המלצה!! H-)

Tiptip RuLeZ

New member
המלצה!! H-)

אני ממליצה ממממממממש בחום לבחורות הפורום....על ונוסססס!!!! יוווווו....אם אתן רואות ערוץ 2 לפעמים אתן בטוח יודעות מה זה!! והיא חלומית ממש כמו שהיא נראית!!!! :) אחת החוויות המוצלחות בחיי!!! ועם ג`ל- ווווואאאאייייי!!!!!!!! מה שחבל...שזה עולה 40 שקל!!

Levinzone

New member
כבר דיברנו על זה:)

עשיתי לונוס מסע פרסום פה.. לונוס ולקרמוגית:)))

Levinzone

New member
אתה מזלזל בי?

ולמהלעזאזל ההודעה שלי לא מתפרסמת?!!?! הגבתי להודע הלמטה, והתגובה לא עולה. תמותו אנשי תתפוז!

*may*

New member
כן כן אנשי תפוז האלה...

זה קנוניה- הם לא רוצים שאנשים יכתבו בפורום הזה... :) לי אישית זה קרה יותר מדיי פעמים... אני מקווה שהפעם זה ל-א יקרה. הבנתם אנשי תפוז ???? ועכשיו בקשר לונוס- למרות שאני הכרזתי שאני לא מתדרדרת שוב לשיטת הגילוח שפעם הייתי בה ועזבתי אותה (בלב קודר, לטובת השעווה ו/או המכונה..) ואם אי פעם אני אעיז לעשות במכונה- כי אם אמרתי זה לא אומר כלום, אני צריכה גם לעשות, ואת זה אני לא מעיזה בינתיים.. אז אם אי פעם יבוא יום שאני לא אפחד מהקול הנוראי הזה של המכונה (בזזזזזז איום ונורא) - אולי אני יעזוב את השעווה או הגילוח.. בכל אופן - נשברתי אנשים !! (או נשים..) אי אפשר ככה.. כל הפרסומות בערוץ 2 עם מיליוני הנשים האלו עם רגליים חלקות ומבריקות נהנות מהחיים על חוף הים.... והעיצוב המשגע של הונוס הזאת.. (עגול עם 3 להבים !!) הכל זה קנוניה אחת נגדנו, הנשים שכבר היו בסרט של הגילוח ועזבו אותו.. אוף אז אחרי שיצאתי מההתמכרות הקשה לסכין הגילוח אני מכריזה בקול גדול !! ונוס, היר איי קאם !!!!! (סליחה על המבטא.. :) ) אני ארוץ לקנות את זה בהקדם.. לא יכולה כבר לחכות..!! (אגב, אני שמעתי שזה עולה 45 ש``ח.. אבל זה לא יעצור בעדי מלשוב להתמכרות הישנה... :) ) תהנו לכן, בנות, עוד מעט גם אני אצטרף להנאה.. :) מעיין.

Tiptip RuLeZ

New member
הרשי לי לומר לך... :cool:

שגם לדוגמה בענינים של אולוויז וכאלה...בלי קשר לתחבושת אפילו גם אם היא סופגת הכל והיא נפלאה ולא מגישים אותה והיא בצבע טורקיז זוהר....אני לא מכירה אף אחת שבתקופה הזו של החודש מתחשק לה לרוץ על החוף ולקפוץ ולשחות ולשחק כדור ולא משנה מה! לי אישית לא בא אף פעם לשחק כדור עף....אבל זה כי יש לי פאראנויה מכדורים.

Black Star

New member
איך זה שעוד לא העלינו

את סוגיית התחתונית השחורה? אתם ראיתם מה זה!??! תחתונית שחורה?!?!?

Black Star

New member
נו, את לא רואה פרסומות? ;-)

סתם, גם אני לא, אבל זאת חרושה. לא משנה.. בכל מקרה- הוציאו מגן תחתון בצבע שחור. יענו, שיהיה יותר סקסי.. כן, אני בטוחה שזה נוראאאאאאאאא סקסי..

imagine

New member
כן!!!!!

אני אומרת לכם, גבר עומד מאחורי כל רעיון התחתונית השחורה.

Levinzone

New member
הבנתי, אני לא טיפשה...

עד כדי כך!! איכס.. מגעיל. זה כמו משחת שיניים שחורה. זה כמו משקה שחור (אה, אופס- קולה, למרות שטלי טוענת שזה חום), זה כמו לחם שחור!!! אללי -יעל-

Wednesday

New member
חחח...

אתם יודעים מי סיפר לי בכלל על התחתונית השחורה? ידיד שלי.. זה היה כזה קטע חביב. ישבנו בחדר שלו בשעות עייפות של אחר הצהריים (= המוח והגוף לא ממש מתפקדים) ומצאתי את ה``מעריב לנוער`` של אח שלו הקטן (כיתה ז`) והתחלתי לעיין בו ואז זרקתי אותו על הידיד. העיתון נפתח בעמוד של הפרסומת לתחתונית והוא כזה:`` מגן תחתון שחור!!! הופה!! בשבילי..``. וזה היה יותר מצחיק במקור. למי שתהה.

למעלה