המלצות לפדאל דיסט'

miki872

New member
ביג מאף זה פאז

אז הגיוני שהוא יהייה פאזי. :) וכשמכוונים בד"כ דיסט מטאל יש HILO BOOST וMID CUT, בהכללה גסה (לא תמיד ככה, כמובן, והם לא באותו הבוסט).

doc monti

New member
עוד אופציות

קפוץ לרעש געש, הקילי (מודים של בוס וראט) עושים רושם טוב. יש גם את הזיווקס box of rock, ואם אתה בקטע של פאזים, אני ממליץ מאוד על הקילי.

The Walrus

New member
נשמע שהt-rex מתאים לך

הוא עושה הכל מאוברדרייב לפאז עצבני, ועושה את זה מעולה.

היי אני ממליץ לשמוע גם ביג מאפים

יש את הרוסי שלדעתי ממש מתאים לסגנונות שכתבת.. הוא עולה 450 חדש ויש את האמריקאי שעולה 600 ומשו אם איני טועה.. שווה לך לנסות רק.. אם תאהב יהיה לך כסף לעוד אפקטים.

אני מוכר T REX ALBERTA

אם אתה מעוניין, ואני באמת חושב שזה יכול להתאים לך סבבה לגמרי. כנס לפה לשמוע סמפלים: http://www.t-rex-engineering.com/default.asp?show=page&id=2326 פדאל באמת מדהים.. צור איתי קשר- 0525119095 אני מאיזור המרכז

haimgl

New member
ממליץ לך לבדוק את הטונבון קלאסיק

חדש די יקר, אבל יש די הרבה כאלה שמסתובבים יד שניה. ברעש געש צריך להיות גם כל מיני דברים מעניינים (קילי, פולטון וכו'...), לא סגור כל כך מה יש שם, הייתי שם ממש בהתחלה ומאז נוספו עוד פול דברים, ככה שאני לא כל כך רלבנטי במקרה הנ"ל. לAMT יש גם דברים נחמדים במחירים לא רעים בכלל. מה שכן *אני רואה איך הולך להתחיל פה ויכוח
*, טירקס לדעתי פדלים טובים, אבל יקרים מעבר לכל פרופורציה. 1500 שקל לפדל (ומכאן זה רק מתחיל...) זה ממש יקר ואני לא ראיתי שום תמורה למחיר האסטרונומי הזה.

למעלה