המלצות...

ברוזונת

New member
אורקה ממש לא עושה לי את זה..

הייתי שם פעם אחת עם אחשל ונפלתי.. ומיקה.. עדיף שלא להגיד מה היא גורמת לי.. אבל אין סיכוי שאשב במסעדה שלה..

נרי כ

New member
אבל זאת היתה תשובה למרב

לשאלת הבארים ולא לשאלת המקומות החמים היום. מקומות שצריך לבקר בהם: וינס, סרגוס, כאלה.

נרי כ

New member
אהלן וסהלן.

ובחזרה. האחרון היה "כאלה". לאמור, וכו'. לאמור, זוכרת שיש עוד משהו שצריך לבדוק אבל לא זוכרת מה. יש איזו מסעדה חדשה בשוקן (קשת? גפן?) שצריך, אם אפשר, למשל.

ננה f

New member
את לא הולכת לגפן ! לא !

אולי בגללך סו"ס אכתוב את הביקורת. נייט.

נרי כ

New member
בסדר, בסדר!

את רצינית? תני תקציר. לפי המחאה, היה מעורב בסיפור איזה ג'מבו קוליפורם?

ננה f

New member
בגפן? ג'מבו קוליפורם?יש לך חום?הוזה

רק בשבילך נרי. הנה. הבעיה בגפן היתה , לא תאמיני, החשבון. האוכל היה בסדר בחלקו, טוב ברובו אך...לא מפיל. אם את רוצה ללכת על עיסקית תצאי בזול אבל לא יהיה מרשים מבחינת המטבח. מוסקה או גולש+אורז או תפ"א או בורגול בעגבניות (מצאתי בספר הישן שלי מתכון שנתנה איפשהו לינט דלווה/דלבה, שהיא בעצם מ...גפן. אבל אז כשקיבלתי את המתכון עוד לא ידעתי שהאשה והמקום אחד הם. אם מישהו רוצה אפשר להקליד אותו והבורגול באמת נורא טעים). אבל בשביל כאלה לא שווה לנדוד לדרום העיר עד לשוקן, ויסלחו לי כל בכירי הפלצנים שבקרב עיתונאי הארץ. כן? להם זה קל"ע... קרוב לעבודה. מנות ראשונות, כמו תמיד טעימות ואפפעם אני לא זוכרת אם זה בגלל שאני רעבה או באמת כי הן 10. היו טובות. שם זה מכונה - סלטי הבית=רק בזהירות !!! כל מנה משהו כמו 12- ש"ח אאל"ט לבומציות מיניאטוריות באמת, אגורה לאגורה מצטבר לרכוש גדול, זוכרת את דן הלא חסכן? מנות הביניים היו בסביבות 19 אם אני זוכרת נכון- צריכה לחפש את החשבון ולגמרי לא מצדיקות והקפיצו את המחיר . מנות הביניים המטוגנות- פילאס בגבינה היה מטוגן וסתמי, קציצות הפראסה היו ממש ובערך ככה בדיוק. ז"א ממש לא .. אחר כך עיקריות. היתה , שוב מזכרון, טלה מבושל ברוטב רימונים 65-70 ש"ח שהיתה רק בסדר ובינינו טעמנו הרבה יותר טובות, והמחיר המחיר... וגם שיש קופטה שזו קציצת קבב עם פיסטוק שלוו בחומוס+גזר,קצת סירות תפ"א ובורגול.לא זוכרת את המחיר המדוייק אבל לא היה רחוק. מנה אחרונה אחת עטאיף נהדר באמת ושני קפה בפינג'ן עם קאיימק כאמור. וראה זה פלא מעיסקית ב- 35ש"ח המחיר עלה ל.. למעלה מ -115ש"ח לאדם. אה.. כולל בירה שחורה אחת. סה"כ יצא משהו כמו 250- ש"ח אם תוסיפי לזה את החנית הגנבים של בתי המשפט כי ממש אבל ממש אין חניה באיזור וטיפ תגיעי למחיר של עיסקית במול ים, בלי יין ואף יותר. הנה. 3 מנות פתיחה קטנטנות, 2 מנות ביניים, 2 עיקריות 1קינוח ו2קפה. כל זה בשורה התחתונה- שוד לאור יום. וכאמור בשביל העיסקיות אין לך סיבה קולינרית להגיע. איך אכלנו אותה בטורקית אלה, ממש, גפן? גפן. גפן במובן כסף. החזק צוחק עלי עד היום, אוי, איך שכחתי. יש לי משהו חשוב לספר לך שולחת מסר.

