המלצות...

ברוזונת

New member
המלצות...

מה המקומות הכי חמים היום? נתחיל בזה שפנגיאה לא ממש מושכת אותי מעדיפה מקומות קלאסיים ומשובחים..

ברוזונת

New member
../images/Emo46.gif

meravbr

New member
../images/Emo41.gif מנצלשת לשאול מהם הברים הכי הכי

בגוש דן (נניח איזור ת"א-הרצליה) כשמדי פעם רוצים לשבת במקום כיפי ולנשנש ליד משהו איכותי קליל...

meravbr

New member
איך הבר שם?

אני אוהבת מאד את טפאו ומחפשת עוד בר איכותי דומה...

ברוזונת

New member
הבר מאוד מאובזר..

האוירה כיפית ויש גם שולחנות קטנים וספות שצופים לרחוב.. מחירים - סבירים..

d a p h n a

New member
לא יודעת אם זה עונה להגדרה של

"הכי הכי", אבל אנחנו נורא אוהבים לשבת בטמפל בר בסינמה סיטי, כשיש מקום בתוך אחד מה-booths. זה מקום ממש נחמד לשבת, לדבר, לשתות בירה ולנשנש אוכל טעים (ה"טבעות" בצל שלהן ממש טעימות).

meravbr

New member
אכן נעים שם,

אבל חשבתי על משהו "קולי" יותר בת"א... אין כאן עכברי ברים?

mars4

New member
אני מאד אוהב גם את אקוורלה

גם אחרי שאנטוניו מנסה עזב יש להם מה להציע. מנות הטאפס שלהם מיוחדות והאוירה נינוחה ולא דחוסה. שאר המקומות , BREAKFAST CLUB , קלאב 57 , לנסקי , לומינה הם ברים שווים בהחלט אפילו עם אוכל לא רע אבל להגיד שאפשר לשבת שם בשקט? ממש לא! לא מומלץ למי שלא סבול סיגריות ומוסיקה רועשת בעיקר יותר מאוחר בלילה. ביום חמישי היתי במקום נחמד . שמו בישראל "גהה" (התשובה הסגורה לשלוותה.. מה המקום הבא? טירה?) ישבנו על הבר. האוכל ממש לא רע , העיצוב מדהים (רחבת הריקודים שקופה ובנויה על בריכה שהמים משתקפים מלמטה) אבל בשעה 2300.. סדום ועמורה.. לשרותים בקושי אפשר להגיע!

meravbr

New member
לא אמרתי שאני צריכה שקט או העדר

סיגריות
איפה המקומות ממוקמים? (גהה אגב של סאבלימינל, לא?)

mars4

New member
חס וחלילה.. לא אמרתי שאמרת..

אלו הם דברים שצריך לקחת בחשבון על מנת לא להתבעס: גהה הוא המקום המשויך לסאבלימנל (אומרים שהוא שותף , מה שבטוח לא נעים להתקל בו בלילה..) וממוקם ביד חרוצים ממש לא רחוק מהקופי בר. אקוורלה ממוקמת ממש בצמוד לאיסט. קלאב 57 בנחלת בנימין 57 . ה BREAKFAST CLUB בסוף רוטשילד בקטע הקצר שאחרי אלנבי. ואם כבר אז עוד 2 מקומות מעולים. שניהם בנמל ת"א ושניהם שייכים לבעלי ה TLV . ריבנדייל צמוד לבויה ו וויסקי אה גוגו בצלע המזרחית פונה לשלוותה.

mars4

New member
47 , 57 .. אבל מה נסגר

רק לפני חודש הם היו פתוחים כמו הרגלים של פאריס הילטון... אני חייב לבדוק את זה. זה מקום שהשקיעו בו יותא ממיליון ש"ח ובעל בר מואר מפואר בצורה בלתי רגיל. שאני הייתי שם היה מלא עד אפס מקום. טוב חייב לבדוק את זה!

ברוזונת

New member
לפני שבועיים שעברתי שם בצהריים

התנוסס שלט אחר.. מתישהו בערב כשעברתי שם (אם אני לא טועה בפסטיבל נחלת בנימין) גם היה סגור

meravbr

New member
את גהה ראיתי בדרך לקופי בר

(הוא בריב"ל, רח' מקביל ליד חרוצים) ובאקוורלה היינו וישבנו למעלח, היה נחמד. תודה על שאר ההמלצות, לא הבנתי איפה זה הויסקי הזה

mars4

New member
הוויסקי הזה... זה פשוט...

ממשיכים מבויה ישר , עוברים את ריבנדייל, ממשיכים עם הקיר של ה TLV מעבר לפינה של המבנה ומגיעים. אפשר גם מהצד השני של ה TLV .

נרי כ

New member
אורקה, איך לא?

אנחנו בילינו שם ערב בלתי נשכח. אפשר לאכול שם ממש או לנשנש נישנוש משובח. גם במיקה, שזה קצת פחות שווה אמנם, נעים לשבת על הבר ולאכול טונה אדומה עם אבוקדו ואטריות. יש לנו חיבה לבארים, לא למגה-בארים. הם גם פיקאפיים באופיים ובעיני גם קצת מלחיצים. אז אנחנו הכי מחבבים את אלה של המסעדות.

למעלה