המלצה

Barmelai

New member
מה בצחוק...

אבחנות נכונות בגדול - EASY LISTENING לרוב הוא גם EASILY BORING. אני מאתגר את כל הזקנים פה - עם יד על הלב: האם אתם מסוגלים לשמוע את YESTERDAY של פול מבלי לסגור תוך שלוש שניות את הרדיו עם הסוליה של הנעל? קדימה תשובות, כל מי שעבר פה את הארבעים.

melancholy man

New member
יש לי עוד חמש שנים וקצת פחות משבוע

אפשר להתשתתף גם בחידון? והתשובה היא שכבר כמה שנים, אני מעביר קדימה ב CD, מנמיך את הרדיו ודיי מתעלם מהשיר הזה שבאמת, אם יש שיר אחד של הביטלס שאני לא ממש מסוגל לשמוע, זה זה.

LadyG

New member
לא שייך לגיל

גם בגיל 10 לא סבלתי את Yesterday. שיר בכייני ומעצבן. הגאונות שלו משום מה לא מצליחה לגעת בי. בקו התחתון מה שחשוב הוא מה נוגע ומה לא נוגע - בכל אחד מאיתנו כמובן. אני לא חייבת יצירה של האחים שולמן על מורכבותה כדי שתיגע בי. מדובר על מין תמהיל, שמצליח לגעת. למה? אין לי בדיוק תשובה.

Barmelai

New member
לא לזה התכוונתי

אני מתייחס דווקא למוסיקה הקלה שכן נוגעת או נגעה בך פעם, ותוהה מה אורך חיי המדף שלה? את התשובות שלי את כבר מכירה, אני נמנע מלקנות דיסקים כאלה כדי שלא ישבו לי סתם על המדף ויצברו קרדיות אבק הבית. אז יאללה, לפתוח את הקלפים. כל מי שבא לו לפתוח כמובן... אגב, אני מאוד אהבתי כילד את יסטרדיי. אבל עכשיו איט סימס סו פאר אוויי

Jflyaway

New member
אתה יודע ברמלאי.. אתה לא

טיפוס של קצוות. אתה בז לרוק הכסחני של ה PUNK באותה המידה שאתה סולד (מקיא אמרת?) ממוסיקה קלה. אני מת על הקצוות, ואין לי שום בעייה להקשיב ל BUTTHOLE SURFERS ולתזמורתו של ריי קוניף ברצף, אחד אחרי השני. אני לא שופט אותם בגלל שהם לא במתחם הנכון. אני מקשיב ונהנה או שלא נהנה, ובמקרה של חלק מה EASY LISTENING אני מאוד נהנה, ותמיד נהניתי בדיוק כמו שאני מאוד נהנה מ STOOGES ומ SEX PISTOLS . ומחלק אני לא נהנה.... בוא נאמר שאני מעדיף את סינאטרה על YES

Barmelai

New member
הגדרת את הקצוות לנוחיותך

אני לא בז לפנק, אוהב מאוד רוק כסחני, הבקורת היחידה שלי על פאנק, ובכלל זה גראז' היא דרגת המאיסות הגבוהה שלהם אחרי שהתחבבו עליי. את לונדון קולינג וסנדניסטה החזקתי בתקליטים, את השני גם אהבתי מאוד, אבל זה נגמר די מהר. היום לא רק שלא אקנה את האלבומים האלה, גם לא מחזיק אותם בקבצים. כנ"ל לגבי כל אלבומי הביטלס עד ראבר סול כולל. יפים אבל מאיסים, לא יכול יותר
אבל זה שדווקא פאנק ואיזי ליסנינג הגדרת כקצוות זה משרת את הטיעון שלך אבל אין בו שום דבר אובייקטיבי. פרוג זה קצוות, ELP זה סוףףף וסלט ניתוח מוח זה פפפיייי. סינאטרה זה פחחחח (חוץ מ Watertown שהוא קצוות).

Jflyaway

New member
דרך אגב...

לונדון קולינג וסנדניסטה אינם אלבומי PUNK אפילו שהקלאש היו הרכב שהחל כהרכב PUNK ונתן הופעות LIVE בדומה להרכבי PUNK. שני האלבומים עצמם לא היו אלבומי PUNK... אבל עזוב. עייפתי מהוויכוח הזה... רק אל תגיד(ו) ש YESTERDAY זו לא מוסיקה נעלה בין אם אתה אוהב או לא - זה משהו די גאוני, ולא יעזור - יהיו מעט שלא יבחינו בזה (חוזר למאורה...
)

../images/Emo6.gif איכשהו כל שרשור ב-48 שעות

האחרונות גם פה וגם בפורום השכן מגיע איכשהו למאבק ברמלאי את J מה יהיה איתכם?

melancholy man

New member
זה הכל מתח מיני מודחק...

מיכה, J, אם כבר יוצאים מהארון, למה לא עד הסוף, נואהב ונקבל אתכם בכל מקרה

Jflyaway

New member
האהא.. זה לא מאבק.

זו מערכת יחסים שבבסיסה יש חיבה וכבוד, אלא שבמערכת היסים יש שניים- ולאחד מהם יש טעם קלוקל ...
(דחקה אחרונה.. טוב?) אתה צריך לראות אותנו במפגשים האמיתיים בעולם האמיתי.. לא תראה אפילו שבב של עימות.

