המלצות לקטעים בבקשה!

11122233311

New member
המלצות לקטעים בבקשה!

אני רוצה קטעים אינסטרומנטליים יפים לנגן. אני אוהב את הקטעים של גארי מור (the prophet, the loner, blues for narada) וtechnical difficulies של racer x וגם פיוטה של היהודים. אני מחפש משהו בסגנון. אינסטרומנטלי יפה שכיף לנגן.

barlevy

New member
מצטרף להמלצה

כל האלבום של מרטי פרידמן SCENES - = בית ספר לגיטרות

amitzangi

New member
כנס

Steve vai - For the love of god Neil zaza - im alright Jerryc - canon rock אם אתה מספיק ברמה שלהפ אני מצליח גם steve vai - tender surrender קטעים מעולים! joe satriani - war joe satriani - top gun super mario (lol) pink panther steve vai - the animal

RoieL

New member
מנהטן של אריק ג'ונסון [ובכלל הקטעים שלו]

אני התחלתי ללמד את עצמי השבוע, קטע גדול. יש את ליטל ווינג של SRV שזה נחמד ומאוד פשוט אם כבר יצא לך ללמוד את הגרסא המקורית של חברנו הנדריקס, בעיקרון גרי מור נשמע גם מאוד מתאים, אבל אני אישית שומע רק את הקטעים שלו עם שירה (כמו Still got the blues וכד') אז תהיה לי בעיה להמליץ על עוד שירים שלו, מה גם שאני רואה שאת דה לונר למשל למדת לבד.

The Walrus

New member
יש לגרי מור שיר בשם

Story Of The Blues, שיר יפה, אבל איזה סולו יש בסוף... איזה סולו... אחד הטובים שאי פעם שמעתי, פשוט נשארתי פעור פה אחריו. כמובן שאחרי זה למדתי לנגן את זה, אבל לעזאזל, הוא כמו גילמור - פשוט אי אפשר להגיע לרמות הרגש והעוצמה בנגינה שלו. אני יחפש קישור בyoutube, נראה אם יש שם.

The Walrus

New member
לא מצאתי

יש שם גירסה מקוצרת אבל היא לא באמת שווה את זה.

למעלה