בגפן? ג'מבו קוליפורם?יש לך חום?הוזה
רק בשבילך נרי. הנה. הבעיה בגפן היתה , לא תאמיני, החשבון. האוכל היה בסדר בחלקו, טוב ברובו אך...לא מפיל. אם את רוצה ללכת על עיסקית תצאי בזול אבל לא יהיה מרשים מבחינת המטבח. מוסקה או גולש+אורז או תפ"א או בורגול בעגבניות (מצאתי בספר הישן שלי מתכון שנתנה איפשהו לינט דלווה/דלבה, שהיא בעצם מ...גפן. אבל אז כשקיבלתי את המתכון עוד לא ידעתי שהאשה והמקום אחד הם. אם מישהו רוצה אפשר להקליד אותו והבורגול באמת נורא טעים). אבל בשביל כאלה לא שווה לנדוד לדרום העיר עד לשוקן, ויסלחו לי כל בכירי הפלצנים שבקרב עיתונאי הארץ. כן? להם זה קל"ע... קרוב לעבודה. מנות ראשונות, כמו תמיד טעימות ואפפעם אני לא זוכרת אם זה בגלל שאני רעבה או באמת כי הן 10. היו טובות. שם זה מכונה - סלטי הבית=רק בזהירות !!! כל מנה משהו כמו 12- ש"ח אאל"ט לבומציות מיניאטוריות באמת, אגורה לאגורה מצטבר לרכוש גדול, זוכרת את דן הלא חסכן? מנות הביניים היו בסביבות 19 אם אני זוכרת נכון- צריכה לחפש את החשבון ולגמרי לא מצדיקות והקפיצו את המחיר . מנות הביניים המטוגנות- פילאס בגבינה היה מטוגן וסתמי, קציצות הפראסה היו ממש ובערך ככה בדיוק. ז"א ממש לא .. אחר כך עיקריות. היתה , שוב מזכרון, טלה מבושל ברוטב רימונים 65-70 ש"ח שהיתה רק בסדר ובינינו טעמנו הרבה יותר טובות, והמחיר המחיר... וגם שיש קופטה שזו קציצת קבב עם פיסטוק שלוו בחומוס+גזר,קצת סירות תפ"א ובורגול.לא זוכרת את המחיר המדוייק אבל לא היה רחוק. מנה אחרונה אחת עטאיף נהדר באמת ושני קפה בפינג'ן עם קאיימק כאמור. וראה זה פלא מעיסקית ב- 35ש"ח המחיר עלה ל.. למעלה מ -115ש"ח לאדם. אה.. כולל בירה שחורה אחת. סה"כ יצא משהו כמו 250- ש"ח אם תוסיפי לזה את החנית הגנבים של בתי המשפט כי ממש אבל ממש אין חניה באיזור וטיפ תגיעי למחיר של עיסקית במול ים, בלי יין ואף יותר. הנה. 3 מנות פתיחה קטנטנות, 2 מנות ביניים, 2 עיקריות 1קינוח ו2קפה. כל זה בשורה התחתונה- שוד לאור יום. וכאמור בשביל העיסקיות אין לך סיבה קולינרית להגיע. איך אכלנו אותה בטורקית אלה, ממש, גפן? גפן. גפן במובן כסף. החזק צוחק עלי עד היום, אוי, איך שכחתי. יש לי משהו חשוב לספר לך שולחת מסר.