המלצות לקניית וסת

סילבסטר

New member
תראה דוד

איננו מכירים אני לא מוכר ציוד אין לי שום עסק לפרסום לא אני המצאתי את זה זה משהו שלא אחד ולא שלושה אמרו לי מבינים יותר ממני ויש להם יותר ניסיון המטרה של הפורום לעזור אחד לשני ללמןד מאלה שיש להם ידע יותר מעמיק\בדקו משהו בצורה שלך אין זמן\חשק\כח\ידע לבדוק לא משנה תוכיח לי שטעיתי אדרבא עד אז ............ מבלי לפגוע

הקרפיון

New member
לגבי מיכלים זה בטוח נכון

אבל וסתים.. לא סביר. אם זה המצב, תוכיח. או לפחות תן סיבה להניח שיש יסוד במה שאתה אומר.

קותי

New member
זה נכון באופן עקרוני שציוד המיוצר

על ידי יצרן מסוים יכול לקבל שם מותג של יצרנים אחרים. זה קורה גם בווסתים אבל לא באלה שסילבסטר מנה. MK20 למשל היה הרבה זמן (עד יציאת MK25) ספינת הדגל של סקובהפרו ובודאי שלא זהה לוסתים מחברות אחרות. בדרך כלל מדובר על ציוד ברמה יותר נמוכה המיוצר על ידי יצרן במזרח הרחוק (למשל) ומשווק על ידי מספר חברות תחת שמות שונים.

סילבסטר

New member
אם יורשה לי להוסיף

תראה קותי דיברתי עם עמית מסנפיר הוא טוען שהווסת חיצונית זהה אך במנגנון הפנימי נמצא ההבדל. יש לי ווסת של אושיאניק שנראה בול כמו MK20 מה שאמרתי לא הומצא על ידי אם תיקח מספר רב של ווסתים ותפרק אותם תוכל להחליף בין החלקים הפנימיים שלהם ולראות בעצם שמתחת לאריזה המנגנון כמעט זהה. לגבי איכויות היום גם "חיקויים מהמזרח" עומדים בסטנדרטים מאד גבוהים - תפתח את המחשב הביתי שלך ותראה מה כתוב על הרכיבים. כל העולם עובר ליצור בעזרת קבלני משנה שמייצרים למספר יצרנים את אותו מוצר באריזה שונה אחרת אין להם סיכוי לשרוד לגבי האיכות או איזשהו פטנט יחודי לחברה זו או אחרת זה קיים ,למרות כל זאת אני אישית מתלבט אם לרכוש MK25\S600 לבין aqualung legend לבין apex tx-100 או poseidon בכל זאת עדיף לפעמים לשלם יותר כשמדובר בבטיחות ורק בשביל השקט הנפשי לשיקולכם

למעלה