המלצה!! H-)

לונה

New member
זה גאוני

האמת שלדעתי אולדייז שחור זה מהות הקול. תחשבי על זה שנייה. אולדייז, אבל שחור. זה כמו... תחשבי שקודם היו ממציאים את השוקולד הלבן ו-אז היו מתחילים עם שוקולד מריר. זאת הייתה יכולה להיות מהפכה שמרעישה את העולם!

imagine

New member
לא לא לא

את האולדייז לא אוכלים, זה מגעיל, זה שחור. רק אולדייז לבן! אני שובתת - מי מצטרף?

*may*

New member
כדורים..

כן כן גם לי יש פאראנויה קטנה מכדורים.. וגם אני שונאת כדור-עף.. רק עם כדורגל אין לי ממש בעיה.. אבל אבל אבל - איך את משווה בכלל מחזור לגילוח ברגליים ?! זה שני דברים אחרים לגמרי. מה הקשר להשפעות של המחזור למצברוח לבין ההשפעות של הגילוח על המצברוח?? (יש דבר כזה?? כי אצלי אין שום השפעות על המצברוח מעצם הגילוח..) וכן, אחרי שהרגליים שלי במצב טוב- אין לי בעיה לרוץ על החוף ולקפוץ ולשחות ולשחק כדור ולא משנה מה. או שזאת רק אני..?

erlich

New member
האקסית שלי

הייתה משתמשת במאך 3. שזה ד``א גם הסכין גילוח שלי. סכין מאוד דומה לונוס, רק בעיצוב גברי יותר (צבעים שחורים כסוף וכו`...) שלוש להבים... כל ההפקה. קצת הטריד אותי בהתחלה שחברה שלי ואני משתמשים באותו סכין גילוח. לא יודע למה. נפרדנו אחרי כמה זמן. ללא קשר לסכין :) בכל אופן, זה אחלה סכין :) (המאך שלוש, לא יודע בקשר לונוס) שונא להתגלח, ורואים עלי :), ארז.

kirk hammet

New member
אכן סכין טוב

גם אני משתמש בו , למרות שאני כבר מזמן רציתי לעזוב את הטכנולוגיה ה``פרימיטיבית`` (כמה י` !!!) הזאת ולעבור לאיזה מכונה נורמלית ...

hasaroot

New member
המאך - 3 - עכשיו זה של בנים

מגיל 13, בפעם הראשונה שסכין גילוח נגעה בפני (שימו לב לסכין *גילוח*, הייתה לי בעיה עם ערסים..) אני משתמש במאך 3 - ואף פעם לא נחתכתי,אולי פעם אחת.. בכל מקרה, חבר של אחותי מגיע עם מלא שריטות ופלסטרים בפנים - מה קרה? הוא שינה מהסכין הישן שלו למאך3 - ולא ידע איך להשתמש בו1 זה שונה מסכין גילוח רגיל?? ומה עם מכונה? אף פעם לא הבנתי איך מתגלחים עם מכונה - זה פשוט לא גילוח - הולך כל הכיף.. זה לא עושה פצעים?

מכונה יותר נוח בהרבה

פעם הייתה לי מכונה של פיליפס, אבל היא נפלה לשרותים (כן כן קראתם נכון) ואז הייתי צריך להשתמש בסכין ואני עד היום נחתך! וביום שני, שאבא חוזר מלונדון, הוא מביא לי מכונה חדשה ואז הגילוח שלי יהיה יותר חלק.

אני מודה לאלהים

גם אם הוא לא קיים ... על זה שנולדתי לא שעיר ... בכלל לא שעיר ... אני מתגלח פעם בשבוע וחצי בערך ... ושאנשים פה לא יגידו לי ``גודל הזקן קובע את אורך הזיין שלך`` (מישהי פה אמרה לי את זה.. אהם אהם .. ) כי יש לי את הזיין הכי ארוך בעולם, כיום הוא נע בסביבות ה67 קילומטר ל93 קילומטר במצב זיקפה, ואני מדגיש את המילה ``כיום``. מה אני כותב שטויות לגמרי .... הסכין גילוח של ג`ילט הכי טוב ...

erlich

New member
גם לי זה קרה.

כשעברתי מהסכין הרגיל למאך שלוש. נחתכתי חבל על הזמן. הפעם היחידה שנחתכתי ככה זה היה לפני איזה חודשיים כשהתגלחתי תוך כדי נסיעה (לא אני נהגתי...) עם המאך שלוש. בקשר למכונה, זה עושה פצעים??? לא ידעתי, בכל אופן אני יודע שזה לא מגלח חלק כמו סכין, אבל בגלל שכשאני מתגלח עם הסכין אני לא מושך (כעמטאף פעם חוץ מפעמים יוצאות דופן במיוחד) נגד כיוון הצמיחה של הזיפים אז זה יהיה אותו דבר. אני צריך לקנות אחת. למישהו יש המלצה? לא צריך משוכללת. שתהיה יעילה (כלומר אפשר להתגלח איתה על חשמל, להטעין אותה, וגם בנסיעה) וכמובן זולה כי אני לא סובל מעודף כסף. איזה יופי שהצלחנו להסיט קצת את השיחה של הבנות :), ארז.

למעלה