המלצות

nylon maiden

New member
המלצות

אפשר לקבל המלצות למוזיקה אלקטרונית, אבל לא כזאת שיש בה רק תופים כל הזמן, משהו מלודי יותר. תודה :)

WeHaveExplosive

New member
זה יעזור מאוד אם תפרט מה אתה שומע

ולפי כך אולי אוכל לכוון לטעם שלך. אילו להקות\אומנים אתה שומע?

nylon maiden

New member
אני חדש במוזיקה אלקטרונית

אבל חוץ מזה אני שומע להקות כמו דרים ת'יאטר, קאמל, פרנק זאפה, פרל ג'אם, קינג קרימזון, ואני אוהב גם מוזיקת קאנטרי.

WeHaveExplosive

New member
אוקיי.. אני חושב שאוכל לעזור

אני מניח שלא תהיה מעוניין בטראנס, טכנו, או האוס. יש לי כמה המלצות לאלבומים שאולי תאהב - DJ Shadow - Endtroducing אלבום שלם שהופק מסימפולים בלבד. זה אלבום מדהים, המוזיקה של שאדו נשמעת כמו פסקול לחלום. זה אלבום שכבד להאזנה בפעמים הראשונות, אבל אחרי שתשמע אותו כמה פעמים תבין שהוא פשוט יצירת מופת. Brian Eno - Music For Airports בריאן אינו הוא הממציא של מוזיקת האמביינט, כלומר, מוזיקה שנכנסת ויוצאת מהתודעה של המאזין. במילים אחרות, מוזיקת אמביינט יכולה לשמש גם כמוזיקת רקע וגם להאזנה רצינית. האלבום Music For Airports הוא אחד מאלבומי האמביינט הראשונים, ויש בו ארבע יצירות ארוכות, מונוטוניות לעתים, אבל יפות מאוד. Massive Attack - Mezzanine מאסיב אטאק, בדומה לדי ג'יי שאדו, עושים "טריפ הופ", אך בניגוד לטריפ הופ של שאדו, שהוא אינסטרומנטלי ברובו, רוב הקטעים של מאסיב אטאק כוללים שירה, בד"כ נשית. האלבום הזה הוא האלבום הכי אפל שלהם, והוא גם מושפע מאוד מרוק. מקווה שעזרתי.

למעלה