Barmelai

New member
זה לא מאבק באמת

זאת מערכת יחסים שבה אחד יודע מה הוא אומר והשני מוסיקאי. נו, עייפתי גם אני מהויכוח. J יש מצב שאני זוחל למחילה שלך?

Jflyaway

New member
בוא לבאבא כפרה ברמלאי..

תביא איתך בירות ותקליטים, שיהיה פרוג מצידי מה אכפת לי, התמנון שולת! (אני רעב ל SEAFOOD)

Barmelai

New member
אני מביא רק נאופסייח - Octopus Syng

זה התמנון שלי נכון להיום

pasteran

New member
להקת פשרה

the pretenders. קצת פאנק והרבה פופ. סולנית שווה, גיטרה חשמלית. בכל מה שנוגע למשפחות שרשרת המזון היא השולמנים שנושכים את הראמונז שבולעים את הקארפנטרז. ובכל מקרה המשפחה האולטמטיבית היא אבבא שלוקחת את כולם ביחד NP-hair.

melancholy man

New member
מיכה בשיא הרצינות

פרנק סינטרה הוא מלך, נקודה!, לא חושב ששמעתי מספיק מוסיקה בשביל לקבוע דברים כאלה, בטח שמעתי פחות מיואל או ממך, אבל מבחינתי, לא שמעתי עוד מבצע כל כך טוב, כל כך מפתיע יחד עם זה וכל כך מדויק. אבל עוד משהו קטן, ברט בכרך שהוזכר כאן ופרנאק סינטרה, זה עולם אחר מעולם הקיטש של הסיבנטיס, עם קרול קינג, פול מקרטני לדורותיו מחוץ לביטלס, הקרפנטרס ולצורך העניין כל הלהקות האמריקאיות שג'וני אוהב מפאת אהבת הפורום לא אזכיר..., ויואל צודק, yestrday הוא כנראה לחן גאוני ועוד מאות שירים אחרים של מקרטני הם כאלה, ממש כמו שקינג היא באמת גאון ומי יודע, אולי אפילו האנורקטית היא גאון, אבל ממש כמו אימג'יין של לנון, הגאונות הזאת לא מדברת אלי, אולי זה בגלל שפול מקרטני חננה ולסינטרה ובכרך יש סטייל (שזו אבחנה לא רעה אגב) אבל השירים מהסבנטיס משאירים אותי אדיש, סינטרה ובכרך מרגשים אותי, זה כל ההסבר שאני יכול לתת לעניין. ובקשר לאחים גייב, מלודיה ופופ סניטמנטלי זה ממש לא אותו הדבר, השירים של הביי ג'ייז אולי מלודיים להפליא (והם אכן כאלה) אבל מי שמבין את השיר ומתעמק קצת במילים, לא יכול לכרוך אותם יחד עם השאר שהוזכרו כאן, יש שם משהו מטריד, על גבול הטרוף, שהופך את השירים האלה למשהו אחר לגמרי.

bibi50

New member
אבי ז'ל נהג להקניט אותי

כשמגפת החיפושיות החלה ואני התחלתי לחלום על גיטרות חשמליות, היה אבי ז'ל מנדנד בראשו ואומר זה מוזיקה ? גיטרות ? ספרים נהגו לנגן על גיטרות בין תספורת לתספורת ! זה רק ענין של אופנה והגל הזה יעלם. כש yesterday הושמע ברדיו בפעם הראשונה אבי ז'ל בא אלי ובנימת נצחון אמר: נו מה אמרתי לך הנה אפילו הביטלס שלך חוזרים בתשובה... ולי לא היתה ברירה אלא להסכים עמו... לכו תאמינו שזה ששר את helter skelter הוא זה ששר את yesterd .... חzחzחz.......

Jflyaway

New member
לגבי השאלה הזו

שהיא אגב שאלה מאוד טיפשית.. כי אם אני לא אוהב את YESTERDAY בגלל התנגדות שנבנתה בהדרגה משך שנים עקב עודף טחינתו ברקע מאז ומעולם, אין להקיש מזה על יתרת ז'אנר המלודיים הנמרחים. כל שיר לגופו, וכל איש לטעמו. FAIR ENOUGH ? השיר עצמו גאוני למדי, מעברי האקורדים מבריקים, העיבוד מצויין והמלודייה מדהימה. אם הוא מאוס עלי אישית (והוא "קצת" מאוס) זה רק בגלל שני פאקטורים: 1) יש הילת חננה סביבו. מה לעשות, שזה משהו כל כך לא מעולם ה ROCK N ROLL 2) עייפתי מלקבל את אותה הזריקה לתוך הווריד מאז גיל 10. אבל בואו נרד מעץ היהירות. זה (סעיפים 1+2) ל א מ ש נ ה את העובדה שהשיר עצמו גאוני למדי, מעברי האקורדים מבריקים, העיבוד מצויין והמלודייה מדהימה. אני חושב שכל מוסיקאי בוגר יכיר בזה, לא יעזור לכם.

למעלה