המלצות ל-NBA

yuvalfra

New member
המלצות ל-NBA ../images/Emo91.gif

בלי הרחבה. מילווקי באקס (6+)- דטרויט פיסטונס מצב הסדרה 2-1 לדטרויט כאשר מילווקי ודטרויט ניצחו משחק בודד בחוץ כ"א. במשחק הקודם שנערך במילווקי הובילה מילווקי לאורך כל המחצית הראשונה, אבל קרסה במחצית השניה בעיקר בגלל משחק פנים איום שלה. אני מאמין שבמשחק הזה בריאן סקינר ובעיקר ג'ו סמית' יתנו יותר ולדעתי מילווקי תנצח את המשחק הזה, אם לא אז יש +6 לגבות על הפסד. הסימון 1. אנדר / אובר (180) מילווקי באקס/ דטרויט פיסטונס אם מילווקי רוצה לנצח את המשחק הזה ולנטרל את דטרויט היא תצטרך לרוץ ולרוץ הרבה. משחק איטי יוביל לנצחון של דטרויט. מילווקי תצטרך לכפות על דטרויט הרבה איבודי כדור ואם היא תצליח לעשות זאת היא תנצח. הסימון 2. דאלאס מאבריקס- סקרמנטו קינגס (6+) סקרמנטו בכושר לא טוב כבר די הרבה זמן. מגיע למשחק לאחר תבוסה בדאלאס במשחק הקודם כאשר המצב בסדרה הוא 2-1 לסקרמנטו. דאלאס תתן הכל ע"מ לאזן את הסדרה ובביתה היא פייבוריטית מוחלטת, גם על קבוצה כמו סקרמנטו. לדעתי המשחק יסתיים בהפרש דו-ספרתי לטובת דאלאס. הסימון 1. אנדר / אובר (210) דאלאס מאבריקס/ סקרמנטו קינגס סקרמנטו לא נמצאת בכושר קליעה טוב במיוחד ולכן שווה במשחק הזה לדעתי עד 100 נקודות ולא יותר. השאר כבר תלוי בדאלאס. בהסתמך על ההימור הקודם שדאלאס תנצח במעל ל-6 הפרש אני הולך כאן על תבוסה לטובת דאלאס כאשר היא תקלע באיזור ה-105. או במילים אחרות, אנדר. הסימון 1. יש לציין שאם אתם חושבים שדטרויט וסקרמנטו מנצחות אז תהפכו גם את ההימור באנדר אובר, לדעתי. כלומר - דטרויט, אנדר, סקרמנטו, אובר. שווה לעשות שיטה 3/4. בהצלחה.

תודה רבה. אני מסכים עם הכול

אך אני בדעה של זיזו, ויש סיכוי לאובר במשחק של דאלאס מול סקרמנטו. עד עכשיו, הביתיות מדברת חזק בפלייאוף , ככה שההמלצות שלך הגיוניות פלוס. שוב, תודה על הכתיבה של ההמלצות.

DmX3

New member
אני אומר דטורויט לוקחת עם הפלוס

הניחוש 2 לפי דעתי אבל זה משחק שקה להימור דאלאס זה באנקר הכי טוב מכל השלושה האנדר אובר פשוט קשים אי אפשר לדעת

powerlock

New member
עכשיו אתה נזכר להמליץ?

ששמתי על סקרמנטו? טוב נו נראה אולי המזל יהיה איתי

לדעתי הכל טוב חוץ מדאלאס

אני חושב שדאלאס תנצח אבל לא בהפרש גדול כמו שהיה במשחקים ביניהם בינתיים סקרמנטו קרעה בראשון וניצחה בושי בנשי עכשיו דאלאס קרעה בראשון בבית ותנצח בקושי בשני

המלצות על הפנים...

אמרת שאם מילווקי לוקחת, אז יהיה אובר, ואם דטרויט אז אנדר, כך שאף אחד שהסתמך על ההמלצות שלך לא היה זוכה... אותו דבר לגבי סקרמנטו ואובר. טוב שסקרמנטו עלו, הם הרבה יותר טובים מדאלאס ויש להם פוטנציאל עצום...

valeranga

New member
סקנדינביה יש לך המלצות להיום?

או טבלאות משהו על המשחקי ידידות האלה?

המלצה שלי:

חפש הפתעות, הכל יכול להיות... דנמרק תנצח, וגם ישראל, כל השאר לא בטוח בכלל... אני ממליץ על דיוויס במאצ'- אפ

yuvalfra

New member
גיבור גדול.

לחלק ביקורות זו המומחיות שלך. בוא תמליץ אתה ונראה כמה תוציא. אתמול ניחשתי ממש לא טוב ויצא 2/4 שזה צעד אחד מהחזרת השקעה, לדעתי זה לא רע ליום שבו סקרמנטו מנצחת את דאלאס, שזאת הפתעה.

DmX3

New member
זה באמת הפתעה

דאלאס לא הגיעו כנראה למשחק הזה והפסד הזה חיסל להם תעונה

למעלה