המלצות לקפה בWashington DC?

ChildlikePotato

New member
המלצות לקפה בWashington DC?

למרות שהחלטנו להשאיר את כל הריהוט מאחור, אני לפתע נמלאתי חרדה עמוקה לגבי מכירת מכונת הקפה שלנו (בריקולטה, אם מישהו מעוניין).
אחרי כמה וכמה גיחות לבירת ארה"ב, אני יודעת להגיד בוודאות די גדולה שלאמריקאים אין מושג מה זה קפה, כי אם היה להם מושג - בוודאי לא היו שותים את ה...דבר הזה...בסטרבאקס.
ושלא תחשבו לא נכון - ניסיתי רשתות אחרות, ביניהן את Quartermaine Coffee Roaster ואת Panera Bread... אבל עדין זרקתי את הכוס אחרי שתי לגימות.
המקום היחיד שמצאתי שמתקרב לאידיאל של קפה טוב הוא Le Pain Quotidien, רשת בלגית יקרה בטירוף עם כמה וכמה הברקות בתחום הקולינריה.
אבל בהנחה שלא אמצא דירה בקרבת אחד הסניפים (זה הפך להיות שיקול), יש כאן מישהו שיודע\מכיר ויכול להמליץ על מקומות נוספים?
אשמח לשמוע.

ChildlikePotato

New member
עם כל הכבוד לארומה (ויש כבוד)

לא הייתי מגדירה את הקפה שלהם כקפה טוב באמת.
הוא טוב יחסית להיותו קפה של רשת גדולה, אבל לא מעבר לזה.
לדעתי לפחות.

אבל תודה על ההמלצה בכל אופן, אם לא עבור הקפה - יתכן שאקפוץ לשם בשביל הסנדוויצ'ים :)

ChildlikePotato

New member
אה, זה בכלל לא נפתח עדין

קטעים, ההורים שלי גרים בצמוד לקניון הזה והייתי בו הרבה פעמים ותהיתי איך זה שלא שמתי לב שיש בו ארומה...
אין ספק שהיא תככב שם כשתפתח.

yoavgold

New member
אופצייה לקפה טוב ב Washington DC

Peregrine Espresso

לא ביקרתי במקום באופן אישי אבל שמעתי מחבר שהקפה טוב והם מקצועיים כך ששווה לנסות.

פרטים:
אתר - http://peregrineespresso.com/
כתובת - 660 Pennsylvania Ave,
Washington, United States
טלפון - 2026294381
מכונה - La Marzocco

אם יוצא לך לבקר ספר על התרשמותך מהמקום

dudi4321

Active member
במקומות נידחים וחסרי ציביליזציה

כמו חלק מאירופה וצפון אמריקה יש פתרון.
במקום לחפש בית קפה ולהתפלל שהקפה שיוגש יהיה לטעמי, אני מצוייד במקינטה בריקה +קפה טחון (מה לעשות, לא אקח גםהמטחנה איתי) וגם בכיריים חשמליות.
קונה חלב כי אני "ממתיק" את הקפה עם חלב. ומכין במקינטה את הקפה.
נכון פעם במוסקבה החרימו לי הכיריים מהחדר במלון והחזירו רק כשעשיתי צ'ק אאוט. החרימו מטעמי בטיחות ואולי החשמל בחדר לא מיועד לכירים.

arlto

New member
אפשר לעשות קומבינה בין הבריקה לחשמלית

מנסיון אישי שלי אפשר להחליף את ההברגה העליונה של הבריקה ולהרכיב על המקינטה החשמלית (של ביאלטי)
יש שיגידו שזה נוגד את הוראות היצרן, לא בטיחותי וכיו"ב. לי זה נראה בדיוק אותו חומר והברגה וקיבלתי על כך אישור בקריצה (לא פורמאלית) מנציג של נני (היבואן)

למעלה