק.

gorecore

New member
חרא בשקית

זה מה שאתה נותן לי בכל תגובה. מה קורה פה? מורשת השיער האבוד והדימויים הלא-קשורים, זה מה שאתה. אני מניח שזו הייתה ההחלטה שלך להופיע עם XעבדX, כאילו שזה הולך לאכול. מה מסריח, מה מגניב. טוב שלא נכנסתי לתחום הדף' מטאל פה. היית אוכל פה איזה אנטנת פלאפון. INCANTATION גדולים מכל הפופ פאנק שעובר עלייך עכשיו, אם לא ידעת. דידז אוב פלש? גם. קריפטופסי, כמובן מתנגן אצלי בכל מיני פורמטים לשמיעה מאז שיש לי שערות על הרגליים, אבל זה אפשר לדעת גם בלי לומר. PENCIL LEAD SYRINGE יש להם טוויסט מגניב של ישן חדש גם גרוב ואולדסקול מחרחרים בתורות, להקת "אין לי חברה", בלי ספק, אבל אנחנו כאן ואנחנו גאים, נכון(?). IMMOLATION הישנים כל כך טובים, שהתגובה שלך כמעט ולא שווה, כאילו "קרוב לעולם תחתון" זה אני, באמא שלי. הנה סנאי! (קוראים לו "שועלי", והוא בא לאכול אגוז, איזה מותק שיאאאה בחיי....)

ר י י ך

New member
ילד זבל קשור בחבל

לכל מה ששתלתי בך שדווקא צמח יפה, בולבול. הבנתי שאתה נודד לכאן בראשון לחודש הבא. זה נכון? חבל שלא קודם, היית רואה אותי קופץ גב לגב עם הדפיילר, ועוד מעט הדיסק של אוטורסיה יוצא, ואז אני אכתיב בעמודים של כרומו לכל מי שיבוא לקבל את זה, איך שלענוד קקה כאורח חיים זה משלשל מחוץ לחור תחת בתחתית פחית הצדקה לאומללות שהיא החיים שלנו פה (אם אתה באמת בא צפה להפתעות), הישר למישורים של מטה. עכשיו זה, מגניב. אל תשחק אותה, כשאתה כבר הלכת עם חולצות של סקיןלס על הגוף החטוב שלך (זוכרים שאתה כוסון על פה, אל תדאג. נקבל אותך בפינים מורכנים. באת לקחת הכל.) אני עדיין זכרתי שהיא היתה כ"כ יפה, שפשוט הייתי חייב להרוג אותה. לא יישמתי, אבל ידעתי. עדיין יודע. ואתה, אתה לא יודע מי אני, רק שאני אוהב להרוג. וזה בעצם לפספס כ"כ הרבה חלקים ממש יפים בי. וsinister, אתה יודע, to mega therion, 666, יאללה זזתי. עדיין זוכר טו בי דה וולף, אנד נוט דה שיפ? פחח, ממש. פילוסופיה! כשאתה חוזר עושים איחוד, אבל של משהו טוב במקום.

gorecore

New member
ראשון לחודש, בובה

אל תשכח את הפרחים בטרמינל. ואני מאוד כועס שלא הגבת על שועלי שלי, אתה רואה? על זה בדיוק אני מדבר...

ר י י ך

New member
זה באמת הסנאי שלך??

וואי הוא כזה מתוווווק! אני מת! באמת! i have hurt you today-i'll do it again של r.h.y. yau זה השיר הכי יפה בעולם, בערך.

Tzetzek

New member
זה שועלי

http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1473747 לא הסנאי ההוא. "אל תשחק אותה, כשאתה כבר הלכת עם חולצות של סקיןלס על הגוף החטוב שלך (זוכרים שאתה כוסון על פה, אל תדאג. נקבל אותך בפינים מורכנים. באת לקחת הכל.) אני עדיין זכרתי שהיא היתה כ"כ יפה, שפשוט הייתי חייב להרוג אותה. לא יישמתי, אבל ידעתי." !!! איזה מלך, עשית לי את היום. זה בא טוב בהמשך ליום שיצרתי לעצמי הכי הרבה אויבים בהיסטוריה.

ר י י ך

New member
זה שיר של קניבל קורפס. כולה.

she was so beautiful i had to kill her. זה מתוך stripped raped and strangled. טמבל.

MxIxAx

New member
לא חוכמה

אני מכיר את הלהקות האלה, זה לא דיבור אם אני מכיר

למעלה