המלצות לספרים מישהו יכול להמליץ על ספרים בחדוא 1, אלגברה ליניארית ופיזיקה 1? עדיף בעברית....
H Howlin Wolf New member 30/10/13 #1 המלצות לספרים מישהו יכול להמליץ על ספרים בחדוא 1, אלגברה ליניארית ופיזיקה 1? עדיף בעברית....
S S h a r k 1 8 New member 30/10/13 #2 חפש ספרים של בן ציון קון זה אמור לענות על חדו"א 1 ואלגברה לינארית. לגבי פיסיקה 1 יש ספר (מחולק לשלושה כרכים) של האוניברסיטה הפתוחה בשם "מכניקה".
חפש ספרים של בן ציון קון זה אמור לענות על חדו"א 1 ואלגברה לינארית. לגבי פיסיקה 1 יש ספר (מחולק לשלושה כרכים) של האוניברסיטה הפתוחה בשם "מכניקה".
H Howlin Wolf New member 30/10/13 #4 יש לי את כולם יש עוד ספרים? ראיתי בפיזיקה ספר גדול בשום "מבינים פיזיקה". מישהו יכול לתת חוות דעת עליו?
יש לי את כולם יש עוד ספרים? ראיתי בפיזיקה ספר גדול בשום "מבינים פיזיקה". מישהו יכול לתת חוות דעת עליו?
H Howlin Wolf New member 30/10/13 #5 מצויין. השגתי את כולם. הבעיה רק שזה לא כל כך בסדר שאני לומד, אז זה קצת בעייתי.
מ מכור אנונימי לקולה New member 31/10/13 #6 בפיזיקה 1, נסה את הספר של דוד אגמון "מכניקה קלסית ויחסותית".
מ מלכת הקרח הפולניה New member 1/11/13 #7 בפיזיקה מאוד אהבתי את יורם אשל היה לי גם את ספר השאלות וגם את ספר התשובות. השאלה היא באיזו רמה אתה לומד פיזיקה. אני למדתי פיזיקה לביולוגים, שזה קצת פחות נורא.
בפיזיקה מאוד אהבתי את יורם אשל היה לי גם את ספר השאלות וגם את ספר התשובות. השאלה היא באיזו רמה אתה לומד פיזיקה. אני למדתי פיזיקה לביולוגים, שזה קצת פחות נורא.