המלצות...המלצות

מה יש להגיד...

אתה צודק. בוודאי שאתה צודק. אבל... (תמיד יש אבל) אתה שוכח שבפורום הזה כותבים ילדים (לא להתנפל עליי אנשים!), כלומר נערים ונערות בני 14+. כמובן יש גם מבוגרים יותר, אבל הטינאייג´רס הם האנשים שכותבים הודעות נמרצות, חסרות פשרות, מלאות תשוקה (תרתי משמע...) וכו´. יש לסלוח להם. דרך אגב - אני בת 14 ואני גאה בזה שאף פעם לא כתבתי הודעות הערצה לכל אדם שהוא. הערצה זה דבר מטומטם. ונמשיך... אני מבינה שאתה מאוד נסער מהדברים שאתה קורא בפורום זה, והתגובה הנלהבת שלך מראה על זאת (גם אתה מתחיל להישמע כמו בן 14... :) ), אבל צריך לדעת לקרוא שטויות של אנשים ולחייך, ליהנות מזה במקום להתעצבן. אין צורך בכעס. זה רגש נוראי. אני מאמינה, כמו שמישהי אחרת כתבה כא ן(סורי, אבל אני לא זוכרת מי...) שבני האדם הם טובים, עמוק בפנים. כל מה שצריך הוא להוציא מהם את הטוב שבהם. לכן, כשכותבים דברים רעים על מישהו - אני קוראת אבל לא מגיבה, שלא לדבר על כך שזה בכלל לא מכעיס אותי, ואם אומרים משהו טוב על מישהו, אז אני אקרא ואחייך, אם זה מישהו שאיני מכירה, ואגיב בתגובה דומה, אם זה מישהו שאני כן מכירה. אף פעם לא אגיד משהו רע על מישהו, בין אם אני מכירה אותו ובין אם לא. וזאת השקפת עולם מצויינת. דרך אגב - אני יודעת שכל הפורום נגדי בקטע הזה, אבל אני חושבת שהאופי של ארתור קוגן מאוד מעניין, במובן הטוב של המילה. וזה מהתרשמות ראשונית בשילוב עם השקפת העולם שלי. אני לא מכירה אותו. אולי הדעה שלי תשתנה. בקיצור - תתייחס להכל בהומור. תהנה. בברכת Peace and Love, סתיו נ.ב: תתחיל לכתוב כאן לעיתים יותר קרובות... יהיה נחמד סוף סוף לראות כאן הודעות מאדם שיודע מה זה תעשיית התיאטרון מבפנים... :)

actress

New member
סתיו

אמרת דברים נכונים אבל אני מתייחסת לנ.ב בסוף ההודעה. גם אורי שלנו כן כן המנהל לידיעתך הוא שחקן תאטרון, והוא גם יודע מה זה תעשיית התאטרון מבפנים. הוא מתאטרון "תמונע"

באמת??? לא ידעתי...

טוב לדעת. אז אורי - תבוא לכאן לעיתים יותר קרובות... בכלל לא רואים אותך כאן... ( :

שונרא2000

New member
שלום גם לך

דבר ראשון אני בת. אני גם כתבתי את זה שכל האנשים טובים מבפנים. אני לא מסכימה איתך לחלוטין אבל אני מ-כ-ב-ד-ת אותך שהדעות שלך לא כמו שלי. אני לא חושבת שהערצה זה דבר כל כך חכם בכלל אבל מי אמר שכל דבר צריך להיות חכם?? זה כייף וזה מאוד אמוציונאלי וזה להוציא מה שבאמת חושבים בדרך קיצונית וזה כייף. הבעיה שלי זה שאנשים פה מנסים כל הזמן לדכא אותי ואת חברתי הטובה לירן-רן. זה שאת כותבת שכל הפורום נגדך זה מאוד מעניין... חשבתי שלפחות בפורום כמו זה של אומנויות הבמה איפה שאנשים אמורים להיות מסוגלים לפתוח את עצמם ולהביע את עצמם (אתם יודעים.. אמנות ובמה..) ואת כל הדברים הנלווים לזה. דווקא פה יוצאים נגדך ומנסים בלי סוף לדכא אותך דברים כמו (ואני מצטטת) "די, אין לי כוח אלייך"... "אוף האלו מעצבנות אותי! תמחקו אותן או שאני עוזב את הפורום". אני מכבדת אותך שכתבת הודעה עם דעותייך בצורה תרבותית בלי לפגוע או לדכא אנשים אחרים. חוץ מזה שלא כתבתי דברים רעים פה. רק כתבתי שאם אופיר אלון או אלון אופיר - או איך שלא קוראים לו הוא באמת מי שאני חושבת שהוא מההצגה של כטוב בעיניכם הוא שיחק פצצות! וזה ממש לא משנה כשמדובר במשחק זה ממש לא משנה דת, גזע, מין ורמת שפיות. מה שמשנה הוא איך המשחק וגם...... קצת דברים אחרים..... אם אתם יודעים למה אני מתכוונת... תקראו לי שיטחית אני לא אכחיש אבל לפחות אני שלמה עם עצמי ואני יכולה להגיד אני זה אני ולא אני זה מה שאני אמורה להיות כי אני לא "אמורה" להיות שום דבר. זה הכל. מקווה שתיקחו לצומת לבכם. לחלק מכם דרוש את זה דחוף. רק שתדעו שכדי להיות שחקן טוב צריך קודם כל להתחבר לעצמך.

שונרא2000

New member
טעות שיכולה לצאת מהקשרה

בהודעה הזאת שכתוב שההערצה היא דבר כ"כ חכם. זה טעות כתיב שלי. היה אמור להיות כתוב שם "לא" שהערצה היא לא דבר חכם וזה הכל.

למעלה