המלצות ואי-המלצות

EVE Lights

New member
יש 2 סניפים,

אחד בהרצליה פיתוח ברח' אבא אבן אחד בת"א באבן גבירול

אני היחידה שלא מתלהבת מ"גיבורים"?../images/Emo12.gif

נחמד וכל זה, אבל לא עושה לי את זה...

Mooa-Numi

New member
דברים שכיף לעשות בחורף

כמובן שיש את הדברים הרגילים של לנסוע באוטובוס כשגשום, וללכת למקומות יפים ולצלם וללכת בלילה כשקר והאף קופא, אבל זה לא המלצות, זה סתם דברים שאני אוהבת. החורף זו תקופה טובה להנות מדברים שהם קצת עצובים. תמיד כשיש ימים חורפיים כאלו ממש בא לי לשמוע the doors או לד זפלין או סתם מוזיקת ג'אז כזאת (וגם ממש בא לי לשמוע את הבחור העצוב הזה, ג'ף באקלי, שקניתי דיסק שלו בתקופה ממש שמחה וזה לא ממש התאים, ודווקא עכשיו כשצריך המערכת שלי לא מוכנה לנגן אותו). קיצר זה זמן מעולה להכיר מוזיקה חדשה. (וגם קצת ישראלי בשביל הרקורד: אריק איינשטיין, שלום חנוך, גבע אלון וחברים) לקנות ספר שירים. אני אגיד לכם סוד על שירה- אף אחד לא מבין מה הקטע בהתחלה. או מעטים יבינו. משוררים, צריך לקלוט את הראש שלהם, ולפעמים אפילו כל פעם מחדש. למה לטרוח? כי אתם לא מבינים כמה שירה זה דבר מדהים, באמת, כמה זה מוסיף לך לחיים. אתם לא חייבים להשקיע יותר מידי מאמצים, לכו לחנות יד שניה הקרובה לביתכם ותקנו איזה לאה גולדברג או יהודה עמיחי או נתן זך או עוד אלפים. באמת שזה שווה את זה, וזה ממש מקל- שקר בחוץ ופתאום איזה משפט ככה מחמם את הלב. מרקים- הכי כיף. אני יודעת להכין רק מרק בצל, וזה המומחיות שלי (ואחד מעולה, מי שרוצה את המתכון), אבל כמה שיותר סמיך ככה יותר טוב. תה עם חלב, קפה עם תמצית וניל (פקק אחד או כפית קטנה- אתם לא יודעים כמה זה מוסיף). תקראו יותר טורים. בנות שבשביתה, זה לא שיש לכם משהו יותר טוב לעשות, אז כשאתן קמות בצהריים ופותחות את העיתון של הבוקר- כדאי לעבור עליהם, גם דברים שנראה שפחות מעניין. ההמלצות שלי הן קצת בנאליות, אבל: מאיר שלו במוסף לשבת (שעכשיו קיבל כבר דף משלו ואני מקווה שזה לא יהרוס לו), חנוך דאום, רענן שקד שלפעמים נראה שהוא סתם ציניים לגבי דברים טיפשיים אבל בעצם מכניס נוק-אאוטס על ימין ועל שמאל לממסד ולחברה שזו פשוט גאונות. ועוד כל מיני, תקראו גם לא מוכרים. לכו לספריה בלי לחפש ספר מסויים. תעברו על ספרים סתם, אפילו לפי הא'-ב' ותקראו את זה שהכי תופס אתכם, גם אם הסופר או הרעיון לא ממש מוכר. לא עולה לי ואני רוצה ללכת גם

Miss Tika

New member
:]]

עשית לי כיף. מסכימה לגמרי. אני באמת צריכה לחזור לקרוא שירה, הרבה מדי זמן לא עשיתי את זה...

