המלצה

המלצה

והנה המלצה לאלבום מעולה שהתוודעתי אליו לאחרונה, אלבום חורף מצויין אז לא להסס לפני שיהיה מאוחר. אולי תופתעו לשמוע אבל honeybus לפי התוכניות היו אמורים להיות התשובה של דקה רקורדס לתקופת נשמת הגומי של הביטלס. אז טוב, הביטלס הם לא כמו שאף אחד אחר לא, אבל מה שכן האלבום שאני ממליץ עליו הוא אלבום שתפור על אוהבי הביטלס. אלבום פופ מהשורה הראשונה, בלי נפילות, כל שיר פצצה. Honeybus לפחות באלבום story נשמעים קצת כמו שילוב של החיפושיות והבירדס, אמנם בלי אותם רמות של הרמוניות, ולעיתים כמו תקופת american beauty את workingman's dead של הגרייטפול דד. השירים באלבום הם ללא ספק ברמה הגבוהה ביותר, להיטים קולעים אחד אחד ולטעמי האלבום לא נופל מהרבה קלאסיקות פופ-רוק בריטים אחרים שיצאו באותה תקופה. האלבום אגב מ-1970 והוקלט ב-69. תנו שמיעה, זה יופי של דבר.

psychodoodle

New member
המלצה נאה ביותר !

אני מחזיק את האנתולוגיה הכפולה " She Flies Like a Bird " שלהם ,הכוללת גם את האלבום המתוכנן Recital מ 1973 (שלא ראה אור בזמן אמת ) ,סינגלים והופעות ב BBC בין השאר . אגדה של פופ בריטי של אותה תקופה לטעמי לפחות .

וואלה, זה משהו שרציתי לקנות

לפי מה שהבנתי האנתולוגיה אמורה להיות פצצה. ידוע לך עד כמה אפשר להשיג אותו מחוץ לרשת?

Jflyaway

New member
אני קיבלתי אותו (האנתולוגיה הכפולה

שדודל הזכיר) מתנה ליום ההולדת לפני שנתיים כשיצא, והוא נקנה בחנות.. אין בעייה למצוא את זה - זה עדייו בתפוצה ויש כמעט בכל מקום. מתאים לאוהבי פופ רך ומלודי, PETE DELLO הוא "ה" HONEYBUS... הוא היה מלחין נהדר, אבל בדומה למקארטני ולאחים גיב, דלו פלירטט עם המוסיקה שנמצאה על גבול הקיטש ובתוך ממלכת הקיטש, לכן מפתיע אותי שהמלנכולי מתלהב... לא מתאים לי בראש ואני בספק אם הוא שמע את ה CD השני באנתולוגייה כי אם הוא אהב גם אותו - אז הוא יעריץ את הקארפנטרז ויסגוד לפול מקארטני
יופי של אנתולוגייה, אם כי אף שיר לא מתקרב לקצה קצהו של הלהיט האלמותי שלהם I CANT LET MAGGIE GO מתוכו כמובן נלקח גם המשפט SHE FLIES LIKE A BIRD (הפזמון). זה שיר כל כך טוב, אפילו מקארטני היה יכול רק לחלום על משהו כל כך יפה.

האמת שבעיני story

ממש שומר על גבול הטעם הטוב, כלומר מתוק, אבל במובן הטעים ולא המבחיל, ולי דווקא היה ברור שמלנכולי אוהב את האלבום.

Jflyaway

New member
שוב אני מדגיש.. בעניין מה שכתבתי

אני התייחסתי ספציפית לדיסק מס 2 באנתולוגיה, לא לכל האלבום

melancholy man

New member
ספק זה תמיד טוב

ולא הכל אני אוהב מה שכן, מה הביי ג'ייז עושים כאן?

melancholy man

New member
זה לא מה שאמרתי J.

