המלצות???

shlomit871

New member
המלצות???

היי אנשים אני שנה א', ואני אשמח לקבל המלצות על מרצים נורמלים בשנה ב', כי השנה ממש נפלתי על מרצים דפוקים ... תודה : )

כן

מימון רק לא אבי לוי אצל המרצים האחרים הממוצע מעל 80 שיווקי רק ביגווי ממוצע 93 כמותית אלטמן ממוצע 93 חשבונאות אין ברירה רק גוטליב אבל המבחן שלו דיי פשוט וגם אין נוכחות חובה לגבי השאר זה לא משנה המרצה רק חשוב שלא תיגשו למועד ב כי ...... אתכם

M u s i c B o x

New member
אתה לא דוגמה

אתה יכול ללמוד הרבה מהמצגות שלו (לא נורמלי אבל אם זה מה שעזר לך, עם תוצאות לא מתווכחים :) ) ללמד הוא לא ממש יודע, לפחות לדעתי. להקריא מצגות אני גם יכול

ד"א, חשבונאים שיהיו בשנה הבאה בשנה ב' נדפקו

כי הם לא יכולים לקחת את מועלם - שובץ להם באותו הזמן בבוקר הקורס חשבונאות ביניים, שהוא חובה כמובן...

הוא גם וגם, אל תחשבי שהם עד כדי כך מזליסטים

יש להם הרצאה בבוקר, ותרגיל בערב של יום ראשון. בראשון יש שתי קבוצות תרגיל 18-20, ו20-22. כך שמי שבאמת יצטרך להיות יותר בשיעורים הללו זה המרצה. וגם שיעור חברות עבר לחמישי בערב אצלם, כך שיש סיכוי שלפחות ברישום המערכת יהיה לחלקם חור ענק בחמישי. אני צופה אם ככה שלחברות יגיעו עוד פחות אנשים מאשר הגיעו השנה. אפשר כבר להכריז על הקורס הזה כלימוד עצמי. אצלנו בשנה ג' ד"א - יום ראשון כולו שנת השלמה בסמסטר א' ויום חמישי כולו בסמסטר ב'. יום שלישי הוא חשבונאות מתקדמת שלנו בשני הסמסטרים. ביקורת יום רביעי בסמסטר ב' בערב.

AngelTear

New member
רגע זה אומר שיום שישי הוא יום לימודים רגיללל

?????? מה זה הסמינריון הזה תקוע בימי שישי??

M u s i c B o x

New member
אני מניח שזה פיקטיבי

הרי אין שיעור שבועי לסמינריון. זה לדעתי טכני במערכת

זה כדי שכולם יהיו רושמים לאיזה סמינריון

וכדי שלא יהיו התנגשויות. רק כשהם רשומים ביום שישי אז זה בטוח לא יתנגש לאף אחד עם שום דבר אחר במערכת, אבל זה לא אומר שבאים בימי שישי. המנחים קובעים פגישות, ובד"כ זו פגישה אחת או שתיים בכלל לא ביום שישי.

גם לי יש שאלה אליכם...

גם אני בשנה א' אני רואה שאת כמותיות, מימון, שיווק וחשבונאות מתקדמת למ"ע אפשר לקחת בסמסטר א' או בסמסטר ב' - יש המלצות מה עדיף? (מבחינת עומס של שאר הקורסים בכל סמסטר וכו'..) תודה. *אגב, במימון אין את אבי לוי - רק אריה נחמיאס / שמואל כהן.. ובשיווק - רק גדעון ויניצקי... לפחות זה מה שרשום כרגע בפריאל

M u s i c B o x

New member
זה הגיוני

מה שאת רואה. אבי לוי בשנת שבתון, וביז'אווי עזב את בר אילן

תותחנים

New member
המלצות

מימון עם שמואל כהן: מבחן סבבה והוא גם מתחשב אם יש בעיות. השיעורים עוברים בצורה קלילה. מאקרו עם מועלם: הוא המרצה היחיד שמלמד לעניין, נותן הרבה דוגמאות לשאלות ומעביר את החומר בצורה קלילה יחסית. למדתי אצלו לצערי רק סמסטר אחד ואני רואה את ההבדל. מחירים: נאווה או אבי וייס, לדעתי נאווה למרות שהממוצע אצל וייס היה קצת יותר גבוה. אקונומטריקה: לדעתי אין הבדל גדול בין המרצים, אחד המקצועות היותר מגעילים בתואר, לא משנה מי מלמד אותו. כמותיות: אלטמן או חוואלס, אצל שניהם היה ממוצע מעל 90, אצל אלטמן היה כנראה פחות חומר.

המלצות שלי

מחירים: תלוי איזו סוג בן אדם את. אם את מעוניינת שיעבירו לך את החומר למבחן נטו,בצורה של האכלה בכפית (ושאף אחד לא יחשוב שאני מדבר על זה בקונוטציה שלילית)- תלכי לכהנא. אם מעניין אותך לחשוב קצת במהלך השיעור,(גם אם זה לא תמיד קשור למבחן עצמו,בד"כ כן), אם את אוהבת ששואלים אותך שאלות בשיעורים,שעורכים הצבעות מי אומר מה וכו' - תלכי לוייס. (אני ממליץ בחום...) אקונומטריקה: קרוטקין או רוזנווסר. שתיהן מרצות מצוינות. קרוטקין מעבירה מעולה בשיטת דיבור בגובה העיניים, רוזנווסר טסה אבל מאוד ברורה. יש 4 מאיות באקונומטריקה א',כולם רשומים אצל רוזנווסר. כמותיות: בתור אחד שהלך לחוואלס - אל תלכי אליו. בן אדם מאוד נחמד אבל יש אצלו יותר חומר והרבה יותר קל ליפול אצלו. הראייה הכי טובה: אצל חוואלס נבחנו בערך 55 אנשים - 5 קיבלו 100. אצל אלטמן כ180 אנשים - 68 קיבלו 100. זה אומר הכל... מאקרו - רק מועלם. מלמד למבחן נטו ופשוט בן אדם טוב. תדרשו שהוא יחבר את המבחן!!

מממ... מה לגבי אקונומטריקה ב'?

גולדנר / אלטמן / אפשטיין / רפאל פרנק (?) מי מומלץ? ותודה לכל העונים, אמנם לא אני פתחתי את השרשור אבל גם אני שמחה למידע הזה

למעלה