המלצות לגביי מקרר

idithgal

New member
המלצות לגביי מקרר

שלום אני חדשה כאן, ומקווה שהשאלה במקום הנכון. (לא מצאתי פורום מתאים יותר): אנחנו בהתארגנות לחזרה לארץ מארה"ב, ורציתי המלצה מבעליי נסיון- איזה מקרר כדאי להביא? אני מעוניינת במקרר עם 2 דלתות זו לייד זו עם מים וקרח בדלת. החברות שנראו לי- ג'נרל אלקטריק וגם חברה בשם: ATAG . למישהו יש נסיון איתן? ועוד שאלה פרקטית- המטבח שלי בצבע מייפל בהיר עם שיש שחור , ידיות שחורות וכמה מגרות קטנות בשחור. המטבח לא גדול מאוד אבל מואר. המקרר נכנס לארונות ויראו רק את הדלת החיצונית וטיפה מהצד. האם יהייה יפה להכניס מקרר בצבע שחור וגם מדיח עם דלת שחורה או שזה "יותר מידיי שחור" ? מה דעתכם? המון תודה מראש.

אלי ו.

New member
כמה המלצות בקשר לתצורה

יש לי מקרר דלת ליד דלת של MAYTAG. הנסיון שלי (10 שנים) 1) מכשיר הקרח תופס הרבה מקום במקפיא, זה לא היה נורא אם הוא לא היה שובק חיים לאחר 4 שנים, להחליף בחדש מאוד יקר.. המים, כפי שבודאי ידוע לך, אינם קרים, כך שהיתרון של מים מהמקרר לא קיים. להיפך, את צריכה לדאוג להחליף פילטר מדי פעם. 2) במקרר דלת ליד דלת יש מדפים צרים ועמוקים. זה לא בעיה גדולה בחנות, במציאות דברים פשוט "הולכים לאיבוד" במקרר, ארגון המדפים מאוד בעיתי. (והמקרר שלנו הוא גדול, 28 קוב. דלת לצד דלת פחות מ 24 קוב זה פשוט לא רציני) המקרר הבא שלי לא יהיה דלת ליד דלת (אולי מקרר מעל פריזר) מתכננים של מקררים ממש יקרים, כמו סאב-זירו, מבינים את זה ולכן תראי את שהמקררים האלה הם לרוב רחבים ושטוחים (לא עמוקים) (המחירים שלהם בשמיים, והאמינות לא משהו) 3) תצטרכי שירות בארץ, ולכן חשוב לקנות מוצר שיש לו יבואן או לפחות נציג שירות בישראל. (מישהו שלא תצטרכי לחכות חודשים עם מקרר מקולקל עד שיגיע חלק) השירות יכול להתחיל מהרכבת המקרר. 4) בקשר לצבעים, קטונתי מלייעץ, רק רציתי לתת אופציה נוספת. יש מקררים שאפשר להחליף את ציפוי הדופן שלהם בחיפוי זהה לדלתות המטבח. (כנ"ל מדיח)

idithgal

New member
תודה על התשובה, כל הדברים

שהזכרת חדשים לי (לא ידעתי/חשבתי עליהם) אני יודעת על נושא הציפוי. אשמח אם עוד בעליי נסיון ישתפו אותי ...

tarami

New member
גם אני התעניינתי במקרר

בזמן האחרון ורציתי ללכת כמוך על מקרר דלת ליד דלת ולאחר בירור רציני הגעתי למסקנה שמקרר זה פחות פרקטי ממקרר רגיל והכי טוב מקרר מעל פריזר! דרך אגב מקררי אמנה גם טובים ויצא דגם ממש חדש(נמצא רק בתצוגה של היבואן-קריסטל פ"ת)הדגם הינו מקרר מעל פריזר אבל אינטגרלי!! עומק 60 ס"מ ללא דלתות ורוחב 91 ס"מ והפריזר התחתון הינו בתצורת מגירה נשלפת!! לגבי המים אפשר לקנות תמי 4 או אחרים שיתנו פיתרון למים חמים וקרים. לגבי הצבע שחור לפי דעתי יהיה מקסים במטבח הספציפי שתיארת ובמדיח תקחי חצי אינטגרלי כך שרק פנל הבקרה יהיה בצבע שחור!

idithgal

New member
ואת הדלת של המדיח לצפות בצבע

המטבח? שווה להשקיע בזה?

tarami

New member
נכון מאוד...

זה נקרא מדיח חצי אינטגרלי(לא מלא) וזה לא בדיוק ציפוי אלא שממש מחברים למדיח חזית(דלת) בדיוק כמו הדלתות במטבח(הנגר כבר יבין מה נדרש!!)

עוד טיפ קטן.

לא רוצה להיות ציני מידי , אבל נסי לעקוב אחרי שביתות בארץ , גם המכס עלול לשבות , ואת יכולה להתקע בלי מקרר , כי הוא נמצא בנמל. יום טוב.

ayush

New member
לי יש SBS של אמנה 27/28

והוא מקרר מצוין ! יש בו קיוסק עם מים קרים (מסוננים), קרח וגם ברד ! הוא גדול ויש בו המון חלוקות.

miromiro

New member
אמנה!!!במיוחד אם זה מארצות הברית

שם הוא אמור להיות זול. 15 שנה (טפו טפו טפו עבד אצלי ללא קילקול ועדיין עובד (כבר אצל מישהוא אחר) סוס עבודה אמיתי ודרך אגב גם שקט!!! שזב חשוב לאוהבי המוזיקה ביננו

למעלה