המלצות על מרצים

Sister Grimm

New member
המלצות על מרצים

משב"ל בעברית - לקחת עם הרפז או שני? תרגישו חופשיים לנצל"ש.

אלמרפאד

New member
מכיר רק אחד מהם

אני למדתי עם הרפז (לא בעברית) - וממש נהנתי. צריך להתרגל לסגנון שלו. קצת מונטוני, יושב כל השיעור, רחשים קטנים מוציאים אותו מדעתו ומפריעים ל"קולו הרך" (ההגדרה שלו), אבל מבחינתי הוא היה מצוין.

עידוdee

New member
הרפז

לא למדתי עם שני, אבל אנשים שמכירים את שניהם העידו לטובת הרפז. למרות שאין לי ספק שגם שני בסדר גמור.

Not4Sale2004

New member
יובל שני

למדתי עם שניהם, אמנם לא למדתי משב"ל עם הרפז. אבל בעיני לפחות הרפז מונוטוני מאוד. שני מעביר עם הרבה יותר התלהבות ועניין. ולא פחות חשוב, בקורס הזה נדבך נכבד תופס התרגול. המתרגלים אצל שני מצוינים- גם סיון וגם יהלי. מכל מקום, גם אם תעדיפי את הרפז. תבחרי בקבוצת התרגול של מיכל. בשום פנים ואופן אל תתרגלי אצל גדי חנניה, הוא אדם נחמד וכוונותיו טובות. ויש שמועות שהוא גם דוקטורנט מוצלח, אבל הוא מתרגל חלש במיוחד- מתרגל ממצגת שלא עולה לאתר, ממהר בחומר כדי לעמוד בזמנים, העברית המדוברת שלו חלשה- הן בהבנה והן בהבעה וזה מקשה ומאט. בהצלחה

נצל"ש המלצות את"א בינלאומי גרוס וחטיבה שלישית

חבל שאין עוד שרשור רשמי, אבל אני אנצל את זה. בינלאומי עם גרוס נכנס די מושלם למערכת, אבל יש גם הרבה השמצות וציון מזעזע בסקר הוראה, אשמח לדעה ממי שעבר. וחטיבה שלישית מתלבטת בין שלושה קורסים, אשמח לדעה ממי שעבר אחד מהם: זנות וסחר- בחיפוש ראיתי הרבה דעות שונות מאוד, רציתי לשאול האם זה סביל למי שאין לה שום ידע בפמניזם. הקמת חברה- אקטיביזם בעלי מניות תיאוריות של עיצוב סעדים חוזיים תודה רבה !!!

sacrament

New member
אני יכולה לפתוח שרשור חדש...

אבל גם את יכולה לפתוח שרשור חדש, פשוט עושים הוספת הודעה...

למעלה