המלצות למגבר באס...

שמקססן

New member
המלצות למגבר באס...

אהלן. אני מחפש המלצה למגבר באס לקנייה... התקציב שלי יהיה בערך 2000-2200 ש"ח בסוף החודש כשהמשכורת תגיע. אני יודע שזה לא המון, אבל אני כרגע תקוע עם פיוי מיקרובאס 20W שבקושי מתעלה על הרמקולים של המחשב שלי, זה בטח לא משהו שאני יכול לנגן איתו בחזרות וכו'.. בעיקרון אני יודע שאני לא יכול לצפות למשהו עם טווח מטורף או איכותי ביותר בתקציב הזה, אבל אני צריך להשתדרג ואני ממש לא יכול לחכות עוד כמה חודשים ולהכפיל את התקציב. אז כל המלצה חמה תתקבל בברכה :)

חזוז

New member
הצעות

קרייט- נראים אחלה,הביקורות עליהם סה"כ מאוד מפרגנות,תוכל למצוא ברעש געש ת"א. קאסטום-מגברים נחמדים מאוד וזולים (מה שבעיקר טוב בהם),סאונד חסר אופי,ווליום חזק אבל שוב,זולים זולים. תוכל למצוא במיוזיק סנטר ראשון לציון. וורוויק- מגבר שבאמת הייתי ממליץ לך ללכת עליו,מגבר אחלה וגדול,בול שמחיר שאתה יכול לשלם,וורוויק WC TAKE,סאונד טוב,אמין וחזק. 80 ואט,עובר תופים בקלות.יש במיוזיק סנטר. רולנד-הקיוב 100,נמצא אצלי,אחלה בחלה של מגבר,עובד תופים בקלות,סאונד מקסים,קצת חורג מהתקציב שלך אבל שווה את זה(האפקטים בו מיותרים פחד אבל לומדים להתעלם מהם עם הזמן,ונשארים עם סאונד בס מעולה).יש בחלילית. פיווי-יש להם מגבר 75 ואט BASUC112 שהוא מגבר בסדר,עובד תופים בקלות,הסאונד סה"כ בסדר. יש במיוזיק סנטר. בודגוב-הם הוציאו סדרת מגברי בס חדשים,הכי גדול שם הוא 60 ואט,יכול להיות שהוא יפתיע,נסה אותו,נמצא בבודגוב ת"א. אשדאון-בזמנו חשבתי לקנות מגבר שלהם 180 ואט Electric Blue EB אבל הלכתי על הרולנד,מגבר טוב,כבד מדי לטעם שלי,אבל יכול להיות שתאהב,נמצא בבודגוב ת"א. זה בערך מה שעולה לי בראש,מקווה שעזרתי. זהר.

למעלה