המלצה

קריןעדי

New member
המלצה

בוקר טוב, אני סובלת מאנדומטרויזיס וכבר כתבתי כאן בפורום...בנוסף לאנדו' יש לי מיגרנות מאוד קשות שהחמירו לאחרונה ולא מאפשרות לי טיפול מקובל לאנדו'. אני גם מודאגת מעוצמתן ומחפשת כרגע נוירולוג מצוין שמקבל בקופת חולים מאוחדת. אני מנתניה אבל מוכנה ללכת לכל מקום באזור השרון והמרכז. אשמח לשמוע על המלצות ממי שמכיר. המצב שלי די קשה בין האנדו' למגרנות ואני לא יודעת מה הפתרון... מאחלת לכולם יום נפלא ומודם לכם מראש.

זואילי

New member
תנסי ליצור קשר במסר

עם זק או עם קיקונה. תרגישי טוב

kikona126

New member
היי

אז ככה, אני הולכת לניורולוגית של מכבי ד"ר רויטל גנדלמן, היא מדהימה! ואני אצלה כבר מספר שנים. תבדקי אם היא מקבל בעוד קופות. בקשר לאנדו למגרנות (המאוד חזקות) ולגלולות... נתחיל ממה שלי אמרה הרופאת משפחה, המשחק כרגע הוא בין הניורולוגית לגניקולוגית, וצריך שיהיה תיאום בינהם, כי האחד קשור לשני, המגרנות קשורות לאנדו... אני עברתי תקופה של מגרנות מזעזעות! עד כדי כך שהכדורים לא עזרו להן... והייתי צריכה לחכות 3 ימים שהן יעברו... הגניקולוגית העבירה אותי לסרזט, גלולה ללא אסטרוגן, גם אחרי שהתחננתי אליה שתעביר אותי לאחרת יותר חלשה מהמינס שלקחתי, והיא לא הסכימה לתת לי טיפול באחרת ללא אישור של הניורולוגית (שלא אישרה). אני כרגע על סרזט, ויודעת שבמקרה והכאבי אנדו יתגברו אני אוכל לעבור רק לזריקות של פרוסטרוגן (או איך שלא אומרים/כותבים את זה, או בשמה "דפו פרוברה" מה שאני ממש לא רוצה). (אפילו שהניורולוגית אמרה שבמקרה הצורך אנחנו נתחיל טיפול מונע ואז נעבור לגלולות משולבות עם אסטרוגן, והמליצה בינתיים על ויטמין B2 כי הוא מרגיע את המגרנות) ואחרי כל הבלגן ננסה לעשות קצת סדר
כיום, בגלל שהסרזט זאת גלולה חלשה מאוד, ועדיין איתה היו לי כאבים יומיומיים של האנדו, התחלתי ללכת לתזונאית כדי לסדר את התזונה, והורדנו מוצרים שיש בהם אסטרוגן או כאלו שמעודדים דלקות או כאלו שמעודדים יצירת אסטרוגן בגוף. המגרנות, אני לא אשקר, הן לא עברו והן עדיין קיימות באותה התדירות, אבל העוצמה שלהן פחתה משמעותית, לפעמים אני לוקחת כדור ולפעמים לא צריכה (מאז המעבר לסרזט, ובגלל זה לא התחלתי טיפול מונע). לפני שבוע התחלתי עם הויטמין B2 אבל שימי לב שזה ויטמין B ולכן צריך קומפלקס B שכולל הכל כי אם לא אז אחד עולה והשאר יורדים... השבוע התחלתי קצת לראות את השיפור של זה, כי אני כרגע בימי ה"מחזור" (אני על דיכוי אבל התופעות מגיעות) ולא היתה לי מגרנה ביום שלפני או בו זמנית... וזה באמת שיפור. (דרך אגב גם התזונה הפחיתה את הכאבי מחזור והייתי אומרת שהם נסבלים) אז בעצם השילוב אצלי הוא סרזט-תזונה-ויטמין-וכדורי מגרנה(במידת הצורך) כרגע אני הרבה יותר טוב מבחינת מגרנות גם לעומת מה שהיה ללא גלולות.

קריןעדי

New member
תודה

תודה רבה על ההסבר המפורט שלך לילה טוב והרבה בריאות כמובן

גם אני משתמשת בסרזט

והשיפור מדהים .. ... אני לא הולכת לנוירולוג.....הם מפחידים אותי. התחלתי טיפול אצל נטורופתית...שדואגת לשינוי התזונתי שלי ואני מאמינה שאיתה אצליח להתגבר על שאריות המיגרנה שעדיין צצות מידי פעם.... אם תרצי פרטים עליה בשמחה... תרגישי טוב

kikona126

New member
../images/Emo12.gif

את מפחדת מניורולוגים? דווקא אליה לא איכפת לי ללכת, היא מצחיקה (ולה בעצמה יש מגרנות!), לפני שאני הולכת לגניקולוגית אני חושבת פעמיים... השינוי תזונה באמת עוזר! ומשפר פלאות! (אני באמת צריכה לבדוק מה השתנה מאז השינוי הזה בדוח מגרנות... אני רק יודעת שהחודש הזה נשארתי עם חבילת ריזלט שלמה! (מתוך 2) ועדיין לא הלכתי לקנות את הבאות...)

טפו טפו טפו שלא תצטרכי אותם

כן. יש להם הבעות פנים מפחידות......אפילו רופאי שיניים לא מפחידים כמו נוריולוגים......

o o z a

New member
אני אשמח לפרטים

בתור מישהי שסובלת רבות ממגרנות, אשמח לקבל פרטים. באיזה שינוי תזונה מדובר? יום טוב :)

למעלה