המלצה!

LIRY1

New member
המלצה!../images/Emo8.gif

אולי זה לא ממש קשור לפורום הזה, אבל אני רוצה להמליץ על הסדרה "מחזור כישור הזמן" של רוברט ג´ורדן. זו סדרת פנטזיה, ונכון שיש פורום פנטזיה, אבל דווקא בגלל שאני בכלל לא חובבת ספרים מז´אנר זה, החלטתי להמליץ עליה כאן כי הסדרה הזו פשוט מעולה!!! הספרים כתובים בצורה שפשוט גורמת לך לא לרצות לעזוב את הספר, וברגע שמסיימים כרך אחד - ישר רצים לקחת את הכרך הבא! התחלתי לקרוא את הסדרה ממש בטעות (צר כאן המקום מלספר את פרטי המקרה...), ואני ממש שמחה שטעיתי... יומטוב לכולם! לירי

Arana

Well-known member
מנהל
טוב, זה עניין של טעם...

אני אוהבת מאוד פנטזיה, וניסיתי (באמת שניסיתי!) לקרוא את "כישור הזמן". הגעתי בערך לספר רביעי, והתייאשתי. קודם כל, העיקרון דומה לסדרת בלגריאד, עד כדי כך שבאחד האתרים הלועזיים היה סקר מי "מיילל" יותר, הגיבור של באלגריאד או של כישור הזמן... (גם את סדרת באלגריאד הפסקתי לקרוא מסיבות דומות) דבר שני - בגלל שהסדרה כל כך ארוכה, הכל החל להסתבך לי ואיבדתי את ה"חוט". בעניין סגנון הכתיבה - עניין של טעם. לא מצאתי בספרים הללו סגנון יוצא דופן במיוחד (בעיקר בהשוואה לכמה סופרים אחרים האהובים עליי, כולל סופרי פנטזיה ומד"ב). מצטערת "לקרר" את ההתלהבות... איש/ה איש/ה וטעמו/ה עימו/ה... אבל אם את אהבת, זו יכולה להיות מקפצה בשבילך לקרוא ספרים אחרים בסגנון דומה. אני מניחה שביקרת (או שאת חברה) בפורום מד"ב ופנטזיה.

LIRY1

New member
כמובן שזה עניין של טעם../images/Emo185.gif

(
- טעם... משחק מילים/תמונות שכזה...) אז כמו שאמרתי -ברור שזה עניין של טעם, והאמת היא שאני כלל לא מכירה ספרי פנטזיה, ואפילו לא אוהבת (בדר"כ) ספרי פנטזיה, ובטח שלא קראתי (בעצם גם לא שמעתי) על בלגריאד. אבל דווקא בגלל שאני לא אוהבת סוג כזה של ספרים מצאתי לנכון להמליץ דווקא עליו! יום טוב לכולם!

למעלה