המלצות השבוע...

Girl From Mars

New member
אהה, תפקיד טוב.

חברה שלי מאבחנת פסיכוטכנית (היא סיימה את הקורס לפני שבועיים בערך)... רוצה פרוטקציות?

the afterglow

New member
בארור! ../images/Emo68.gif

למרות שכפי שזה נראה כנראה שאצטרף להסתפק במשהו אחר

o0Invisible0o

New member
XDDD

לא הולכת להסכים עם זה. פשוט אומרת שתבררו טוב טוב כל מה שאפשר לפני שאתם בכלל נגשים לצו ראשון, תדעו איזה תפקיד אתם רוצים ותדרשו אותו, אל תתנו להם למרוח אתכם ותלחמו. לי במקרה יצא בסדר, עכשיו אני נלחמת על קידום.:X שיהיה ממש מאתגר. אם אני אקבל אותו..כל המדור יצחק עלי ויגיד שזאת הייתה טעות כי אני לא יודעת כלום ממה שיודע זה שאני מחליפה אותו [אבל אני יודעת את זה, והוא יודע את זה..והוא אמר שאני רק צריכה ללמוד..
והוא הכין תיק חפיפה מטורף.^^] קיצר, כ"כ סטיתי מהנושא...
העיקר- תלחמו. קשה, אבל באמת..צה"ל פשוט מפספס את האנשים הטובים.
אל תתנו לא לפספס אתכם. וכרמל- שיהיה לתומר בהצלחה..ושישמור על עצמו!^^

gracie

New member
הצבא שלך בכלל מעולה!

בעיקר בגלל שזכית לקרוא לי המפקדת...

o0Invisible0o

New member
XDDDD

כן, רק הייתי בקורס הכי מושפל בבה"ד..בערך.
בצמוד לקורס ב"מ.
והגעתי למקום שהכל מתנהל בו כמו, לא רוצה אפילו להגיד. אבל זה פשוט ביזיון.
אל תתני לי להוציא את המרמור שלי עלייך.
אבל באמת שהיית אחלה מפקדת.
בדצמבר נמרוד יוצא להדרכה, ממש חבל כי הוא ממש טוב!!
וכולו מוכן לעזור לכולם ולהסביר בסבלנות למי שלא קולט, חסרים לנו אנשים כמוהו.^^

gracie

New member
רק תזכרו לקחת בקלות, הא?

זה בסך הכל שנתיים מתוך המון המון שנים (אני מקווה) של החיים... זה פשוט מדהים איך יום אחרי השחרור כל הצבא הזה נראה פשוט לא משנה...

o0Invisible0o

New member
כן,אה?

אני רואה כל הזמן את כולם משתחררים..אחרי יום הם שוכחים אותנו..
וכזה "מה שהיה, היה". טוב, נשאר לי עוד קצת יותר משנה..
תגידי, את בקשר עם ענבל?

gracie

New member
כן...

והייתי אמורה לבוא אליה היום, אבל יש לי מלא ללמוד (פסיכומטרי
)

The Girl Who

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifגמאני מסכימה.../images/Emo3.gif

אני לא אשכח את הסרטון שהראו לנו בכיתה י"א, או י"ב..לא זוכרת, על החבורה "המגניבה" שהולכת לצה"ל, שמוכנה פתאום לקבל גם את החנון בשיכבה, כי הוא גם הולך "לצבא המגניב". או גאד...אני הייתי היחידה שישבה ופשוט צחקה כמו מטורפת...
אחרים התיחסו לזה ברצינות. ממש שטיפת מוח.

o0Invisible0o

New member
אהבתי את הרעיון..

