===המלצה=====

sahr12

New member
רעיון נחמד....לכשעצמו...

אבל שביבי יהיה ראש ממשלה......חחחחחחחחחחח הם מחפשים מקצוענים לא??? אהלן אחי ...החיוור...

שחר 33

New member
מאד מאד מזכירה את ד"ש

מקווה שהפיקו לקחים. בנוגע להצבעה ע"פ הרגש...אחת הרעות החולות שלנו. שלך, שחר 33

נשית~37

New member
תראה

לפי ההגיון....המצע של ש"ס הכי הומני לא? בדיוק מה שאנחנו מחפשים....

נשית~37

New member
דיברנו על המצע..

על דאגה לשכבות החלשות....שגם בשטח מתבצעת (טוב נו, מלבד השחיתויות שרצות שם....תחשוב כמה כסף הם מגייסים....אם יש להם גם לשכבות החלשות וגם לכיס הפרטי). וחוץ מזה, גם במפלגות הגדולות....מספר הנשים מצומצם והשפעתם בקושי ניכרת בגלל הגנרלים.

שחר 33

New member
נשית הם דואגים לעצמם - לא לך

הם דואגחם בין השאר להנציח את הבורות, את הנחשלות, את ההסמכות על תקציבי מדינה, את הקמעות, את האנטי-ציונות. הם לא דואגים לכל ילדי ישראל !!!! הם ידאגו לך אם רק תהיי חלק מהם. ואני חושב שהם הרע במיעוטו שלך, שחר 33

sahr12

New member
אם דליה איציק נחשבת אישה...

אז יש בעבודה גם נשים....חחחחחחחחח שבוע טוב שחרוני..

זהר nj

New member
ש ח ר ../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

מה המצב? תגיד ... כתבתי לך פעם ..ואכתוב שוב.. פוליטיקה? כן זה חשוב ממשלות? חשוב המצב הבטחוני?חשוב מאוווווד המצב הכלכלי? זה החיים שלנו.. אבל תראה רגע .. תסתכל רגע בחלון מה אתה רואה?..ממשלות של גנרלים משמאל ו מינין..שיחתויות..פיגועים..איך שלא תיכנס --לא תצא מזה טוב.... עכשיו..תסתכל טוב טוב ותראה מבעד לעננים השחורים..ו הערפל ש מגיח אלינו יש חורשה קטנה.. ו מתחת לאחת העצים ישנו ספסל... ו על הספסל יש זוג אוהבים ש מתנשקים ..ו הם שלובי ידיים עם חיוך ..ו הרבה פרפורים בלב ... וזה לא מענין אותם מי ראש הממשלה עכשיו ...מי יבוא אחריו.. מה התקציב השנתי למה החרדים אוכלי חינם.. ולמה ולמה הם אוהבים.. אולי הם נשואים אולי הם מאהבים נשואים..מה זה חשוב.. אני כאן בשביל לכתוב עליהם..ועל החיים הפשוטים ..הרגילים.. זה מה קובע לנו שחר אני בא לארץ..אתה הראשון!!! שאני מגיע ל שתות איתו קפה... [אני מזמין] שבת שלום זהר

sahr12

New member
../images/Emo124.gifכל חברי הפורום לכאן!!!מייד!!

זהר ידידנו מגיע מארץ הדוד סם...ברצונו להזמין לקפה ועוגה על חשבונו את כל החברים והחברות.... חשבת להתחמק אה???רק שחר......חחחחחחחחחחחח אתה תזמין את כולנו...וכולנו נבוא!!! שלא יהיה לך ספק בכלל...... חחחחחחחחחחחחחח.. מי זו על הספסל שמ???תאר אותה...(אישתי אמרה שהיא קופצת לחברה)

זהר nj

New member
אז ככה...

אין לי בעיה בלהזמין..תעשה לי בבקשה מי שותה מה ..קפה סוכר סוכרזית חלב לסובב ימינה ל סובב שמאלה.. עכשיו לגבי בשאלה השניה ששאלת.. תן לי רגע לראות.. היא עם שער חום בת מבוגרת משהו.. לובשת שימלה מאופרת ....??!!!!!רגעעעע תן להסתכל טוב... זו חמתי!!!!!!!עם השכן.. סעממאק כל העולם!

חניבעל.

New member
שחר

אם מפלגה כזאת תצא אל הפועל (או אל מכבי what ever), קולי מובטח. אם תוכל לארגן לנו כאן את המצע שלהם - זה יהיה נחמד. רק שלא יתגלו כפלופ אחד גדול. (אגב הלינק שצרפת לא עובד)

נגה...

New member
מעבר לבעייה הטכנית תחיקתית

ברישום מפלגות חדשות עכשו בגלל שביתת משרד הפנים, היו לפחות ארבעה מקרים של הקמת מפלגות כביכול "אחרות" שנכנסו לכנסת עם מספר יחסית גבוה של חברים- ד"ש ש"ס שינוי והמרכז (מישו זוכר את חבריה?!).ובפוליטיקה כמו בפוליטיקה (ראה מקרה ליפקין-שחר ואורי סביר<נדמה לי> שלא היו מסוגלים להתמודד עם העניין), הרבה חדש תחת השמש כנראה שאין ולא יהיה. נגה. אם לא ננסה אז לא נדע

למעלה