המלצות...

Sp00nMan

New member
המלצות...

מישהו יכול להמליץ לי על שירים עם קטעי פסנתר יפים או גם שירים שמשלבים פסנתר יותר רוקנרול כאלו ואם בא לכם אפשר גם סתם דברים יפים של קלידים רוק מתקדם וכאלו

ketas

New member
הדבר היחיד שעולה לי בראש

זה בוהימיין רפסודי של קווין....עם קטע נגינה של פרדי מרקורי.

yotamn9

New member
תנסה שירים של הדורס

יש את מה שאתה מחפש בערך בכל השירים שלהם.

Sum41xGiRL

New member
GOLDEN BROWN אולי??!?1

זה השיר הכי מפורסם שלהם. בכל מקרה, ידוע שהיה להם קלידן, וברוב השירים שמאמצע שנות ה80 יש המון קלידים

philips99

New member
השירים שעולים לי ברוש הם של

להקת SCORPIONS והם:when you came into my life, are you the one, a moment in a million years מקווה שעזרתי ואגב אלו הם שירים נהדרים לדעתי.

epitaph

New member
קטעי פסנתר, קלידים וכאלה...

יש כמה להקות שאצלם זה ממש בולט, בעיקרון אני ממליץ על קאמל, קראוון, אטומיק רוסטר, רנסאנס, ג'נסיס, הראשונים של פרוקול הארום ואפשר גם ELP (אני מתעב את רוב הדברים שלהם אבל אולי אתה תאהב). כמובן שזה ממש על קצה המזלג, אבל זה מה שאני מצליח לחשוב עליו כרגע... שירים ספציפים ככה עם קצת דגש על הקלידים: Caravan - Nine Feet Under Camel - Lady Fantasy Camel - First Light (מומלצת הגירסה מתוך A Live Record) Atomic Rooster - Time Take My Life Renessance - Carpet of the Sun (אולי לא הכי מייצג, אבל אחלה דרך להתחיל את ההיכרות עם הלהקה) Genesis - Firth of Fifth Procol Harum - A Whiter Shade of Pale

psychoit

New member
שיר מדהים../images/Emo99.gif

ויש גם את life on mars

ita89

New member
אני ממליץ

על דברים של אי.אל.פי, במיוחד את האדפטציה שלהם לתמונות בתערוכה (pictures at the exhibition), נראה לי שיר ממש טוב זה the great gig in the sky של פינק פלויד מדארק סייד, הדיסק fragile של יס מלא בשילובים של פסנתר ובאס (אלבום מעולה) השיר long distance runaround ממש טוב לפי דעתי. בנוסף גם ב- snow goose של קאמל יש הרבה קטעי נגינה במולטרון וסינטיסייזר. נראה לי אחד השירים הכי יפים עם פסנתר - no quarter של לד זפלין.. ג'ון פול ג'ונס על הקלידים.. לא יאומן מה שהוא עושה שם. ו-when the music's over של הדלתות.. מקווה שעזרתי

epitaph

New member
ג'ון פול ג'ונס...

דווקא בשיר הזה של זפלין זה כן ייאמן, לא הכי מרשים כי הוא ממעט להשתמש בקלידים, אני דווקא הייתי מציע להקשיב לשני אלבומי הסולו של הבן אדם, אומנם גם בהם רק לעיתים יש קלידים אבל עדיין, יותר בשפע ממה שיש בלד זפלין.

ita89

New member
תראה את השיר הזה בהופעה ותבין

על מה אני מדבר, 15 דקות נטו של סולו של הבחור על הפסנתר, משהו מטורף (וכמובן ג'ימי פייג אחריו על הגיטרה)

electric blues

New member
בארלס קורט נכון?

אם אתה מדבר על ההופעה ההיא אז היה מצויין הסולו שלו שם. מה שכן, חלק מהשירים נשחטו שם בצורה ברוטאלית למדי... DAZED N CONFUSED למשל... הם הוסיפו לו שם איזה 15 דקות מיותרות באמצע... והסולו אנטנות של ג'ימי פייג' בHOLE LOTTA LOVE אם אני אני לא טועה, היה מצחיק בדקה הראשונה, אבל למשוך את זה איזה עשר דקות היה מיותר לדעתי... אבל עדיין היתה הופעה מעולה...(טוב נו זפלין מעולים...)

DarkYula

New member
אממ..

למיוז יש שירים יפים שמשלבים פסנתר new born, space dementia, sunburn למשל

למעלה