המלצות חמות!!!

desire33

Well-known member
המלצות חמות!!!

אהלן, הרבה זמן לא כתבתי, הגיע הזמן לשתף קצת...
הנה כמה המלצות חמות שלי.

Five Fingers - הדרמה הזאת שמשודרת בימי שבת ראשון פשוט כבשה את ליבי, ואני פשוט נהנית
מכל רגע, המתח והסקרנות הורגת מפרק לפרק, ואט אט אנחנו מגיעים לשיא ולסוף הסדרה, היא פשוט נפלאה.
נתחיל עם זה שיש לה רייטינג מרשים מאוד, השחקנים השתפרו פלאים, במיוחד הראשי שהתחיל מאוד פאסיבי,
אך הפך ליוצר הרוע המחולל שהכרתי בThe Devil, ג'ון תותח פשוט.
כל הרקע המשפחתי, כל הקרב האמתני עם האמא, כרגיל המשנית המעצבנת מברידל מאסק, נדחקת מפרק
לפרק, בהתחלה ממש ראינו אותה והיא כיכבה לא מעט, וכרגע היא פשוט ברקע.
המוסיקה הקלאסית מדהימה, והעלילה בקצרה - סיפור על ילד שגודל עם סבתו, ולאחר תאונה, מגיע אל אביו
אשר מחליט להחזיר אותו לחיקו בצל האם "האוהבת", אך הוא יגלה שהיא פשוט נרשעת.
מאוד מומולץ!

Priceless - הדרמה היפנית החדשה של קובי וקרינה, פשוט מעולה עד כה. מצחיקה, ייחודית, וקובי לא משנה איפה,
מתי, למה ואיך - הוא פשוט יהיה אדיר. כמו שחשבתי הוא צמד מעולה עם קרינה שכרגיל תותחית עם המשחק
המעולה, בכלליות ממש זורם, דרמה יפנית הומנית טיפוסית עם רקע רומנטי פה ושם, הרבה מחשבות לחיים, הרבה
מסקנות, בנתיים 2 פרקים, וכן זה הוציא ממני רק טוב, נחכה להמשך :]

Monsters - גאוניייי!!! הדרמה החדשה של יאמשיטה טומישה לצד שחקן ראשי נוסף, אשר אפשר פעם לא ראיתי
אותו, אבל הוא פשוט פאינג מדהים!! אחת הסדרות המצחיקות שראיתי בזמן האחרון(מבחינת יפניות כמובן), דרמת
פשע ומשטרה האמת, אבל זה פשוט גאוניי, אתם לא מבינים איך תישאבו לביזאריות המטורללת שלהם, ממש שווה.

The Great Seer - דרמה תקופתית חדשה בשלל עטירי שחקנים ותיקים ומנוסים מן הקטן ביותר אל הגדול.
כרגע זה לא משהו בין הגדולים, אבל זו דרמה שהתחילה היטב, היא זורמת, מעניינת, עם הרבה טוויסטים. היא
מכילה לא מעט דברים בידיוניים, אבל סיימנו את התקופה עם הילדים, והשחקנים האמיתיים מתחיל להיכנס לזירה.
בנתיים דיי אהבתי. הסיפור הוא על קוריאה בתקופת השלטון הסיני ששורר סביבם. המלך נאבק בכל כוחו כדי
לקבל כוח מיסתורי שיעביר את המדינה שלו למקום בטוח ורחוק מכל האויבים, אך ישנם תקלות רבות בדרך, שאחת
מהן והיא העיקרית - שהמדינה לא יכולה לקבל את מבוקשה עד לאחר 50 שנה.

Can We Get Married - דרמה חדשה בערוץ הכבלים הנפלא JTBC, ביכוכבם של שלל צעירים וכמה דמויות מנוסות,
האן גו רוו(Killer K), והראשית שלנו מינה(הראשית מנשיקה שובבה), משחקות לצד שני שחקנים צעירים מוכרים, סלחו
לי על העצלנות ולרשום לכם. בכל מקרה, ממש זורם, רומנטי וסקסי, דיי מציאותי כשעכשיו מתחילה העלילה.
אגב לפי ויקידרמה - העלילה היא על אמא שמנסה למנוע מהבנות שלה לבצע טעוית בחיי החתונה שלהן, אך במקום
לעזור היא רק מזיקה. בכל מקרה, העלילה מעבר לזה חחח, בקיצור שלא תחשבו שזה קוריאני טיפוסי, יש פה הרבה
מחיי נוער ובעיות בזוגיות.

