המלצה rocket cellini giotto

y m10

New member
המלצה rocket cellini giotto

שלום אשמח לקבל חוות דעת מיקצועית או מנסיון על מכונות הקפה הזו של חברת rocket או דגם cellini או giotto
לכל החברים המבינים שכאן מחכה לחוות דעת אני חדש ורוצה לרכוש את המכונה אך לא מצאתי מקום שאפשר לנסות אותה ואני רוצה לדעת שאני משקיע את כספי במכונה טובה שתתן תוצאות וקפה איכותי
תודה רבה y m10

מכונות רוקט...

אני יכול לספר לך שלהבנתי, כרגע חסר במלאי, היבואן מייבא אותן ע"פ הצטברות של הזמנות לתקופה... כך שאתה יכול להזמין...

אני גם מתחזק את המכונות הללו יכול לספר לך יותר על הצד הטכני.
נתחיל מכך שהמכונה בנוייה לדעתי באיכות חומרים ואיכות הרכבה טובים מאוד, למכונה יש לדעתי את הדוד הגדול בקטגוריה של מכונות בייתיות עם ראש E61 בנפח 2 ליטר (לצורך השוואה לבריקולטה דוד בנפח 1.3, ליורו 2000 דוד בנפח 1.3)
הדוד של המכונה ותכנון מחליף החום שלה עשויים לדעתי בצורה הטובה ביותר בקטגוריה גם כן והדוד בנוי מצינור נחושת עבה יחסית שמרותכות לו קצוות שטוחות עבות גם כן, מחליף החום בנוי בזיות 82 מעלות חוצה את הדוד.
גם הצ'ליני וגם ג'יוטו חולקות את אותו המפרט הטכני, ההבדל בין השתיים הוא חזותי בלבד.

יתרונות המכונה הם בהחלט איכות החומרים הבנייה ויציבות העבודה שלה, מוט קיטור ומים רותחים, אינטגרליים ונוחים מאוד לשימוש.

חסרונות, כרטיס אלקטרוני בעייתי מעט,ניתן לתיקון רק שעלותו גבוהה מעט וזה מבאס, דבר שני, שלד המכונה עשוי ברזל צבוע, שלד הברזל נוטה להחליד ולפתח רקבונות במספר נקודות, במיוחד באיזור נקודת חיבור מיכל במים.
בגדול מאוד בעד המכונה, עדיין למרות החסרונות, מדובר במוצר מהטובים בקטגוריה...

ase5118

New member
giotto

אני בעלים גאה של של המכונה ואני, אשתי והחברים מאוד מרוצים ממנה או יותר נכון, מתוצרתה. המכונה עובדת כל יום, כ-3 -4 פעמים ביום והקפה שיוצא הוא ללא דופי, גם הקצפת החלב של המכונה היא ללא דופי, המכונה נמצאת ברשותי כ 4.5 שנים. הבעיה שלי היא שאני חי בקנדה ואמור לחזור לישראל בקרוב ולכן לצערי אצטרך למכור אותה בקנדה ולקנות חדשה בישראל. אשמח לדעת את מחירה בישראל, אם תוכל לשלוח לי אותו במסרים אודה לך מאד.

ase5118

New member
110v

לקנות טרנספורמטור ענק ומכוער שיעמוד על השיש לא כל כך בא לי

mr dish

New member
איך שכחתי?

למעלה