המלצות השבוע...

The Girl Who

New member
המלצות השבוע...../images/Emo140.gif

חשבתי שיהיה נחמד לפתוח שרשור המלצות שבועי, בנוגע להכל (רעיון שנלקח מפורום רדיוהד
). חשבתי שכל מי שירצה, ימליץ על מוזיקה טובה ששמע השבוע, שירים אהובים ששמע לאחרונה וכו'. זה לא בדיוק שרשור אוף טופיק או השרשור שלנו של שירי השבוע, כי ניתן יהיה גם לשתף את כולם סתם כך בכל דבר שקשור לטראוויס, הכרזה על שיר אהוב באותו הרגע, וידאו מעניין שראה שלהם, סתם תמונה או כל דבר אחר. אפשר גם להמליץ לאו דווקא על מוזיקה, אלא גם על סרטים ספרים וכו'.
בקיצור כל דבר מעניין אחר. אני אשמח לתגובות בנוגע לרעיון...
חשבתי שזו תהיה אולי דרך טובה לפתח דיונים על עוד מוזיקה מלבד טראוויס, ובתחומים אחרים אולי. אז הממ...אני אתחיל...^^ יצא לרונה קינן סינגל מהאלבום החדש שלה, שאמור לצאת בינואר נראה לי, "עיניים זרות". לא יצא לי לראות את הקליפ..אבל אהבתי את השיר, למרות ששמעתי אותו בגרסה של הופעה חיה, שכללה רק גיטרה אקוסטית. בכל מקרה, מקווה שתיתקלו בזה ברדיו.
בנוגע לספר...הספר האחרון שסיימתי היה "האי של ארתורו" של אלזה מורנטה. אני מאוד ממליצה עליו! הכתיבה מדהימה בעיני...למרות שהאווירה בספר טיפה העיקה עליי.. זהו.

Girl From Mars

New member
אהה רעיון טוב.^^

אממ... טוב אני סיימתי לקרוא לא מזמן את "צלה של הרוח" של קרלוס רואיס ספון (אם אני לא טועה). אני ממש אהבתי.
למרות שזה נשמע ממש מטומטם אם מספרים את זה סתם ככה.XD אבל הכתיבה ממש סוחפת וזה.
עכשיו אני קוראת באנגלית את franny and zooey של ג'יי.די. סלינג'ר, אני אגיד לכם איך זה כשאני אסיים.XD אמאמאמ שיר...אני רק יוטדעת שהשיר החדש של קריסטינה משגע אותי כי שומעים אותו כל הזמן.
והשיר של דין דין אביב... בכלל. לא מפסיקים להשמיע אותו מאז יולי-אוגוסט. די, חלאס.
טוב אבל המלצה.XD Wild World של Mr. Big. שמעתי אותו לפי כמה ימים והוא חביב כזה.
ד"א, זה הזכיר לי משום מה. כל חודש דצמבר בימי שישי ושבת יש מרתון חברים וסיינפלד בערוץ ביפ (ב"הוט"). שישי משדרים *רק* חברים ושבת משדרים *רק* סיינפלד. אני הולכת כל כך להפוך לפדלאת טלוויזיה בסופי שבוע של דצמבר.

The Girl Who

New member
^_^

מממ.."צלה של הרוח"..נשמע מעניין.
שאלה מטומטמת..אבל איזה סגנון זה בדיוק? לא מתחשק לי משהו מדכא מדי בימים אלו.XD אני קוראת כרגע שוב את ההוביט. התחשק לי משהו שסתם כיף לקרוא כמו ילדה קטנה מתחת לשמיכה עם תה בחורף.
אני כל הזמן מתחילה ספרים ולא מסיימת אותם למען האמת. התחלתי את רודף העפיפונים לא מזמן, אבל היה לי קשה מדי...
חחחחח..Mr Big? אין לי שמץ מה זה.XD אני כבר לא שומעת הרבה MTV וזה. אז אני לא מעודכנת בכלום.
וקולנס! מרתון סיינפלד וחברים.^___^ את יודעת כמה פרקים הם ישדרו כל יום?

Girl From Mars

New member
אממ...

