המלצות ואי-המלצות

Mooa-Numi

New member
המלצות ואי-המלצות

או שאולי המלצות וא-מלצות? אני לא אפרט יותר מידי כי זה נראה לי ברור מאליו. נראה לי דברים שקשורים לחורף ואיך עושים אותו יותר חמים ונעים אפילו עדיף. (וטיפים לאיך שורדים ונהנים מהחורף בצבא גם יתקבלו בברכה, כי אם פעם כשהיה יורד גשם הייתי רוקדת ברחוב, אז עם מדים זה.. פחות מאפשר, אפשר להגיד את זה ככה, ואתם מבינים למה אני מתכוונת) אז שתפו פעולה. מספרים וסרטים ודברים שכדאי לעשות שמשעמם ואיזה מילקי חדש או חנות מיוחדת או דרך להעביר את הזמן כשאסור לעשות כלום (נגיד שמירה, למשל) וזהו, אני אפסיק לנבור, אתן מבינות כבר

יש את המילקי החדש,

של האייריש קרים, אני יודעת מה... הייתה פרסומת וזה נשמע טעים :] אין לי משו חוץ מזה

אה וגם

הגרביים הצמריריות האלה לחורף, מסיבים כאלה מגניבים
קשה אולי להבין למה אני מתכוונת, אבל זה ליגה!

NoWords

New member
המלצות לחורף.

סרט: "שוקולד"\ ג'וני דפ, ג'ולייט בינוש. יש לו אווירה מדהימה וזה סרט שאפשר לראות מליון פעם ועדיין להנות מכל רגע:) בייחוד בחורף.
מוזיקה: משהו שאני שומעת הרבה לאחרונה: Zero 7 - Home. שיר באמת יפה שאני ממליצה עליו.
שתייה חמה: לפני חודש בערך ישבתי עם אחי בבית קפה והיה בתפריט משהו שתפס אותי ונורא רציתי לנסות אבל דווקא באותו יום לא היה להם. בקיצור, שוקו חם עם מקל מרשמלו.
זה נשמע טעים, וזה בטח גם צריך להיות ממש טעים... אז שווה לנסות לאלתר משהו בסגנון בבית. אבל אם אין כוח להשקיע, ה"קטע" שלי לאחרונה זה פשוט מאג ענק של תה עם עוגיות חמאה בצד. זה להיט אצלי בחורף, באמת מומלץ.
מבחינת דברים לא מומלצים:
סרט: "מכושפת"\ פטריק דמפסי, סוזן סרנדון ואיזו קרציה בלונדינית אחת. תחסכו לעצמכם את הכסף והזמן, לכו תראו סרט אחר כי הסרט הזה פשוט מאכזב... למרות כל הביקורות המשבחות וכו'. אני וחברות שלי התאכזבנו, אפילו חברה שלי שהיא חולתתתת דיסני ברמות P: ישבתי שם והרגשתי שמנסים בכוח להוריד לי את רמת הIQ במוח. גם הסוף ממש דבילי, כמו כל הסרט. זה בערך הכוונה של השרשור אני מקווה..

Mooa-Numi

New member
בקשר לשתייה

אני וחברה שלי הזמנו שוקולטה לבנה בקפה ג'ו וזה פשוט מעולה! הכי חורף שאפשר. מקבלים חלב רותח ובצד שבבי שוקולד לבנים כאלו שצריכים להוסיף ולערבב (לנו לקח קצת זמן לקלוט את זה אבל בגדול אנשים עם הגיון בריא יבינו את זה די מהר) ועוד המלצה מקפה ג'ו- הסלט חלומי ברוטב טריאקי. וואו, הוא מדהים! כל פעם שאני נמצאת שם אני מזמינה אותו.. אחד המוצלחים באמת

KarenTheGoddess

New member
שבת גשומה, שעות הבוקר המוקדמות

אם יש לכן אפשרות, סעו(נה) לאנשהו. תדליקו חימום, תפעילו וישרים ואורות ותקשיבו למוזיקה מרגיעה. סוג של כיף :)

ווא

נכון יש תטעמים החדשים של הדנונה עם התוספות? אז הבננה עם העוגיות שוקולד אלוהי
ויש לי באחד הדיסקים באוטו שיר שהוא ממש כזה, חורפי ונותן למחשבות לנדוד כזה, אז אמ אני מניחה שהוא דיי מומלץ לחורף[?] - בכל מקרה, everything של לייפהאוס. וגם גבע אלון זה אחלה פלייליסט לחורף[: לודעת מה עודD:

ועוד משו מפגר

לסרוג, זה אחד הדברים האדירים, זה מעביר לי נסיעות ברכבת\וזה סתם נחמד וחורפי..[:

TiKi PooH

New member
אחלה רעיון;