Amoureuse

New member
ברים של מסעדות זה עדיין מסעדות

אין שם אווירה של בר באמת, רק בערך (טפאו הוא יוצא דופן, אבל אורקה לא). זה לטוב ולרע כמובן, כל אחד מה שהוא מעדיף. כנראה שיהיה שם אוכל טוב יותר אני מבר לא מצפה יותר מדי לאוכל, בד"כ תצרוכת הקלוריות מהאלכוהול כבר מוגזמת שאני לא מוסיפה גם אוכל... בטח לא בשעות הרלוונטיות לבר, זה כבר לא זמן של אוכל בשבילי. אם כי הופתעתי לטובה ממנת נקניקיות בדאבלין (אבל זה פאב ולא בר אז לא מתאים לשרשור :)

mars4

New member
לא מסכים איתך לחלוטין. היום להרבה

מסעדות יש ברים שבהם ניתן לאכול אוכל מעולה , תפריט נישנושים + מנות מהתפריט הרגיל, המון אלכוהול משובח ואוירה של בר , בעיקר יותר מאוחר בלילה כשמעמעמים את האורות ומגבירים את המוסיקה. אורקה היא דוגמא מופלאה לכך. גם אוכל מעולה (לטעמי כמובן) גם אלכוהול משובח, שרות מדהים של הברמנים וגם מוסיקה (בימים מסוימים אפילו יש די ג'יי. דוגמאות נוספות: בויה, סרגוס, מסה, חמארה (רפאל) אודיאון (בהרצליה) , בר בוניה (אתמול הייתי היה מעולה!) אונמי, קיוטו, אפילו באסקו בר יש אוכל טעים ביותר על הבר. מסכים בהחלט שטפאו היא מקום כייפי ביותר , מקצועי, סוחף עם אוכל משובח. בעת האחרונה זה הבילוי המועדף עלי. להגיע מאוחר, לשבת על הבר (בהחלט הרבה יותר רומנטי מלשבת אחד מול השניה ע"י שולחן) להזמין כמה שיותר מנות טאפס קטנות מלוות ביין טוב, קוקטליים וכו' ולהתענג על המוסיקה.

meravbr

New member
גם בפנגיאה נראה לי שיש בר מכובד,

אבל האמת שהתכוונתי באמת למקום עם יותר אוירה של בר מאשר של מסעדה (למרות שאני מוותרת על הפיקאפ
... תודה בכל מקרה על כל ההצעות, נשתדל לשנן לפעם הבאה שנרצה רק נשנוש ואלכוהול...

mars4

New member
וגם באיסט... יש יש המון

ואל תחששי... אפילו בפיק אפ לא חוטפים בכח... מקסימום יעשו לך קצת עיניים או ישלחו איזו מפית עם מס. טלפון או הבר מן יגיש לך משקה שמשהו יזמין עבורך. מה רע? מין משחקים כאלה...

mars4

New member
ממממממ. יש בעיתיות מסוימת ...

אני מודה...! במיוחד אם הוא גרוזיני ענק ושעיר עם ראש מרובע!

Amoureuse

New member
בשבילי

ברגע שיש את כל השולחנות האלה מסביב זה משנה את האווירה של המקום בטפאו יש מלבן אחד של שולחנות סביב בר ענק ולכן זה באמת מאד בר גם בעיני. קיוטו, בויה - לא מרגישה שם ככה. אבל כנראה זה מה שקוראים היום "בר מסעדה" אז מי שאני שאתווכח.

ננה f

New member
זהו?נגמר תור ארוחת השחיתות הליליות?

התקששת.-:) תגיד אם יש לי אפשרות לליווי קולינרי מקצועי צמוד ואישי אבל אני צריכה לבחור בין אונמי לטפאו איפה לדעתך כדאי?<

למעלה