המלצות ?

titalush

New member
המלצות ?

אני רוצה להתחיל ללמוד ... למישהו יש המלצות על ביה"ס מסויים? הבחירות שלי הם בין לחמן, אנקורי ויואל גבע, ובינתיים רוב ההמלצות היו על יואל גבע..

גימפל1

New member
יואל גבע

אני הייתי מאוד מרוצה וככה גם כל מי שאני מכיר... המורים ממש טובים...

samatit

New member
אני למדתי בלחמן

עשיתי קורס חיילים (שזה הקורס הקצר יותר) והוא היה מקיף וכולל, המורים שלי היו מצוייינים, בכלל האווירה בכיתה נהדרת... שיטת הלימוד שלהם היא מאוד מסודרת, הולכת לפי כללים מסויימים כך שהחומר נקלט בצורה הטובה ביותר, ההסברים נורא פשוטים ולא מסבכים יותר מדי, השיטות שלהם לפתירת שאלות מדהימות והומדיעין מעולה. אני ממש מרוצה מהקורס שהיה לי! מומלץ ביותר!

Nikita1985

New member
לחמן נחמד..

אבל קידום פי 100 יותר טוב. (אגב לחמן שייך לקבוצת קידום, למי שלא ידע) אין לי מושג למה לא הכללת את קידום בברירות שלך, אולי מטעמים כלכליים שלא שיתפת אותנו בהם (כי קידום נחשב כיום המכון הכי יקר לקורס רגיל כמובן, לא מדברת על חיילים) אבל קידום עומד כיום על האחוזים הגבוהים ביותר גם בקרב ציונים של סטודנטים ובכלל, וגם בסקר דעת קהל של שביעות רצון. אני עשיתי קידום אישי למועד יולי ואני סופר-מרוצה. מכון מעולה, מדריכים שאין כמוהם, אווירה מעולה והכי חשוב - מדריך שיודע את כל הנקודות החלשות של כל אחדש ויושב עם כל תלמיד בשיחות אישיות ובונה לו מערכת אסטרטגית ותוכנית אישית שמתאימה לכל אחד לפי הרמה שלו בכל נושא. פשוט מעולה ואין קורס כזה בשום מקום אחר:) (לא רוצה להשמיץ את יואל גבע אבל מכירה אנשים שעשו שם ופשוט אין אין אין מה להשוות) מקווה שתצליח בכל מה שתבחר!

Nikita1985

New member
חח ממש ממש לא

אין לי בעיה לפרסם אותם כי מגיע להם אבל קראתי את השרשורים ואתם מדברים שטויות קצת, בלי להעליב. נכון שגבע מעולים ואנקורי ולחמן בסדר, אבל לא ראיתי שהוא ביקש את מה שהכי זול או משתלם אלא את מה שהכי טוב. זה לפחות מה שאני הבנתי ואני באתי להמליץ כאן על מה שהכי טוב. ותכלס - אין כרגע עוד קורס כזה בשוק כמו קידום אישי. נכון שהם יקרים בטירוף אבל לדעתי למי שיש לתת את הסכום הזה זה שווה כל גרוש וכל אגורה, ברצינות. תוכנית אישית בנויה במיוחד ליכולות של כל אחד, מדריך שלוחץ על הנקודות החלשון בשביל שכל אחד יתרגל יותר את מה שהוא הכי חלש בו - ותאמינו לי שהתוצאות מדברות בעד עצמן.

מת קבוע

New member
אני נהנתי בלחמן

המורים שם נחמדים, השיטת לימוד שלהם ברורה מאוד, מקיפים את כל הנושאים, גם את הכי שוליים שיש, שיעורי אנגלית מצויינים עם שיטות ממש טובות.... אני לא יכול לומר מי יותר טוב כי עשיתי רק בלחמן....אבל אני יכול לומר שלחמן היו טובים.

גבע......אגב החתימה שלך

זה מאיזה פרופסור שדומה לריצ'רד גיר בטירוף.. זה היה ב"מומחים עם סגנון" לפני כמה זמן

למעלה