שלי ../images/Emo27.gif

// מוזיקה: רק אמנים, כי לפרט פלייליסט שלם זה ארוך מדיי:[ Engima Roxette U2 Mary J Blige Skunk Anansie (שגם מוכרת כ- Skin) Moby Aerosmith Goo Goo Dolls William Orbit Pink כל האלבום Ray of Light של מדונה Pulp Lenny Kravitz Marion Raven וגם קצת אלישיה קיז, אלאניס מוריסט, גרין דיי, אואזיס, בלו סטייטס וקטעי צ'יל-אאוט למינהם.... // אוכל: מרק עגבניות הכי טעים בעולם: 1 ק"ג עגבניות 1 כף שמן 1 בצל קצוץ 2 שיני שום כתושות 1 כף רסק עגבניות 4 כוסות מרק עוף [אפשר מאבקה] מלח ופלפל לפי הטעם 2\1 כפית סוכר חורצים צלב בבסיס כל עגבניה.חולטים את העגבניות במים רותחים במשך דקה - שתיים. לאחר מכן טובלים אותן במים קרים, ומסירים את קליפתן מהצלב כלפי מטה. קוצצים את העגבניות המקולפות. מחממים את השמן בסיר בינוני ומוסיפים את הבצל והשום. מבשלים במשך 5 דק', או עד שהבצל רך. מוסיפים את העגבניות ואת הרסק, מכסים את הסיר, ומבשלים במשך 10 דק'. מוסיפים את המרק, המלח, הפלפל, והסוכר, מכסים את הסיר, ומבשלים במשך 5 דק' נוספות. מעבירים את המרק למעבד מזון או לבלנדר, ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה. [אין למלא את הבלנדר מעבר למחצית תכולתו. לכן מחלקים על התערובת וחוזרים על הפעולה מס' פעמים] מחזירים את המרק לסיר ומחממים היטב. ניתן לעטר בפטרוזיליה. ממ ותרבו בשתיה של מיץ תפוזים - טרי ואמיתי, שאתן סוחטות לעצמכן. זה מציל אמיתי מהצטננויות:) // ביגוד: כמו בכל עונות השנה, מנגו אף פעם לא מאכזבים... אם אתן צריכות תירוץ לבקר בנתניה, יש פה בקניון חנות אאוטלט - למות ממנה תזכרו שחורף נועד לאקססוריז - זה הזמן לכובעים, כפפות, חותלות, צעיפים ומשקפי שמש ענקיים.
// פינת ההמלצה הניצחית: סיינ-פאקינג-פלד! אין לי מה לפרט:p

NoWords

New member
את חמודה.

והכי צודקת בעולם לגבי מיץ תפוזים... טעים ובריא וכאלה:). ואם בא לך שלחי לי קטעי צ'יל אאוט, אני ממש אשמח.

THE ronch

New member
בא לי להמליץ. ../images/Emo13.gif

- אחד הדברים שאני הכי אוהבת לעשות: לסדר את כל החדר (והמרפסת גם), להפעיל את המזגן על חימום, להדליק קטורת, לשים מים בקומקום וללכת להתקלח. לעשות מקלחת ממש מפנקת (פילינג, גילוח, תחליבי רחצה כיפיים), ולצאת היישר לחדר המריח טוב והחמים, לשים קרמים ולעשות ציפורנים ושטויות, ואז סתם לשבת ולשתות תה ולקרוא מגזינים במרפסת. אין בילוי יותר טוב לאחה"צ גשום ומשעמם! - לשבת עם חברה על בקבוק יין ושוסי טוב כזה - בימים ממש ממש חורפיים אני אוהבת להתלבש טוב-טוב ולקחת את עצמי עם ספר לבית קפה - המבצע 'גוצ'ה ולישון'. כי מה יותר טוב בארוחה מפנקת ביותר (ובירה) בגוצ'ה ב65 שקלים באמצע הלילה? - להתחיל להסתובב עם מצלמה. אפילו סתם, חד פעמית. לא קורה לכן שלפעמים אתן רואות משהו ואומרות לעצמכן 'איזה פריים יפה זה יכל להיות...'? אז הכי כיף בעולם לפתח אחרי זה פילם שבנוי מרגעים קטנים שתפסתם פה ושם אפילו במהלך חודשיים שלמים - לסדר את החדר, לשנות קצת, אפילו סתם להוסיף ולהוריד דברים לא רלוונטיים מהלוח שעם - גם ללא מוכשרות (כמוני למשל
), לקחת צבעי פנדה שיש לכן מכתה ד' ולהתחיל לקשקש על דף. זה נשמע מטומטם אבל זו תרפייה היסטרית ): - וההמלצה שכשאני מיישמת אותה זה עושה לי הכי כיף שיש- סדר בתיק!!! באמת, אין דבר נחמד יותר בלהסתובב יום חורפי שלם כשיש לך הכל הכל הכל בתיק. בקטע של: אם בא לך מסטיק, אז יש. וטישו, גם יש. ושוקולד/סנוויץ' מחמם, ומגזין, וספר, ודף ועט, ומיני-תרמוס עם תה...באמת, להסתובב ברחוב כשיש עלייך כל מה שבא לך זה אלוהי - לשכב על המיטה של בן (או לחלופין: של הידיד הזכר הכי טוב שלכן..) ולראות אוז!/סרט כיפי אחר (ע"ע דת' ריג'קטס!!!) אין כמו זמן איכות מול טלוויזית 52 אינץ' עם מצעי סאטן, פופוקורן ובירות/בחורובקה...