שמעתי וכמו שאמרתי, לא הכל אני אוהב, אבל אני עדיין איך זה קשור לביי ג'ייז, אני מת על הביי ג'ייז ולא מבין איך הם קשורים לקרן ממשפחת הנגרים וערימת הכנפיים של מקרטני

Jflyaway

New member
בכך שבכל המקרים מדובר במוסיקת

פופ רכה וקיטשית, כזו שמבוססת על ריגוש מלודי. למעשה זה לא שונה בהרבה ממישהו כמו ERIC CARMEN (זו דוגמא קיצונית של התת ז'אנר הקיטשים המלודיים). אני אישית מת על הקיטש הזה כי זה בית ספר להלחנה, אבל אתה בעבר הבעת גועל מזה. בגלל זה כל כך הופתעתי, אתה מבין - PETE DELLO (הוא ההאניבעאס) שייך בנחלט לקבוצה הזאת. טוב, כמו שאמרת - יש הפתעות.

Barmelai

New member
ONE NEVER KNOWS

לא נראה לי שניתן לגזור גזירה שוה על כל מוסיקאי הפופ הנוטף. העובדה שבכל זאת מקארתני שונה מקארפנטר - הם הוציאו תקליטים שונים באופיים למרות שבשניהם יש דבשיות, לבדה תגרום לזה שלא כל מי שאוהב את זה יאהב בהכרח את ההוא. אני מחבב את קריירת הסולו של מקארתני עד RAM, ושירים כמו JUNK אני ממש אוהב. לא מזמן שמעתי ברדיו שיר מהאלבום וונוס ומארס של כנפיים ולהפתעתי נתקפתי בגל חמים של נוסטלגיה לתקליט. אצל קארפנטר אין שיר שלא יתקוף אותי בגל חמים של הקאות וישלח אותי תכף ומייד לחפש את קבוצת התמיכה ל בולמים אנונימיים הקרובה למקום מגוריי.

Jflyaway

New member
קודם כל אתה בכלל לא נחשב.. ../images/Emo13.gif

לא רק בגלל שאתה חובב פופ-מתקדם (וקארן קרפנטר לא התקדמה) שזה ז'אנר רציני ועמוק, אלא גם בזכות הטעם הקלוקל... אבל תכלס: הקארפנטרז זו מוסיקת EASY LISTENING אז הם לא שייכים הנה לפורום הזה, לכן זה צפוי שתגיבו בלעג (צרי אופקים שכמוכם.. חחח) , כמו שתעשו אם אני יתפעל מ DIANNE WARRICK או מ ANDY WILLIAMS . במיוחד הפרוגרים סולדים ממוסיקה קלה, לחלק מהם זה עובר כשהם גודלים לחלק אף פעם (ברמלאי)
טוב זה הכל בצחוק, באמת שבצחוק. אוהב אותך ברמלאי, ושלא תתעצבנו לי.

LadyG

New member
העיקר שלא תגעו

במוסיקה של ברט בכרך אהוב ליבי - אפרופו דיאן ווריק.

Jflyaway

New member
את במיעוט.. היזהרי...

מבין כולם פה - רק לשלושה יש מצב שיש בבית את הקופסא של ברט בכרך....

LadyG

New member
תשמע...אני לא ממש מפחדת

מקסימום יגידו שיש לי טעם רע. אני יודעת שזה לא נכון

melancholy man

New member
אין לי את הקופסא של בכרך

כמו הרבה דברים אחרים שאין לי, זה עדיין לא אומר שהוא או האחים גייב שייכים לחבורה המשעממת שהזכרת...

Jflyaway

New member
לא שמת לב שוויתרתי על חובת הנימוק

בעניין האחים? אני לא נכנס לוויכוחים שמובילים לכמה אמיתות שונות, זה מקרה קלאסי של יותר מאמת אחת - רק תלוי ב REFFERENCE POINT. וויכוחים כאלו אני נשאר מחוץ לתמונה, כי הם לא מובילים אף פעם למה שהם צריכים להוביל: "וואלה.. שנינו צודקים" , אלא משאירים את המילה האחרונה לזה שיודע להתבטא הכי טוב בכתב (וודאי שלא אני ...)

Jflyaway

New member
אז כן.. שנינו צודקים ../images/Emo13.gif

ולמה השרשור הזה אדום? ..

למעלה