זה לא כבד. הוא מאוד קריא, קל מאוד לקרוא אותו. והוא סוחף... זה לא ספר הכי שמח בעולם, אבל הוא לא גורם לדיכאון או משהו כזה. ההוביט!? כיף לקרוא?!
איזה תרגום קראת, של הטייסים? כי את התרגום של הטייסים בכלל אל היה כיף לקרוא... זה היה כבד נורא.XD ולפעמים משפטים לא התחברו למשפטים אחרים וזה... לא יודעת, היה לי קשה לקרוא אותו.XDXD לא קשור ל-MTV. גם אני לא ידעתי מה זה Mr Big עד שהכרתי את תומר.
את האמת לא היה לי שמץ של מושג שהשיר הזה שלהם... פשוט תומר מנגן על גיטרה, וכל הזמן ביקשתי ממנו שינגן משהו כי זה לא הגיוני שהוא מנגן על גיטרה ולא שמעתי אותו מנגן...XD אז הוא נגן את השיר הזה, ואני מכירה את השיר הזה, ואז התברר שלהקה הזאת קוראים Mr. Big. לא משנה.
אין לי מושג כמה פרקים ישדרו, אבל הרבה.

the afterglow

New member
די בהתחלה

[אולי ספויילר למי שירצה לקרוא] איפה שאבא שלו קנה לו את העט הזה

AeroFan

New member
ההמלצה הכי גדולה שלי כרגע-

היא האלבום החדש של רובי וויליאמס, קניתי אותו במוצ"ש האחרון וזה האלבום הכי טוב שלו ואפילו אלבום השנה... מומלץ ביותר. סרטים: לא מזמן לקחתי ב-DVD סרט אימה עפ"י ספר של סטיבן קינג, קוראים לו "רוז רד", זה סרט שנמשך 4 שעות (!!), אבל זה הסרט הכי מפחיד מאז "מגרש השדים" ואפילו יותר... פצצה של סרט. "נקודת מפגש", ראיתי שבוע שעבר וזה סרט מעולה. ו"אני תמיד אדע מה עשית בקיץ האחרון", סרט חדש שיצא לא מזמן שהוא ההמשך לסרטים הקודמים, זה לא אותם שחקנים אבל סרט ממש טוב, לא איכזב...הוא לא יותר טוב מהקודמים (במיוחד מהשני שהוא סרט האימה האהוב עליי) אבל אחלה סרט.

The Girl Who

New member
המממ...

שמעתי אבל את הסגנון החדש של רובי..והוא לא טוב.X: נשמע כמו ג'סטין טימברלייק או משהו...*-* בקשר לנקודת מפגש, עניין אותי לראות את זה. אני דווקא די מחבבת את סקרלט...^^ חחח..כרמל תהרוג אותי, אבל היא איכשהו הזכירה לי אותה בהתחלה.
*בורחת* ראיתי את הסרט החדש של וודי אלן, שגם שם היא משחקת, "סקופ". טיפשי אולי והזוי. אבל צחקתי.XD היה נחמד.

AeroFan

New member
חחח את סקופ

ראיתי לפני כמה ימים, סרט חמוד. בקשר לרובי, זה אולי סגנון קצת שונה... לדעתי הסינגל הראשון "Rudebox" גרוע (יחסית) אבל הסינגל השני Lovelight אחד הטובים ובכלל כל האלבום טוב.. אני לא מפסיק לשמוע אותו

The Girl Who

New member
לא נראה לי ששמעתי את השני...

את Lovelight. מה הסגנון של האלבום? אם בכלל ניתן "לתייג" אותו..

AeroFan

New member
פופ כמו האלבומים הקודמים

רק יותר טוב ויותר ארוך/tapuzforum/images/emo13.gif

Girl From Mars

New member
מה? מי?../images/Emo6.gif

מי זאת סקרלט?
עכשיו אני הולכת לראות. מעניין אותי למה אני אהרוג אותך...XD

The Girl Who

New member
סקרלט ג'והנסון...../images/Emo6.gif

לא לא לא..את לא דומה לה איך שהיא נראית בסקופ.X: סתם בסרטים הראשונים שלה...^^
לי אמרו פעם אחת שאני מזכירה אותה..אז המממ...

Girl From Mars

New member
אבל. היא אממ בלונדינית

ואממ לא יודעת?XD טוב נו אני אראה...
(גם ככה אני רגילה שכולם אומרים לי שאני דומה לאנשים מסויימים שהם מכירים או שחקניות או אנא ערף, אז עוד אחת לרשימה לא תזיק.XD)

The Girl Who

New member
זה לא שאת דומה לה...

היא לרגע הזכירה לי אותך משום מה. אני תמיד מוצאת קשרים מוזרים בין אנשים לא קשורים.

למעלה