המלצות לSingle-sized humbucker לסטראט

Pipe Dreamer

New member
המלצות לSingle-sized humbucker לסטראט

שלום יש לי סטראט אמריקאית עם שלושה סינגלים לייס סנסור גולד עליה. אני חולה על הסאונד שלה בקלין, וגם בכל מה שקשור לדרייב שמגיע עד לרוק קלאסי ובלוז היא בהחלט מספקת את הסחורה בצורה מצויינת. למרות זאת אני רוצה שתהיה מגוונת עוד יותר ולהחליף את פיקאפ הגשר להאמבקר בגודל סינגל שישמש אותי בעיקר לנגינה של דברים יותר כבדים ומלוכלכים (רוק כבד, גראנג', קצת מטאל אפילו). קצת קשה להגדיר סאונד במילים ככה שאני לא יודע ממש לתאר מה אני מחפש, ככה שאני אשמח לקבל כל המלצה שהיא (בבקשה רק מניסיון אישי שלכם. ביקורות באינטרנט אני גם יודע לקרוא, ואני גם קורא) לפיקאפ שיכול לשרת את הסגנונות הנ"ל, אבל חשוב שגם הקלין שלו יהיה לפחות נסבל (שמעתי לדוגמה את ההדגמה של ההוט ריילס - אין לפיקאפ הזה קלין, ככה שזה נגיד משהו שאני מוותר עליו מראש). תודה מראש לכולם
 

yoni162

New member
אפשר לשאול..

מה דעתך על ה-Lace Sensors? היו לך סינגלים רגילים לפני זה? מה ההבדל בסאונד? האם עדיין יש את ה-hum הידוע?
 

Pipe Dreamer

New member
לא היו לי עליה סינגלים רגילים לפני זה

קניתי אותה לא מזמן, זוהי סטראט פלוס משנת 89 שיצאה ככה מהמפעל עם הלייס סנסור עליה. קניתי אותה קצת בחיפזון בלי לבדוק לעומק את הסאונד שלה בדיסטורשן, ומהבחינה הזאת זו אולי הייתה טעות קטנה שאני מקווה שאצליח לתקן בעזרת פיקאפ חדש. בכל מקרה הקלין שלה מדהים. מגוון, נקי, ונע מסאונד טרבלי ופעמוני שיקרע לכל מי שיקשיב את האוזן ועד סאונד עמום ובאסי. גם באוברדרייב כפי שאמרתי הם מגיבים ממש טוב. עד כה ממה שיצא לי לראות השילוב שלה ביחד עם ערוץ הOD של ההוט רוד דלוקס נתן את התוצאה הכי טובה. את הhum של הסינגלים אין. הדבר היחיד שיש הוא זמזום חלש שמזכיר את הhum אבל בווליום הרבה יותר נמוך, וגם זה רק כשאני מנגן עם טונה גיין וווליום חזק. זה ממש לא ברמה שמפריעה ואפשר לנגן ככה עם הרבה פחות כאב ראש על סינגל ולא רק על אחד ממצבי הביניים.
 

van halen

New member
לייס סנסור אדום

אתה יכול לנסות את האדום כדי להשאר במשפחה.
אבל באופן כללי, האם שימוש באפקט טוב לא עושה את העבודה?
 

Aviraman

New member
אממ, יש שניים שאני ממליץ לך להסתכל עליהם

לייס סנסור אדום כמו שאמרו ודימרציו Chopper... אבל לא יודע כמה הוא שווה בקלין... הוא מכסח יפה בדיסטורשן, אבל לא שמעתי את הקלין.
 
למעלה