===המלצה=====

שחר 33

New member
===המלצה=====

רבות דובר כאן על סיאוב המערכת הפוליטית מימין ומשמאל ושאין למי להצביע. ובכן לי באופן אישי קשה לחשוב על העובדה שנפקיר את גורל המדינה לעוד 4 שנים ביידי אלה שניהלו אותה לאחרונה כמו שניהלו והביאו אותנו לייאוש. אולם יש כנראה תקווה באויר. ישנו רעיון שמתגלגל חודשים , למפלגה בלי פוליטיקאים !!!! תחשבו רגע, על מה חושבים היום הפוליטיקאים ? עלינו ? על טובתנו , או על הכסא שלהם ? הגיע הזמן אולי לתת להם בעיטה וישלכו לעבוד. לכאורה רעיון נאיבי, אבל זה הולך ככה. המלפגה תרוץ לכנסת ככוח אלמוני , אולם אם תיבחר לממשלה היא תביא לכל תפקיד את האיש המוכשר ביותר בתחום כדי שימש כשר. הם פנו לראשי המשק, פרופסורים, אנשי רוח וכללכלה וביקשו שינהיגו אותם. שמות כמו : יעקב פרי, בני גאון, איילון ועוד רבים טובים לעשות מעשה ולהביא מנסיון והכישורים שרכשו במשק האזרחי למען המדינה. שלא יקרה מצב שאנשים כמו בני איילון מראשי ייש"ע יהיו שרי התיירות. היום בגני התערוכה בשעה 20:00 מתקיים כנס הייסוד שלה. החלטתי ללכת לראות במו עיניי, האם יכול רעיון כזה אוטופי לתפוס ? אלפי צעירים מלאי אמונה שחייב שינוי מריצים את התנועה הזאת בכל הארץ. זה כל כך טהור ונקי שזה נותן כוח וזיק בעיניים שיש תקווה. קבלו אותם : מפלגת " ישראל אחרת " מעניין לראות לאן זה יוביל ? אני ומאי הולכים להתרשם מקרוב הערב. שלכם, שחר 33

נשית~37

New member
נראה לך...

שראשי המשק יהיו חפים מאינטרסים פוליטיים ברגע שינחתו בכסא? שידאגו לרווחת הציבור במקום לרווחתם האישית? אני סקפטית..

שחר 33

New member
שווה בדיקה

באמת מפריע לי שבעצם אותה עליתה, מתחככת בפוליטיקאים, והם מפרים אחד את השני די המון זמן...לכאורה יצאת נגדם...מטה לחמם. מנגד דווקא ההתנהלות הכלכלית של הממשלה בשנתיים האחרונות, הובילם כמה מהם לכעוס מאד על המצב ועל החוסר במנהיגות עשתה צרות לכולם כולל להם, ואולי זאת התחלה של שינוי. הכי קשה לגייס אותם, אולם מרגע שאחד כמו בני גאון יהיה שר המסחר והתעשיה במקום שרנסקי, דליה איציק או איזה רב מש"ס לכאורה יכול להיות שיוני באויר. רווחתם האישית של האנשים האלה מובטחת מזמן, הם לא אמורים להינות ממנעמי השלטון, יש להם בחיים מנעמים גדולים מאלה, גם בלי דוחות של מבקר המדינה. מבחנתי זה כמו שרות לאומי שהם חייבים למשק. וצריך להגיד תודה אם אנשים כאלה ינהיגו אותנו...הם בוודאי ירוויחו הרבה פחות. אבל נשית שלא תביני לא נכון, רק ימים יגידו, ואני הולך לבדוק את התפופעה המתגבשת מקרוב. שלך, שחר 33

נשית~37

New member
מפליא שאתה עדיין

נאיבי במובן מסויים. הם לא אמורים להנות ממנעמי השלטון? בחייאת שחר...ככל שיש לך יותר כח אתה רוצה יותר כסף וככל שיש לך יותר כסף מתווסף לך עוד כוח. מבחינתך אולי זה שרות לאומי שהם חייבים למשק, מבחינתם....הם לא חייבים כלום. ואל תשכח שחר, כל משרד פרסום בינוני ומעלה יכול לשכתב להם מצע זוהר שיעוור את עיני הבוחרים....רגעי המבן יגיעו, ואז מה נגיד? ששוב בחרנו לא נכון? בכל מקרה...דווח מהשטח
.

ק-ס-ו-מ-ה

New member
אתמול ראיתי אותם בפעולה

קבוצה של אנשים צעירים ומלאי מרץ, נאיבים, שוחרי שלום. יש להם רעיון נפלא, אבל הם עדיין לא נתקלו במרפקים החזקים והמאיימים של אלא שנמצאים בפוליטיקה כשעוד היה חלב על שפתותיהם.....אבל ולמרות הכל, משב רענן וצעיר מגיח אלינו משום מקום... ואולי רק אולי, כדאי לתת להם דחיפה קלה. אחרי הכל, אין לנו מה להפסיד.

sahr12

New member
אני מאמין...

בביאת המשיח על חמור מאולף קצוץ זנב עם פרסות מגנזיום ומנורת נאון בתחת......חחחחחחחחחחחחח כך אני מאמין!! שבת שלום לכווכללכווכלם-ן....

חחחחחח... אחי המושחם...

דווקא יותר מתאים לך גמל מחמור... תציץ למטה לקסומה ותבין...

ק-ס-ו-מ-ה

New member
למה לסכסך למה?????????

חחחחחחחחח........... שבוע טוב יפיוף שחור (מתחנפת קצת)

sahr12

New member
קיסמי????

אהבת את השירשור עם המקומות המוזרים אה????חחחחחחחח... תנסו לעשות את זה בקלפי! :)

ק-ס-ו-מ-ה

New member
לא מכחישה

אני תלמידה טובה.......בודקת את החומר הנלמד... קלפי????? אתה יכול להיות יצירתי יותר.....

sahr12

New member
פעם הכרתי מישהי לפני שנים...

שהייתה אוהבת לצפור ברכב כשהיא גומרת...חחחחחחחחח

שאלה רצינית...

זה לא מזכיר לך קצת את ד"ש ? נסיון להביא אנשים שאינם פוליטקאים אל תוך המערכת על מנת לשנות אותה. בסופו של דבר ד"ש התפרקה...מרבית חבריה התפזרו לכל עבר ומי שנשאר (כמו אמנון רובינשטיין) נחשב "עוף מוזר" או יוצא דופן בפוליטיקה הישראלית. כמה שהיה נחמד שתהיה מפלגה א-פוליטית, הרי גם אתה יודע שחלק ניכר מבעלי זכות הבחירה מצביעים על פי רגש או היסטורית הצבעה או לחץ סביבתי ולא תמיד בודקים באופן רציונלי את המצעים של המפלגות השונות, עושים ביניהן השוואה, בודקים גם מעבר לסיסמאות האם קיים משהו במה שהמפלגה מציעה. לעניות דעתי הבלתי המקצועית, הבחירות, כמעט כמו תמיד, יקבעו דווקא על בסיס דמוגרפי, כלומר: כמה מאוחד יהיה הימין, כמה יצליחו ש"ס והאגודה להוציא את בוחריהם מהבית ומה יהיה אחוז ההצבעה בקרב ערביי א"י.

למעלה