I Miss You מתחילה השבוע בכיכובם של מיקי יוצ'ין הנפלא לצד יון און יה המדהימה, בנתיים לפי הטיזרים, פוסטרים,
תמונות, אנחנו נבכה מן התחלת הסדרה ועד סופה. למישהו בא לבכות? לי לא ממש, אבל כשהשניים האלה ביחד, מי
לא יראה אותם..

יאללה שבוע טוב.

Mokona Modoki

New member
אולי פספסתי,

ראית את הדרמה ohlala couple?
אני אישית מתכננת לכתוב עליה פוסט חופר.

desire33

Well-known member
לא לא רשמתי מכיוון שנעצרתי..

או לה לה, בפרק 4 החלטתי לעצור ולהמשיך דברים אחרים,
העבודה גם גוזלת המון זמן כדי לראות הכול כמו פעם.
בכל מקרה, מארבעת הפרקים הראשונים זה קורע, אבל חסר לי
משהו לא יודעת מה בדיוק.. בנתיים שין פשוט ענקקק..
אגב גם הבטחת חפירה על ברידל מאסק, ולא רשמת :]

milly12

New member
אני רואה 2 מתוך הדרמות האלה

למרות שאין לי כרגע כל כך הרבה זמן אני לא מוותרת על Priceless ו- Monsters שהזכרת.

לגבי מונסטרס- לשחקן השני (בשבילי הראשון) קוראים KATORI Shingo.
שחקן מעולה, ובעיקר קומיקאי מדהים!!! הוא גם חבר בSMAP -להקה מאוד מפורסמת ביפן. ראיתי אותו בדרמה בעבר ועוד אחת מחכה שיהיה לי קצת זמן אבל מתאים לו בעיקר תפקידים מצחיקים. גם אני חושבת שהוא ענק כאן.

לגבי פרייסלס, חבל שלא הזכרת את השחקן הראשי KIMURA Takuya.
הוא שחקן מעולה לטעמי (והוא חבר באותה להקה). אני מסכימה שהדרמה הזאת גורמת לך לחשוב ולהעריך דברים מחדש

אישית אני מעדיפה את הדרמה השנייה על פני הראשונה. יותר הסגנון שלי אבל גם אני ממליצה בחום על שתיהן.

desire33

Well-known member
קובי זה קימורה טיוקה? אגב אצלי ברשימה..

קובי(השם העברי שלו חח), הוא השחקן היפני השני בטיבו
ברשימה שלי, הראשון זה יאמאדה ששבר אותי בבאיקויו.
בכל מקרה, קאטורי פשוט ענק, והאמת שיאמשיטה לא רע בכלל,
מתאים לו כל העסק.

milly12

New member
קובי
?

האמת שלא ידעתי מי זה. השם נראה לי מוזר ביותר אבל אמרתי שאני אבדוק בערב אולי יש שחקן בשם דומה שפיספסתי...

אם זה השחקן הראשי (שפוטר מהעבודה) אז זה הוא.

אבל קובי?????????????????????

Sivan 85

New member
סיפור ארוך

איפשהו בדמי הפורום או הקומונה יש את המקור של השם הזה יחד עם עוד שלל שמות אחרים...
אני דווקא חושבת שקימורה זה שם סקסי ביותר אבל מאז ומתמיד הוא היה קובי אז כנראה שהוא ימשיך להיות קובי

Sivan 85

New member
דפי* כן גם דמי...

הרבה דם הזענו פה מרב קדיחות והזויות על הפיכת שמות יפנים לעבריים.

milly12

New member
מצטערת להרוס אבל...

אני יודעת שהצטרפי יחסית מאוחר לפורום אבל קובי לא מתאים

Ryoko san

New member
אם אהבת את קאטורי שינגו

ממליצה בחום על הדרמה bara no nai hanaya, שינגו משחק שם בתפקיד ראשי אב חד הורי שאיבד את אשתו ומנהל את חייו בצורה אפרורית, עד שהוא פוגש מישהי שהופכת את חייו. דראמה מאוד מרגשת וחמודה :)

milly12

New member
תודה

זו הדרמה ש"מחכה לי"... אני הכי אוהבת לראות דרמות כאלו....

למעלה