המלצות למוהל

טל שחר356

New member
שמענו עליו הבעיה

כפי שציינת היא שהוא לא מגיע הביתה ולעשות את זה בקליניקה שלו לא להיט...

נכון זה דיי מבאס

במיוחד שעכשיו חורף. אולי יש רופאים שמגעים עד בית.......... חייב להיות.

../images/Emo45.gifגונן מעולה../images/Emo70.gif

אל אף ולמרות שהברית התקיימה בקליניקה שלו- זה היה נעים ואינטימי. אני בעד.

גם אנחנו עשינו אצל גונן

גם עם הגדול שלי והיינו מרוצים נכון שזה מבעס שזה לא בבית אבל בעיני זה פחות חשוב אנחנו אחרי כן הלענו להורים שלי להרים כוסית ולאכול משהו קל ומסיבה עשינו בנפרד

אצלנו הברית מחר... ../images/Emo178.gif

אחרי בירור מקיף וקבלת המלצות (באזור השרון) החלטנו ללכת על ד"ר בולביק, שבזמנו ה"פנוי" הוא מנהל מחלקה המטולוגית בבי"ח לניאדו. הוא מגיע הביתה, מורח קודם אמלה על מנת להרדים את המקום, מזריק חומר הרדמה ואח"כ מל. הוא נשאר כ- 15 דקות ומגיע יום למחרת לבדוק. המחירים שלו סבירים (יש לי תאומים... בנים...) ומחר אוכל לספר יותר (אם אשרוד את הטקס...)

EphRaTi

New member
מאיה'לה

תזכרי שהבכי הראשון של התאומים בברית זה הבכי שהמוהל מוריד להם את הבגדים אז התחלתי לבכות וכשהוא מל אותם כבר הפסקתי

EphRaTi

New member
משולם מרחובות

את הקטנים שלנו [שהיו בני שבוע בדיוק] מל משולם מרחובות הוא הגיע יום לפני הברית בדק שהכל בסדר ביום הברית הגיע, הכין הכל ואני אפילו הצטרפתי לברית עצמה [ללא אקט החיתוך כמובן] הגיע שוב למחרת לא רצה תשלום בכלל - אומר שזו מצווה גדולה אז תרמנו לבית הכנסת שבו הוא מתפלל אם תרצי פרטים בכיף אפרת

shkunts

New member
אנחנו עשינו אצלו - מעולה!!!

היינו ממש מרוצים והבחור ילל בדיוק שניה וזהו....

הרמוניה

New member
גם אני מלתי אצל ג'קסון

והילדול שלי אפילו לא יבב שניה ואחר כך קיטר קצת-אבל הספיקו ידיים להרגיע אצל האמא לעומת זאת נרשמה טרואמה- בלי קשר למוהל בהצלחה הרמוניה

גם אנחנו לקחנו את ג'קסון

יאירוש לא קיטר על הברית אלא על אמא שלו שמהלחץ שכחה להביא לו את הבקבוק בזמן. מאיה בהצלחה. לא מקנאה בך בכלל יום קשה עבר עליך. מקווה שתתאוששו מהר.

למעלה