adiss90

New member
המלצותחורף

-שחייה בבריכה מחוממת (תורם למערכת החיסונית והכי כיף שיש) -רשימת הסרטים המומלצים הקבועה שלי: אלאדין. איש הגשם -אמריקה X. -בית קברות לחיות. -ג'וני אינגליש. (*לא כולם אוהבים) -גרין מייל. -דרקון אדום. -האחרים. -האיש במסכת הברזל. -הארי פוטר. -החדר. -היד שמנענעת את העריסה. -המספריים של אדוארד. הנהג של מיס דייזי. -הנחשול. -הניצוץ. -השער התשיעי. -ונילה סקיי. -חדר לחץ. -חומות של תקווה. -טוויסטר. -טיטאניק. -יום אימונים מסוכן. -ילדים חורגים לאלוהים. -להתחיל מחדש. -לפני שהלילה יורד. (*לא כולם אוהבים) -מגרש השדים. -מונטי פייט'ון. -מיליון דולר בייבי. -מלך המסכות. -ממנטו. -מעבר לגבול הסכנה. -מת לחיות. -עיר האלוהים. -עליסה בארץ הפלאות. -פורסט גאמפ. -פיטר פן. -שבע שנים בטיבט. -שבעה חטאים. -שודדי הקאריביים. -שוקולד. -שליחות קטלנית. -שתיקת הכבשים. -תעביר את זה הלאה. -תפוס אותי אם תוכל. -12 המושבעים. (*מצריך סבלנות) -אקספרס של חצות. -האחיות מגדלנה. -המסיכה. -יש לה את זה. -ליאון. -לקחת חיים. -מחול הפיגיונות. -מטאל ג'אקט. -מיסטיק ריבר. -מרי פופינס. -נראה אותך אוהב. -סיפורי דגים. -ספרות זולה. -פריסיליה מלכת המדבר. -קיל ביל. -שיער. -שוקו חם\פופקורן\מרק ירקות\מיץ תפוזים -פוך!!! נעלי בית, פיג'מה. -ספר (ההוביט, צלה של הרוח, נער החידות ממומביי. וגם ספרי לימוד, על הדרך) -מוסיקה שחורה (*מפנה אתכן לפורום*)

דוֹגמה, סתם כי הרגע סיימתי לראות. סרט אדיר.

[הוא יחסית ישן, 1999, אבל הוא עם ג'יי ובוב והוא מצחיק רצח.]

Miss Tika

New member
שרשור מעולה...

- להסתכל על הגשם ופשוט לשקוע במחשבות. כי אין דבר שיותר גורם לך לחשוב מאשר... גשם. - סיגריה בגשם (כשירד הגשם הראשון פשוט היתי חייבת לצאת החוצה לסיגריה.). כי אין דבר יותר כיף מזה שהעשן מתערבב עם האדים של הקור... (למרות שאני לא מעודדת עישון! וקצת מנסה להפסיק, אבל בחורף זה כיף, אין מה לעשות.) - לבלות זמן איכות עם עצמך... הלוואי שיכולתי. אני כ"כ צריכה את זה. - תה. אני בנאדם של תה כל ימות השנה, והצורה שבה אני הכי אוהבת אותו זה פשוט כוס, עם נענע, אחד וחצי סוכר ומים חמים. אין דבר יותר טוב מזה. - מרקים של אמא :] מרק עוף, מרק ירקות, מרק עדשים, מרק אפונה... כפרה על אמא כי לבד אני לא יודעת להכין. - קפה עם מקל קינמון- מעולה!!! - אוקי אוקי, השוס הקולינרי שפיתחנו בבסיס- פרוסה אחת של לחם סקיפי, פרוסה שניה שוקולד, באמצע בננות. להצמיד, להכניס לטוסטר
- שמיכת פוךךךך!!!! גאון. גאון הבנאדם שהמציאאא!! נכון תמיד בבוקר כשקמים קשה לצאת מהמיטה כי קר ומבאס וגם כשכבר קמים רוצים נורא לחזור אליה כל הזמן וקשה לצאת מהחדר כי המיטה נראית כל כך מזמינה... ;[ אז, מספר פעולות כדלקמן, שחובה לבצע לפחות ליום אחד במהלך החורף: 1. לקום בבוקר. 2. לצאת מהמיטה ולרצות לחזוווור לשמיכה ולהתבאס. 3. להחליט שלוקחים יום חופש ולחזורררר למיטה מאושרים ומתכרבלים כל עוד נפשנו בנו!!!
- ספר. - ערבי איכות עם החבר'ה בבית. אנחנו התחלנו קצת קלפים. פוקר ושטויות (בעיקר שטויות האמת חח). בכל מקרה זה ערבים מעולים, אנחנו עושים את זה פעם בכמה זמן, בד"כ (טוב, תמיד, כי יש לי תקומה שלי), כולם פשוט באים אליי... אני מכינה תה להמונים, מביאים בירות וכאלה בהתאם למצ"ר ובניגוד לשאר הזמן, נמצאים במקום שבו אפשר לשמוע אחד השני ממש טוב ולדבר כמו שצריך, ולנגן ולעשות שטויות כמו שצריך, ולהיות הכי מפגרים וכיפיים בעולם :] שיהיה שבוע מעולה, שתזכו להנות מההנאות הצרופות של החורף, ושנזכה להרבה גשמי ברכה :]

למעלה