* כריות חימום! לא יודעת אם עוד יש מישהו שמטילה ספק בטיב המוצר, לא קיבלה כמתנה מאיזו דודה לפניי שנה-שנתיים-שלוש, או לא התפתתה לקנות לה אחת בעצמה ולבדוק את תוכן הגימיק, אבל אני מהזה אוהבת. יש לי כרית אחת בבית, אחת אצל אימא ואחת אצל זיו, וזה כייף בערב מול טלוויזיה/ספר שיש איזה מפיץ חום על הבטן, ובלילות בלי בחור מתחת לשמיכה ( אני דוחפת אותה גם ללילות עם בחור, אבל אז רק ברגליים אחרת זיו מתחיל ליילל שהוא כרית חימום הרבה יותר אפקטיבית. וזה די נכון בעצם) * מעדן שוקולד עם קצת חלב בספל ישר למיקרו. אפשר גם מעדן מהדיאטטים. יוצא שוקולטה טעיםטעים * הובר שוקו [: שוקו חם עם טים טאם, עם כל טקס הנגיסה והטבילה ההכרחי, אחרת זה אמנם טעים אבל פג תוקף הקסם . גם קפה הולך. * ואם כבר הועלו המשקאות החמים- אם אתן הולכות על קפה ממכונה אוטומטית כזו- פרנץ' ונילה / פרץ' אגוזים, בעיקר כי עם קפה המכונות האלו מפספסות לא מעט והפרנצ'ים תמיד יוצאים טעים. *מרקים. אפשר להכין מרק גם בלי סבתא, זה אפילו לא כזה סיפור גדול. תעברו קצת על מתכונים ולכו להרוג ירקות. * משחקי קלפים. קריקופה, ספיד, טאקי, פוקר, דוראק.. הכל הולך. * אמבטיה חמה/ ג'קוזי למתמניאקות בעלות הגישה. להדליק דוד, למלא קצף, לסגור את הדלת (הכרחי, אחרת נהיה קר), להוסיף שמנים או מה שעושה לכן את זה, להוסיף חבר או מה שעושה לכן את זה, להכין מראש קערה של תותים בשוקולד, ללחוץ פליי על איזה דיסק טוב ולהתפננננק. אה. ולהדליק לפניי זה תנור בחדר בשביל למזער את השוק ביציאה. # סרטים שאהבנו מהעת האחרונה: "משוגעים מאהבה"- באחת הפעמים כשהלכנו לסינמה סיטי והתאכזבנו מההיצע החלטנו ללכת על הסרט למרות שהשם מאוד לא מפתה, וכבר ראינו בעיני רוחנו את ההתמרמרות בסוף הסרט על ההוצאה הכספית המיותרת והזמן המבוזבז. אז כן, זו נשמעת כמו קומדיה רומנטית דלוחה וצפויה, אבל בדיקה קצרה תוכיח שמדובר בנכות הקלאסית של המתרגמים הישראליים. מדובר בדרמה על אוטיסטים; חמוד מעניין ואהבנו. " רטטוי" - סוג של פשע אם עוד לא יצא לכן. מקסים, אנימציה נהדרת, משעשע ומעורר תאבון. " כוורת בסרט"- נבחרת הבית לא הרשתה לעצמה לפסוח על סיינפלד מתוקשר ומדובר שכזה. סה"כ..? חמוד. ציפינו להרבה יותר. לא עולה לי יותר, אולי אמשיך אח"כ :]

באמא שלךךךךךךךךךךך

תזכירי לי את משחקים קרה-קו-פה!!! אני שנים מנסה לשחזר את זה ולא הולך ]::

Small talk

New member
אוי זה משחק אדיר

עושים את זה בזוגות. לכל אחד יש 4 קלפים והמטרה היא לאסוף רבעייה. עכשיו כל פעם שמים 4 קלפים באמצע וכל אחד חוטף קלף (או שניים או כלום, תלוי מה הוא אוסף) וזורק את אותה כמות קלפים (צריך תמיד שיהיו לך רק 4 קלפים ביד). עכשיו ברגע שיש לך רבעייה את צריכה לסמן לבן זוג שלך והוא צריך להגיד 'קרה קרופה' ובכך ניצחתם. אבל אם הזוג השני קולט שיש לך רבעייה ואומר לפני הבן זוג שלך הוא ניצח. אז ממציאים שפות סודיות כדי שתוכלי להגיד לבן זוג שלך איזה קלפים את אוסף והוא יאסוף גם בשבילך אם יש לו, ומילה שאותה תגידי למקרה שיש לך רבעייה (או כדי לבלבל).

EVE Lights

New member
המממ

מינה טומיי - להזמין את הקינוח שלהם שנקרא "בננה לוטי". קרפ מתוק וארוך מקופל ובפנים בננות חמות ברוטב טופי (
!!!!) ומעל זה שוקולד לבן זה פשוט שלמות, אין מה לומר לגדל קקטוס! סתם כי זה כיף
ואם עוד לא ראיתן אז כמובן שלראות נמלטים וגיבורים

למעלה