ואני אספר לכם על משהו. למישהו מכם יש פלאפון של סלקום? כי הם יצאו במבצע של משהו קטן וטוב הזה ובמסגרתו צריך להוציא כרטיס כזה חביב [כמו של השני סרטים- כל שלישי למי שזוכר..] והדבר הראשון שהם נתנו זה חמישה רבי מכר בצומת ספרים ב100 ש"ח. אפשר לקנות עם כרטיס אחד עד 15 ספרים ב300 ש"ח. 20 ש"ח לספר זה בהחלט שווה!! אז כבנאדם שלא קורא הרבה אבל בהחלט רוצה, אני אשמח להמלצות מכם לפני שאני הולכת לקנות לי ספרים [מחר כנראה.
] וגם, רציתי לספר לכם..אם יש לכם סלקום- תנצלו את המבצע..זה ממש שווה. [אחותי אגב קנתה את כל ה15 ספרים בסלקום שלה והצליחה מתוך כל זה לקנות רק אחד לאמא שלי ואחד לחברה...וכל השאר היא רוצה לעצמה.
מטורפת.^^] מוזיקה- תקופה קשה. אז רק crusify? וואלה אין לי מושג איך כותבים. :S של טורי איימוס. ו fake plastic trees של רדיוהד. אה..ואני אוהבת את השיר החדש של כריסטינה [לעומת כרמל.
] מה שמפתיע כי אני לא אוהבת כלום של כריסטינה.
הצבא קצת פתח לי את הראש לסגנונות שונים וקצת פחות דעות קדומות על דברים כמו "מוזיקה, של כריסטינה? איכססס...!!" עכשיו אני באמת מקשיבה לפני שאני פוסלת.
וואי אני חופרת פה היום, מה יש לי?
כבר שכחתי מה רציתי באמת להגיד..אז זהו.

Girl From Mars

New member
כן, שמעתי על המבצע הזה!

נראה לי אני אסע השבוע לצומת ספרים ואנצל את זה... צומת ספרים בשפיים זה מקום מטורף.
אני לא יודעת איפה להסתכל קודם.XD ואיזה כרטיס צריך להוציא? אממ... איזה רבי מכר משתתפים במבצע? כי אני לא יודעת בדיוק על איזה ספרים להמליץ שהם רבי מכר... אבל כמו שכבר הזכרתי, "צלה של הרוח".
אני אגיד לך מה יש לי עם השיר של כריסטינה. משמיעים אותו כל הזמן, כלכלכלכלכל הזמן, וזה משגע, ואני יודעת שזה ישגע אותי בקרוב. אם מדי פעם היו משמיעים אותו, לא היתה לי בעיה להקשיב לו. אבל אני כבר רואה את ההיסטריה ממנו.

o0Invisible0o

New member
נו כי גלגל"צ טוחנים הכל..../images/Emo122.gif

אז פשוט אל תקשיבי לרדיו הרבה..
אין לי מושג איזה רבי מכר משתתפים..
זאת בעיה..כי יש הרבה.
והכרטיס- צריך להתקשר, או להכנס לאתר או ללכת לסלקום- אבל מרכז כזה של סלקום..לא סתם כמו הדוכנים בקניונים.
ואז מקבלים כרטיס/שולחים לך בדואר..

Girl From Mars

New member
זאת בעיה, כי אני מקשיבה לרדיו

רק כשאני נוסעת, ובכל זאת כל פעם שאני נכנסת לאוטו כמעט אני שומעת את אותם שירים וזה משגע.XD ואני כל פעם שוכחת לקחת דיסק.
אהה, מעולה, תודה.
את יודעת עד מתי המבצע תקף?

o0Invisible0o

New member
5 לדצמבר..

הוהו..ובכל כרטיס אפשר לקנות 10 פעמים!! זה מטורף.^^ אני קניתי היום את מראות מצחיקות של עליזה אלראי סיפור כתוב במניפה של ליסה לי המדונות של לנינגרד של דברה דין נערה עם עגיל פנינה של טרייסי שבלייה ואת להוחש לסוסים של ניקולס אוונס- כן אכן, לא קראתי את הלוחש לסוסים *נסקלת* מחיר מקורי 403 ש"ח!!! ושילמתי 100.^^ ואני יכולה להשתמש בכרטיס עוד 9 פעמים..פשוט מטורף מה שקורה פה..
יש גם מלא ג'ון גרישם ודן בראון לחובבי הז'אנרים שביניכם.
חבל שזה נגמר כ"כ בקרוב..

למעלה