המלצות על ספרים,דיסקים וסרטים

פומפיה

New member
מצטרפת להמלצות על הסרטים האירניים

ואחד נוסף - "גאבה". וג'ק ניקולסון? לדעתי הוא הכי טוב שיש...

greywolf

New member
באראן ../images/Emo45.gif

סרט נוגע, שאני זוכר גם לטובה בגלל מישהי מדהימה שצפיתי עמה בסרט ושלוש שעות שיחה אחריו בג'ורג'יה על כוס קפה. קישלובסקי- "לבן" דווקא בגלל ז'ולי דלפי שחקנית מוחמצת. "ואנילה סקאיי"- מבלבל, מהפנט, רצף כוכבים שלהפתעתי משחקים מצוין (תום קרוז, קמרון דיאז [שלוקחת את תשומת הלב] ופנלופה קרוז). "קוראים לי ג'ו"/ קן לואץ'- סרט אופטימי כמו שהחיים במעמד הפועלים יכולים להיות במציאות.

greywolf

New member
וישראליים

"אוונטי פופולו"- מקווה שאייתתי נכון. פוליטיקה של המזרח התיכון ברמת האנשים הפרטיים. "צומת וולקן"- אחד הסרטים שלא זכו לצומי וחבל. אנושי, מצחיק, פרופיל קבוצתי אמין של חבר'ה צעירים שחולמים דקה לפני שיום כיפור נהפך מצום לשם קוד לאומי. מומלץ מאוד אם יש עוד דרך לראות אותו. ובעיקר "משהו טוטאלי"- מצחיק, סהרורי ולא להאמין תסריט ישראלי אמין!!!! באדיבות אתגר קרת.

חומות של תיקווה...

למקרה שלא הזכירו
פייד!

הנה שלי ../images/Emo140.gif

"רוקדת בחשכה" - משחק מופלא של ביורק. גם בפעם המליון שרואים את הסרט, בקטע הסיום הדמעות פשוט זולגות ... והפסקול תופס מקום של כבוד בין הדיסקים. "דון חואן דה מרקדו" - אפרופו ג'וני דפ
. "גרין קארד" - אנדי מקדואל היפייפיה וג'ראר דפרדיה לפני שהפך לחבית. "לפני הזריחה" - ג'ולי דלפי ואיתן הוק המקסימים. "הנסיכה הקסומה" - אף פעם לא מפסיק להקסים. "הסיפור שאינו נגמר". "רוח רפאים" - דמי מור ופטריק סוויזי. "איש הגשם". "אשה יפה". "נפלאות התבונה". "ביג". "איטי". "אימפריית השמש". "טרילוגיית אינדיאנה ג'ונס". "טרילוגיית בחזרה לעתיד". וסליחה לכל מי ששכחתי ...

ettt

New member
שיקגו

בידור איכותי- מומלץ "ספרות זולה"- גם בפעם המליון מצאתי עוד מלא דברים חדשים "מבצע סבתא"- סרט בורקס איכותי ומצחיק- לדקלם!!!!

אני לא מצליח לחשוב כרגע

הידיעות שלי בקולנוע עוד יותר מועטות מהידיעות שלי במשפטים. הכי טוב שיש - אכן, הסרט הכי טוב שיש. המטריקס. חומות של תקווה.

רוקדת בחשיכה מקום ראשון

למה? זה הביא אותי לדרגות ריגוש חבל"ז כמובן שיש גם את קרקס פלסתינה שמסמל עבורי את הזמן שבו הקולנוע הישראלי הפך ל'קולנוע זר'

Unicorn98

New member
../images/Emo26.gifעכשיו תורי! עכשיו תורי!../images/Emo36.gif

אז ככה: * "המשחק" - סרט מפתיע ועוכר שלווה * "ניחוח אישה" - תפקיד חייו של המלך אל פאצ'ינו * "דמעות של מלאכים" - סרט צרפתי קטן ומרגש עד דמעות * "מוכר החלומות" - פנינה איטלקית בלתי חוזרת * "לב אמיץ", "גלדיאטור" - אפוסים בלתי חוזרים, מספרי סיפור מעולים * "דרכו של קרליטו" - שוב אל פ' הקשיש והטוב, באחד מסרטי המאפיה המשובחים * "פייט קלאב" - מה נותר לומר, מה :) * "הבוגר" - פורץ דרך, שימוש נעלה במכשירים קולנועיים להעברת מסר * "איש הגשם" - שוב הופמן, באחד הסרטים המרגשים שנעשו... יש עוד רבים, אבל די :)

יוסי99

New member
סרטים

קובריק בשלמותו, ובעיקר eyes wide shut ו full metal jacket קוסטוריצה - underground ספרות זולה כמובן הכחול הגדול - הבמאי הצרפתי של "ליאון" (גם סרט חביב), ברח לי השם עכשיו בקולנוע - הסרט החדש של טרנטינו - כנופיות ניו יורק נני מורטי - חדרו של הבן נראה לי שזה מספיק בינתיים - אחד אחד סרטים דגולים אגב, אולי למעט השניים האחרונים שהם סתם טובים מאד (ושונים מאד)

אממממ....

רקוויאם לחלום ! מומלץ בחום ! אני מבטיח כרטיס לקולנוע למתאכזבים ! אממ..... יש לי זמן להתחרט ?

טוף ../images/Emo13.gif

לא קראתי עדיין את השרשור כך שמה שאכתוב לא יהיה מושפע מדעת קהל כלל וכלל. זו תהיה דעתי הפרטית והלא פופולארית. אני חנאג'א. לכן הספרים והסרטים שאני אוהבת הם מתחום החנאג'א. שנתחיל? ספרים א.סטיבן ג'יי גולד אין מידה לאדם . ספר שסותר את האוונגיקה ( תורת השבחת הגזע ) תוך כדי שהוא סוקר את ההיסטוריה של מדע 'מדידת האדם' וכיצד שירת בכל דור ודור את הגזענות בצורה אחרת. אגב סטודנטים לפסיכולוגיה
גם מבחני האינטיליגנציה, על פי אותו סטיבן ג'יי גולד הנפלא והמקסים
שירתו את הצורך של הלבנים הוואפסים 'להוכיח' את נעלותם ( ולך זאביק, כפי שקוראת לך הפומפייה
על העלאת הנושא המדהים
))...אהמ... אני באמצע שתיית קפה ובאמצע קבלת השראה מאד גדולה בפרוייקט שלי בתכנות... אני כותבת כמה שורות קוד ומתייצבת פה חזרה להפגין ספרים שהם חובה לכל איש ואישה בישראל אובג'קט

לגריי

יו ווווווווווווווווואיזה שרשור מדהים
ולפומפייה... ארגנת את זה בצורה מונחית עצמים... המרצה למודולריות היה נותן לך

greywolf

New member
../images/Emo9.gif

תודה רבה ו
גם לך. ובנימה פולנית: תנוחי קצת משורות הקוד הללו

dovyair

New member
דיסק מצויין

פרפרים - בתי ואפילו יש אותו בדיונון ב-28 ש"ח (מה? לא שווה?)

למעלה