המלצות...

Forum User

New member
יקר, אבל לא יותר מהמקובל בז'אנר

זה כמו שאעדיף ביקור אחד שווה באונאמי על פני שני ביקורים בינוניים בסושיה אחרת. וממש לא פלצני, לפחות לא לטעמי, אבל זה באמת עניין של טעם. הרבה יותר מפריע לי במקומות כאלו עשן הסיגריות הבלתי נמנע...

גסטרו

New member
הכי חמים למה ? לארוחת ערב חגיגית ?

לעיסקית שווה ? לקפה ומאפה חם ? אגב, פנגיאה- קבלתי שבחים חמים מזוג שבעקבות המלצתי בפורום אוכל אחר ,סעדו שם עיסקית באחד מימי ששי האחרונים. בנם בן ה 20 לערך, אמר בתחילת הארוחה- מזל שאגדיר קרוב. בסוף הארוחה הודה בחום להוריו שהביאוהו עד הלום.גם ההורים נהנו מאד.

ברוזונת

New member
לסתם שכזה...

בא לי לנסות מקומות חדשים.. או מקומות שלא הייתי בהם. פנגיאה פשוט לא עושה לי את זה עם הפיוז'ן שלה..

גסטרו

New member
פרט לי כולם משבחים את וינס ותמר

אני ממליצה בחום על הגלידה שלהם והמליצו מאד על הפסטה בוטב ראגו שלהם (אם בשר חזיר לא מפריע לך) . אז נקודת פתיחה יש...

DANCOOL

New member
גם אני משבח, ומדווח על שילה

ומוסיף ש V&T נוטה לביסטרו. ואולי בקשתכן תתמלא ב"שילה" (בבן יהודה) בשישי האחרון נהננו מאוד מהטאץ' של שרון כהן. קאלאמרי על חציל, כבדי עוף בתבלינים תימניים, שרימפס בפילו על שני רטבים (אחד איולי משהו והשני עגבניות כזה). יש גם פוקאצה חביבה ומתקתקת, שמכל הנסיונות של שפי עירנו הכי קרובה (לעניות חיכי) למיתולוגית של רפאל (רפי) כהן. גם לסיומת יש וולקנו (משפריצה) מדוייקת וגם קרם ברולה על מצע מנגו וביסקוויט קרמלי ממכר. האווירה והשירות נעימים.

למעלה