המלצה

nage

New member
NICE

אם כי יש שם כמה תמונות קשות לצפיה

איקידו

New member
ו... צ'וּפָּר מדהים

או קי אני נכנע ! הנה, תלמדו גם אתם איך המאסטרים קושרים את הקשה היפה של ההקאמה. זאב ארליך.

איקידו

New member
ואם בתמונות קשות עסקנן

אמנות התחתונים היפניות: פונדושי FUNDOSHI DO/JUTSU תקליקו להנאתכם/ן על הקישורים שבעמוד.

nage

New member
לקפל הקמה אני יודע

לימדו אותי, אבל חולצות אני לא מצליח.

nage

New member
לקפל הקמה אני כבר יודע

עמיר היה זורק אותי מהדוג'ו אם לא הייתי מקפל אותה.

nage

New member
מצטער מאוד אבל אתה תצטרך

ללמד אותי את זה אני אדיוט ולא מצליח ללמוד מתמונות

WaveGal

New member
תודה

כנראה שאצתרך לבקש הדגמה. בעיני, היפנים כרגיל מסבירים ככה שברור לי שההתחלה מאוד פשוטה ואז מגיע שלב בילתי ניתן לתפיסה ו"זהו, כל כך פשוט. לא?". ככה הם גם נותנים הכוונה איך להגיע לאיזשהו מקום: "סע שתי תחנות ברכבת התחתית ואז זה שתי דקות ברגל (אבל לא אומרים לאיזה כיוון)".
קישורי הבונוס הזכירו לי ביקורים באונסנים. הרבה יפנים מבוגרים משתמשים באזורי חלציים שכאלה.

תשובה רשמית לקוזושי, חליפות שחורות

יש כמה סיבות שבקובץ המיומנויות הנקרא נין ג'יטסו הולכים עם שחור: 1. דאווין- יותר מפחיד בשחור 2. היסטורית- שחור הוא בגד פרקטי יותר ללוחמים מתגנבים, אם הם לא משרתים בחרמון למשל 3. רצח- מאחר וידוע לך שאנו רוצחים ושכירי חרב, בניגוד לאנשים טהורים אחרים הלובשים לבן, אז כבר כדאי להסתיר את כתמי הדם הרבים ממעשי ההרג המזויעים שאנו עושים. 4. שנאת רופאים- הלבן שהוא צבע הרפואה המערבית, מרתיע אותנו במיוחד בלילות ירח מלא ומהווה בעיה אתית מול ארגון רופאי האליל שלובשים... נכון, שחור בלבד. 5. הרגלי אכילה- במקום לרחוץ ידיים ולהיזהר כשאנו אוכלים חומוס מצאנו שזה הרבה יותר פרקטי לנגב על החליפה. לאחר כמה זמן הבגד העליון מקבל תכונות של שריון. 6. פוליטקלי קורקט- כך אנו חוסכים בחשמל, בדטרגנטים מזיקים ובבלאי של מכונת הכביסה 7. הרתעה ביוכימית-נראה אותך עושה איתי אוצ'י קומי חצי שעה כשאני לובש את הגי המסורתי שעבר אצלנו ממורה לתלמיד במשך 300 שנים ללא מגע במים.

שי רגב

New member
בהמשך לס' 7 לעיל..

שלא לדבר על כך שבבגד שחור ניחוחות הזיעה מורגשים ה-ר-ב-ה יותר טוב... (אגב, ועל ההזדהות עם העורבים כבר דיברנו??)

שי רגב

New member
וכמובן: שחור זה מרזה!! ../images/Emo98.gif

וזה גם "איני" ו- "שינקינאי"... (מאת אחד שהפעם האחת והיחידה שלו בשינקין, ת"א, היתה לפני כ- 13 שנה...)

../images/Emo11.gif כבוד לבלוג שלך

אני קורא עיקבי של הבלוג שלך וכמוני רבים מחברי לדוג'ו. לא, לא ממש חשבתי על בלוג, סתם על קצת קלילות בים ה"כאילו עובדות" על אומנויות לחימה...

איקידו

New member
../images/Emo45.gif רק צחקתי ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אוילר

New member
לא ממש....

במקור הגי של הנינג'יצו של הבנים היה בצבע כחול כהה...לבנות היה גי בצבע אחר (סגול כמדומני)...כנראה שהדאווין הוא זה שהכריע...

באמת?! אני שמעתי שבמקור הגברים

והנשים לבשו עלי תאנה בצבע ירוק... אתה יודע למה הפסיק ו עם זה?

Alon Adika

New member
Ninjutsu

Hello Ninja, like any warrior in Japan of the past, would wear traditional Japanese clothing. Those who mention black as a good color for night activity are a little bit wrong since black is too dark and would stand out at night. More suitable colors for night activity are dark blues,dark browns, greys and dark reds. Hatsumi Sensei decided to use black colored uniforms for the Bujinkan because black is the symbol of forbearance, endurance or perseverance, which are some of the meanings for the word "Shinobu" which can also be read as "nin" of "ninja". The word Shinobu also has other meanings such as to hide or conceal. !!!1 Alon Adika

למעלה