וגם באטרפליז אנד הוריקאנס
O One Echoe New member 28/10/05 #18 ../images/Emo6.gif קינג קרימזון פשוט מעולים במלודיות פסנתר ומלודיות גיטרה. ramones -now i wanna sniff some glue
../images/Emo6.gif קינג קרימזון פשוט מעולים במלודיות פסנתר ומלודיות גיטרה. ramones -now i wanna sniff some glue
S Sum41xGiRL New member 28/10/05 #19 מדבר על קינג קרימזון אבל שומע את- NOW I WANNA SNIFF SOME GLUE. זה טוב, כי זה הפכים שונים ומגניבים.
O One Echoe New member 28/10/05 #25 מבחינה מוזיקלית, אני שומע מה שאני אוהב. אבל מבחינת ערכים, אני לא אוהב את מה שהרוק המתקדם מתבסס עליו. אבל אין ספק שיש שם יצירות מדהימות.
מבחינה מוזיקלית, אני שומע מה שאני אוהב. אבל מבחינת ערכים, אני לא אוהב את מה שהרוק המתקדם מתבסס עליו. אבל אין ספק שיש שם יצירות מדהימות.
Y yoseflotz New member 28/10/05 #29 ינאי!../images/Emo12.gifאיך זה שאתה אדום פה?../images/Emo112.gif בסוף עוד אגלה שאתה אליל רוק או משהו
W wish i was here New member 28/10/05 #17 המון שירים של פינק פלויד לאו דווקא המוכרים יותר,במיוחד בתקופה הפסיכדלית שלהם,משלבים קטעי קלידים יפים מאד של הקלידן ריק רייט. גם השיר touch me של הדורס יפה מאד
המון שירים של פינק פלויד לאו דווקא המוכרים יותר,במיוחד בתקופה הפסיכדלית שלהם,משלבים קטעי קלידים יפים מאד של הקלידן ריק רייט. גם השיר touch me של הדורס יפה מאד
נ ניקול (גין גריי) New member 28/10/05 #24 ויש גם קטע קלידים יפיפה ב House of the rising sun של The Animals