שרשור מעולה...
- להסתכל על הגשם ופשוט לשקוע במחשבות. כי אין דבר שיותר גורם לך לחשוב מאשר... גשם. - סיגריה בגשם (כשירד הגשם הראשון פשוט היתי חייבת לצאת החוצה לסיגריה.). כי אין דבר יותר כיף מזה שהעשן מתערבב עם האדים של הקור... (למרות שאני לא מעודדת עישון! וקצת מנסה להפסיק, אבל בחורף זה כיף, אין מה לעשות.) - לבלות זמן איכות עם עצמך... הלוואי שיכולתי. אני כ"כ צריכה את זה. - תה. אני בנאדם של תה כל ימות השנה, והצורה שבה אני הכי אוהבת אותו זה פשוט כוס, עם נענע, אחד וחצי סוכר ומים חמים. אין דבר יותר טוב מזה. - מרקים של אמא :] מרק עוף, מרק ירקות, מרק עדשים, מרק אפונה... כפרה על אמא כי לבד אני לא יודעת להכין. - קפה עם מקל קינמון- מעולה!!! - אוקי אוקי, השוס הקולינרי שפיתחנו בבסיס- פרוסה אחת של לחם סקיפי, פרוסה שניה שוקולד, באמצע בננות. להצמיד, להכניס לטוסטר
- שמיכת פוךךךך!!!! גאון. גאון הבנאדם שהמציאאא!! נכון תמיד בבוקר כשקמים קשה לצאת מהמיטה כי קר ומבאס וגם כשכבר קמים רוצים נורא לחזור אליה כל הזמן וקשה לצאת מהחדר כי המיטה נראית כל כך מזמינה... ;[ אז, מספר פעולות כדלקמן, שחובה לבצע לפחות ליום אחד במהלך החורף: 1. לקום בבוקר. 2. לצאת מהמיטה ולרצות לחזוווור לשמיכה ולהתבאס. 3. להחליט שלוקחים יום חופש ולחזורררר למיטה מאושרים ומתכרבלים כל עוד נפשנו בנו!!!
- ספר. - ערבי איכות עם החבר'ה בבית. אנחנו התחלנו קצת קלפים. פוקר ושטויות (בעיקר שטויות האמת חח). בכל מקרה זה ערבים מעולים, אנחנו עושים את זה פעם בכמה זמן, בד"כ (טוב, תמיד, כי יש לי תקומה שלי), כולם פשוט באים אליי... אני מכינה תה להמונים, מביאים בירות וכאלה בהתאם למצ"ר ובניגוד לשאר הזמן, נמצאים במקום שבו אפשר לשמוע אחד השני ממש טוב ולדבר כמו שצריך, ולנגן ולעשות שטויות כמו שצריך, ולהיות הכי מפגרים וכיפיים בעולם :] שיהיה שבוע מעולה, שתזכו להנות מההנאות הצרופות של החורף, ושנזכה להרבה גשמי ברכה :]