המלצות למוהל

טל שחר356

New member
המלצות למוהל

היי לכולכן הקטנים שלנו כבר במשקל ומצב שמאפשר ברית אנחנו די לחוצים מכל העניין הזה - המוהל שחשבנו עליו לא יוכל לבצע את הברית בזמן הקרוב וככה נשארנו בלי מוהל וזה כבר די דחוף... הייתי שמחה אם תוכלו להמליץ לנו על מוהל אמין ומוכר מנסיונכן תודה מראש

יש מוהל מעולה מירושלים

אני בטוחה שכל הירושלמיות פה מכירות אותו- שי עובד... מהל את כל בני וכל הבנים שאני מכירה באיזור ירושלים ועד כרמי יוסף... אני יודעת שהגיע לחברה שלי בכרמי יוסף, אז אולי יסכים לבוא גם לרחובות, הוא פשוט מעולה, וגם נחמד (נראה קצת כמו קובי אוז מטיפקס, לא ככה בנות?...) תגידי אם מעניין אותך, אני שומרת את המספר הנייד שלו בזיכרון של הנייד שלי, להמלצות (כבר נתתי לכמה...), לא לשימוש עצמי- די, גמרנו...

בבקשה המספר שלו

052-2447827 ואת יכולה להגיד לו שקיבלת את המספר מהילי וגיא, ממושב שואבה, ההורים של התאומים פלג וטל, ושל תומר הגדול... (מל את כולם, בהפרש של שנה ותשע, היו רשומים לו בפאלם כל הפרטים של תומר, כשבא למול את התאומים זרק לנו פרטים מהברית של תומר, כמו למשל זכר שלאבא שלי גם קוראים שי כמו לו, הרס אותנו...). חברה שלי הזמינה אותו לפני חודשיים והוא ממש זכר אותנו (התאומים בני שנה ושלושה חודשים), איך אפשר לשכוח... בהצלחה!!

judith4

New member
שי עובד מוהל מעולה

מל את שני בניי (הבכור והשני שהוא אחד מצמד), הוא זוכר תמיד את כולם.

חולקת עליך בגדול לגבי שי עובד ../images/Emo31.gif

אני לא יכולה לתת פרטים אבל אם תשאלו בחורה מסוימת אם היא מעונינת לקחת את שי עובד בשנית לבן הבא שלי היא תגיד לכן חס וחלילה. דבר חשוב מאוד לגבי מוהל - לא כל מוהל יודעת לימול פגים וזה דבר מאוד חשוב. ודי לחכימה ברמיזה. מעבר לזה אם את רוצה מוהל טוב באיזור ירושלים אני ממליצה בחום על אורן יוסף - עובד ללא מספרים וזה מאוד חשוב ככה החיתוך נעשה בצורה מהירה ביותר. גם שי עובד - עובד ללא מספרים אבל כמו שאני יודעת זה ממש חדש אצלו. מקווה שיהיה לך בהצלחה. מצטערת אם נגעתי כאן בנקודה רגישה לגבי שי עובד אבל.... מכל מלמדי השכלתי - הרי אין חכם כבעל ניסיון לא?

לשמחתי זה לא היה הבן שלי ../images/Emo178.gif

אצלנו היה ברור ששי עובד לא ימול את ילדי אחרי אותה ברית. הבן שלי נולד שנה וחצי לאחר אותה ברית ולקחנו את אורן יוסף (גם לניתאי וגם לעידן). מן הסתם כל כך ביקשתי מאותה בחורה שתיקח אותו אבל היא התעקשה על שי עובד. לצערנו הרב התינוק היה פג ושי עובד לא היכ מומחה בפגים. הילד המתוק עבר תיקון בסיום הברית שגרם לו נזק. אני נשבעתי שלילדים שלי הוא לא יתקרב. יכול להיות שהוא כן מוהל טוב אבל לא לפגים לחלוטין לא.

גם על אורן יוסף שמעתי טובות

נכון, הוא המוהל הידוע השני בירושלים (לא ששי עובד ראשון והוא שני, אלא ששניהם באמת המוהלים הידועים...), שמעתי עליו דברים מאד טובים מחברים שמלו אצלו, אבל הם היו הזוג היחיד שאני מכירה שלא מלו אצל שי עובד... ובאמת טוב לדעת אם הוא לא יודע למול פגים, ואולי עם פגים בכלל שווה לחכות שיגדלו ויתחזקו, לא? אין לי ניסיון בזה, אבל אינטואיטיבית נשמע לי ככה. בכל מקרה לא אמורים לעבור את ה 2.5 קילו לפני ברית?? ואם מחכים, אז מה ההבדל בין פג ללא פג?

