המלצות לעיצוב זקן

Noam S

New member
המלצות לעיצוב זקן

שלום אני מחפש כל מיני הצעות לעיצוב זקן. במיוחד סטייל זקן צרפתי. דברים קצת יותר מיוחדים מזקן צרפתי רגיל עם שפם... או סתם זקן צרפתי נטו בלי זקן... מכירים אתר שיש בו כל מיני ואריאציות?

goldy

New member
עיצוב זקן זו אומנות

אישית אני בעד זיפים קצרים על כל הלסת.

Noam S

New member
אמרו לי

שזה באמת מה שהכי מתאים לי. אבל זה לא מחזיק הרבה זמן מן הסתם (יום יומיים, שלושה... וזהו).

goldy

New member
צריך לתחזק זאת עם מכונה

ואז הם נשארים באורך קבוע.

Noam S

New member
אהמ

אפילו שאני שם מכונת תספורת על 0 זה לא כמו זיפים בני יומם (או יומיים לצורך הענין). ומה לגבי עיצובים? מכיר גלריה כלשהי? רעיונות? תודה

goldy

New member
נסה מכונות אחרות

אולי הפיתוחים האחרונים מיועדים לזה. עיצובים זה אומנות. אומנות זה אישי. פשוט לך עם מה שנוח לך. במקרה הכי גרוע תמיד תוכל לתקן.

Matsman

New member
אני לא מכיר אתר כזה

אבל אני בטוח שיש. באינטרנט יש היום כ"כ הרבה שטויות שדבר בסיסי כזה בטוח קיים. תריץ חיפוש על זה בגוגל. אישית, ההתעסקות שלי בזקן מסתכמת בגילוח פעם בשבוע ושמירה על זיפים מסודרים ולא עושים עליות חדות לכיוון העיניים או האף.

פנומן 72

New member
היה פעם משהו יפה לרוברטו באג'יו

הוא השתמש בזה זמן קצרצר ולכן לא מצאתי תמונות אותנטיות אז ערכתי משהו בשבילך

Noam S

New member
שיכפלת לו את הפאה? ../images/Emo13.gif

נראה חביב. אבל דורש תחזוקה גבוהה. זה לא יחזיק יותר מיומיים עד שהזיפים יהרסו את היחודיות. זקן צרפתי זה יותר קל. אתה מגלח הכל. לא מגלח באזור הסנטר וזהו. כאן זה ממש להזהר כל גילוח להיות חצי פיקאסו. אבל בהחלט נראה חביב.

פנומן 72

New member
היתה תקופה שגם אני עשיתי את זה

חברים שלי היו מכפכפים אותי ושולחים אותי להסיר את זה כי אני לא באג'יו ... אגב, היתה תקופה שהייתי גרופי של הקברן מה-WWF אז היה לי זקן צרפתי כמו שהיה לו, ושיער ארוך והייתי מסתובב עם ז'קט ארוך כזה בצבע שחור. רק לגלגל עיניים לא ידעתי. אבל הייתי מפחיד ....

פנומן 72

New member
לצערי

היום אני יותר דומה ליוקוזונה מאשר לקברן ...
סתם סתם. אני צריך קצת להוריד במשקל כדי להיות יוקוזונה ....

Matsman

New member
יפה... אני אהבתי../images/Emo45.gif

עושים את זה בד"כ ככה- קו-זקן כזה לאורך עצמות הלחיים, ואז רק זקן צרפתי(כמו למעלה). כאן הוא הרים את הקו-זקן למעלה לגבול העליון של הזקן. בהחלט מגניב. עוד רעיונות: *לעשות זקן צרפתי אבל בלי התוכן- רק קו ההיקף(המסביב). *שפם דק נראה טוב הרבה פעמים.

yeti asx

New member
כל הזקנים האלה ממש מגוחכים.

הכי טוב זיפים שמדי פעם עוברים עלהם עם מכונת גילוח, או אם העבודה מחייבת אז מגולח.

למעלה