המלצה: okami

Ryo

New member
GENJI

אחלה משחק!

Nisenhouse

New member
ראיתי שני משחקים של נארוטו אצל

בן דוד... אהבתי לקרוא את השמות שהופיעו לרוב בקאטאקנה, עוד לפני שהכרתי אותן.

tals56

New member
זה לא המשחק הזה

שאתה מחסל מפלצות בעזרת מברשת צבע? טוב בכל מקרה גם לי אין PS2 וגם לא ממש מת על קונסולות טלווזיה... הכי טוב - מחשב רגיל

Satou

New member
מכיר ../images/Emo13.gif

אבל אין לי PS2 כרגע, אבל אני קונה את ה-3 בנובמבר ^^

semuelf

New member
אה, PS3

נפל לי האסימון. אתה קונה PS3 בנובמבר. אפשר לצרוב לזה דיסקים? או שאין עדיין פריצה?

GnomeBubble

New member
הקונסולה הזאת עוד לא יצאה

אז בטח שאין שום פריצה.
וכשהיא תצא, דרך אגב, היא תשתמש בדיסקים מסוג בלו-ריי, ככה שתצטרך צורב בלו-ריי (שיעלה בטח כמה אלפי שקלים טובים). כן, אני יודע - סוני האלה תחמנים.

evilvenom

New member
זה דווקא כן קטע ישראלי

ובגלל זה חברות רבות מחרימות אותנו. אין פה ייבוא רשמי לא של נינטנדו ולא של מיקרוסופט מאותה סיבה. אנחנו כמעט באותה רמה של תאילנד מבחינת פיראטיות. כ-90 אחוז מהאוכלוסייה.

tals56

New member
לא הישראלים פרצו את PS2

וגם מדינות אחרות באירופה וגם ארצות הברית לא כאל "תמימות" אולי שם זה פחות נפוץ כי שם זה גרושים כל משחק כאן זה 500-700 שקל כל משחק!!בזמן שבאירופה זה נמוך בכמה מאות שקלים לדוגמא לPS1 שלי אני קניתי פעם משחק ב200 ש"ח וזה היה משחק חדש ובאנגליה אותו משחק עלה 80 ש"ח... אותו יחס גם משחקים אחרים (שהיום יותר יקרים) ואין יבוא רשמי של נינטנדו בארץ כי אנחנו מדינה מאוד קטנה והם לא ירוויחו כאן כלום - כנ"ל גם של מיקרוסופט...

GnomeBubble

New member
אני חושב שהן "מחרימות"

את ישראל בגלל שזה פשוט שוק קטן מדי. חברות קונסולות מרוויחות כסף משוק שיש בו הרבה קונים עם פוטנציאל כלכלי לקנות הרבה משחקים (ומשחקי קונסולה, עולים המון כסף). עם פריצות, או בלי פריצות, ועם נניח בצד מספר קטן מאוד של גיימרים כבדים, הישראלי הממוצע לא יקנה יותר מכמה משחקים, ולכן זה לא רווחי לנינטנדו או מייקרוסופט לפתח כאן את השוק באופן רשמי (ובאופן לא רשמי - הן לא אוסרות על אף אחד ליבא את הקונסולה).

tals56

New member
מיקרוסופט אמרה לפני כמה חודשים

שהיא חושבת באמת להשיק את הXBOX שלה בארץ ושאנחנו מקום מאוד אסטרטגי אבל מיקרוסופט ונינטנדו לא אוסרות לייבא את המוצרים שלהם בארץ - פשוט אף אחד בארץ לא רוצה לעשות את זה כי סוני כבר תפסה כאן את כל השוק כך שזה הפסד כספי אפשר להגיד "בטוח" וגם גנון צודק מאוד - לפעמים באמת הקונסולות היפניות משווקות בארה"ב לפני יפן!! למה?כי ארצות הברית היא שוק הרבה יותר גדול מיפן (ב66% מיפן!! סתומרת יפן+66% מעצמה = ארצות הברית) אז זה אומר רווח יותר גדול,אבל בדרך כלל סוני\נינטנדו משווקות את הקונוסולות שלהם בארה"ב ביחד עם יפן.

shocron

New member
BlueRay נמכר בכמאה שקל יותר

כלומר במקום 300 למשל משהו כמו 400 לפחות הדגמים של LG שבדקתי

למעלה