עדין יש הבדל!!

בין תינוק שנולד במשקל 3.400 ונימול במשקל כזה לבין תינוק שנימול במשקל של 2.500 קילו הם מאוד קטנים וגם איבר המין שלהם. צריך לדעת לימול אותם. ודרך אגב אם תפתחי ספר טלפון סתם ככה במוהלים תראי שכתוב בחלק מהם - מומחים לפגים.

ayoosh

New member
רק להמלצות../images/Emo35.gif טוב אז אני מצטרפת...

להמלצה. אני לא יודעת מה היה לחברה של חני, אבל איתמר היה פג (והרי בכל מקרה- לא מלים לפני 2.5 ק"ג והוא העדיף גם יותר). אני מניחה שלכל איש מקצוע יש גם כאלה שלא היו מרוצים ממנו.. בכולופן- שי היה גם אצלנו, ואצל כל מי שמסביבי. ו...וואללא! קובי אוז
נכון
(רק עוד יותר נמוך, לא?
)

נראה לך שהוא יותר נמוך כי לא ראית

את קובי אוז במציאות כנראה... הוא מה-זה נמוך...! הם גם קופצניים ותזזיתיים אותו דבר...

קשתית2

New member
"המוהל הטוב בעיר" - אמר רופא הילדים

כאשר באתי איתו עם הבכור לפני כשלוש שנים לבדוק את מצב הבולבול (שבטיפת חלב אמרו שחושבים שיש דלקת, והרופא פטר בשטויות). וגם אני לא מכירה כמעט בן זכר שלא נימול בעיר על ידי שי עובד (אלא אם כן היה בחופשה או משהו כזה).

רוצה רשימה של בנים זכרים שלא נימולו

על ידי שי עובד? מעבר לזה לא טענתי שהוא לא טוב - אמרתי חד משמעית ואני לא חוזרת בי לעולללללללללללם שי עובד לא יודע לימול פגים. ודרך אגב שי עובד בהחלט מל הרבה ילדים כי הוא עובר בכל בתי החולים בירושלים בכל יום לפזר כרטיסי ביקור. כשהוא הגיע אלי לבית החולים בהדסה הר הצופים - ידעתי שהוא לא יודע לימול פגים וכשהוא שאל אותי מה נולד בן או בת אמרתי לו בן ובת הוא שאל תאומיים אמרתי לו אכן כן. הוא שאל למשקל הבן - אמרתי לו 2 קילוגרם. הוא אמר לי מזל טוב והלך.

nitsanal

New member
../images/Emo91.gif אלי עומסי

מוהל ותיק מאוד, עשה את הברית גם לאחי לפני 22 שנה ומאז לכל האחיינים ובני הדודים. עשה את הברית ליהלי לפני חודש וקצת ועבר חלק, אני צוחקת שסבא שלי שהיה הסנדק בכה יותר מיהלי. הוא גם הגיע אלינו הביתה יום אחר כך לבדוק שהכל בסדר.

mishmish04

New member
מצטרפת להמלצה

משפחת אומסי הביאה בבריתו של אברהם אבינו את כל משפחתו של חנשלי. ממה שאני מכירה - עשו עבודה טובה. יש שם גם אבא וגם בן במקצוע ושניהם נחשבים מעולים. שקלנו אפילו להביא לחיפה, עד שמצאנו מוהל חיפאי שעומד בקריטריונים המחמירים שלנו.

אנחנו מלנו אצל ד"ר גונן

הוא קודם כל רופא, מוהל , ואיש מאוד נחמד. הוא מבצע את המילה עם הרדמה מקומית , מזריק חומר מרדים לאשך או לבסיס הפין , ולאחר מכן מבצע את המילה. החיסרון הוא שאינו מגיע הביתה , אלא רק בקליניקה שלו בפ"ת. מותר להביא עד 10 אנשים לא כולל התינוקות. המחיר שהוא גובה הוא יקר ביחס למוהלים שאינם רופאים.... לא זוכרת כמה שילמתי אבל משהו כמו 3000 ש"ח בערך. אצלי זה היה ברור שאני לוקחת רופא, ומבצעת הרדמה בכל התהליך הניתוחי הזה........ בהצלחה ושיהיה קל.

למעלה