המלצות לעיצוב זקן

זיקן

New member
מנהל
לדעתי הזקן שלך בתמונה ../images/Emo8.gif

מתאים לך ואתה לא צריך שום דבר אחר אולי להדגיש אותו טיפה או שהתצלום מטשטש אותו אבל זה בסדר אתה "כוסון".

Noam S

New member
איך קוראים לו..זה,נו...

קליב אוון? לא? אהבתי את הסרט שלו לירות כדי להרוג. סרט שמתאים לפורום אגב
בעבר הוא כיכב בסדרת סרטונים בשם Bmw Films - the hire. שחקן טוב. היה לו עוד סרט שאהבתי... את הנושא לא הכי אהבתי אבל הסרט היה טוב. משהו על בגידות. הוא משחק טוב.

פנומן 72

New member
זה לא כ"כ מגניב את הבחורות

כל החברות שהיו לי לא אהבו "שיערות על הפנים" , זה עוקץ כשמתנשקים וכשיורדים... אפשר להבין את זה. רק כשמצצתי לשכן שלי זה לא הפריע לו ...

../images/Emo6.gif

אני דווקא אוהבת שיערות על הפנים. אהובי (שהזמנתי לכאן, ברשות מרן ורבנן, אם אני מקובלת כאן והא גבר- בטח הוא יותר מקובל) מתרגל אליו בהדרגה.

Matsman

New member
לא מדויק

זקן לא נתפס טוב. זיפים מסודרים קצוצים עושים את זה בד"כ.

Love Today

New member
זקן / זיפים יפה רק

לגברים מכוערים בפנים. שונאת שיער על הפנים :S:S:S בעעע...

Matsman

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif!!!

טוב, חבל עליך, יפה שלי.

את באמת רוצה לריב עם האישה היחידה בפורום גברים (ניאנדרטלים)? בואי נדגים קצת אחווה

Love Today

New member
כן ו...?

זה היה מכוער ומגעיל. גברים יפים לא צריכים זקן ולא זיפים זה רק גורע מהם..

תראי, האמת מה שמעצבן...

וילדותי יותר מכל בתגובות שלך זו הנחרצות. ניסלח לך, כאמור, כי את באמת קצת צעירה עוד.

Love Today

New member
מה זה נחרצות?

את קובעת לי מה הטעם שלי בגברים? אני עדין לא מבינה מה כ"כ מציק לך ומגרד לך לרדת לפסים אישיים. את אוהבת זיפים יאללה יופי תפאדלי, אני אוהבת פרצוף חלק רצוי על גבר יפה. ומעטים הגברים שהם באמת יפים בפנים ולא סתם נראים גבריים או סקסיים. תודה רבה לדאגתך, לא בראש מעייני "להבין בגברים" יש לי את הגבר שלי ואני מבינה אותו הכי טוב והוא אותי וזה הכי חשוב.

למעלה