המלצות!!!

המלצות!!!

היי בנות, לאחרונה התחלתי לצפות בדרמות היסטוריות: chuno, the princess man ופשוט התאהבתי לגמרי!! הן כל כך מדהימות בעיקר האיש של הנסיכה....
אני מחפשת דרמה קוריאנית חדשה לצפות בה, משהו איכותי וטוב ולא סתם בזבוז זמן . משהו מיוחד יותר מסתם קומדיה רומנטית רגילה...
אני די פתוחה לגבי הטעם שלי.
זה יכול להיות היסטורי. זה יכול להיות גם יום יומי
ראיתי ואהבתי את:
City hunter
nice guy
queen in hyuns man

linoy119

New member
אני רואה דרמה היסטורית עכשיו

Dong Yi דרמה שיש לה 60 אני בפרק 42 ואני מאוד נהנית מהדרמה. אני גם יודעת שהיו פה בנות שהמליצו על הדרמה הזאת

O0NoNi0O

New member
גם אני אשמח להמלצות :)

בעיקרון הדרמה האהובה עליי בכול הזמנים היא קופי פרינס. אני לא יודעת למה אבל היא היחידה שאני יכולה לראות עשרים פעם ברצף בלי להשתעמם ולצחוק אפילו מהבדיחות הכי טיפשיות שבה.
אני ממש מחפשת משהו כמו קופי פרינס, שתיהיה דרמה עם דמויות מורכבות ומעניינות וכמה עלילות במקביל זה גם מעולה. אני גם אוהבת בקופי פרינס שהדמויות לא מתחסדות כאלה ושהדרמה לא זוחלת עד שהם הופכים לזוג, כמו לדוגמא (אם אני לא טועה) בטעם אישי, הוציאו לי את הנשמה עד שקרה ביניהם משהו
ולא הבנתי למה, היא גילתה את הסוד שלו, מה הסיפור? תהיו כבר ביחד מעצבנים!!

lovelyrz

New member
תראי את

MY GIRL , נראה לי תאהבי :)
יש גם את YOU ARE BEAUTIFUL .... , תהני :)

kler18

New member
ממליצה לך על "הנסיכה שלי" "הנסיכה התובעת"|למט

2 דרמות נוספות "שקר לי" והכי טובה מכולן "סיטי הול" שזו דרמת חובה לכל מכורה לקוריאניות...חחחח
וככה בשביל הכיף
שיר מתוך "סיטי הול"
http://www.youtube.com/watch?v=vyfJyFUUhnI

falkor6

New member
סיטי הול

אם יהיה לי זמן זו דרמה הראשונה שאחזור אליה

מצטרפת להמלצה

המלצות שלי

(לא ראיתי הרבה. אבל ממה שראיתי אלו ממש חמודות)

your beautiful
sungkyunkwan scandal
To The Beautiful You
MA BOY

O0NoNi0O

New member
תודה רבה בנות!!

נראה לי שאני אתחיל עם סיטי הול, נשמעת כמו אחלה סדרה :)

שוב המון תודה!

lovelyrz

New member
היי :)

ההמלצה שלי היא אמנם על סידרה רומנטית , אבל לא קומדיה והיא דרמה איכותית וברמה גבוהה - GENTELMAN DIGNITY ....

למעלה