אתה ממחזר אחושרמוטה
מה זה, זה רמאות. drudkh זה קצת בינוני, ואפשר במקום לשמוע את draugar, שחוץ מזה שהוא קצת הורס לעצמו עם הריברבים על השירה, מה שנשמע בסוף כאילו הגרון שלו זה מרחץ לחיפושיות זבל מרוב שהכל שם נוזלי מדי, הוא עושה הכל לבד ועוד יש לו חצי פה ואיזה בוהן לפמפם כל מני כלי נשיפה וקליד על הרקע של הפריטות העצובות שם. זה באמת לא הכי מסונכרן בעולם, אבל נורא עצוב. בנאדם מבוגר שיושב בבית ועושה בלאק מטאל, או לא עושה בלאק מטאל, בעצם, לבד לבד זה תמיד נורא עצוב. 1349 זה גדול, אין לי מה להגיד לך על זה, אבל אצל diamatregon שומעים איך הם נוגעים בכלים קצת, לפני שמתחיל הבלאק הצרפתי שם, ומי שמוכיח לי רגשות אנוש, אני יודע שהוא יכול לפסוע לתוך המסדרונות שסללו אל השלבים התחתונים של הלב, כי יש לב. הנה קבל, יש גם shining חדש (עוד לא סגור עליו לגמרי אז אני לא כותב לכאן או לכאן), אבל הסולן שם (kvarforth) אומר משהו על שיר מהדיסק החדש. זה מה שהוא אומר : "Längtar Bort Från Mitt Hjärta" is a song about hatred towards the emotional spectre within oneself being the sole component working against personal evolution and denial of flesh. It was writen during the first part of "divorce" from my so-called soulmate I had spent my last four years together with and is extremelly hard for me reliving. זוכר אותו? זה שחותך את הזרועות בצורה מופרזת ויושב עם זה לתצלומי יחצנות בתוך אמבטיות מגואלות? אז זה מה שעובר לו בראש כשהוא מדבר על החציה של שפת הצוק. so-called soulmate. יש לב. fear of god זה הדבר הכי טוב בעולם, יצא להם דיסק חדש בסוף? מה קרה עם זה? קיל וויטי זה גדול אתה טועה בכל מה שאתה חושב. let the soul out and cut the vein באמת יותר טוב. הדיסק הכי טוב שיצא מהארץ זה 7 של שב"קס'. אבל זה השני. והוא גם יותר טוב מכל החרא של האלה מדרום ארה"ב שדוחפים לך סטונר לסלאדג' וכל זה, זה פשוט נמאס כבר יש אלפי להקות כאלה כמה אפשר לשמוע את זה. שלא לדבר על להסתיר שאין רעיונות עם דרונים. חוכמה גדולה באמת. אני שומע the snipers עכשיו, ובזכות שג'ניה הביא לי לשמוע גם את out cold, ותודה. באמת תודה לכולם. אפשר להוריד ממני בסולסיק את too many humans. את הבלוג של ההוא מפיר אוף גוד נראה לי אני מכיר מאיזה ורסיה ישנה שלו. כמו שהיה פעם איזה oldschoolhardcore דוט קום או נט או ענעארף שהכרתי בזכות המאגר דיסיקם שהוא העלה לשם כמה להקות ממש טובות, שאני לא אכיר יותר בחיים, ואני לפעמים נזכר בזה, ונהיה לי ממש רע.